Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatadimineata
Autor : farabat - 2012-04-26
Citita de 4343 ori - Nota 8.40 (20 voturi)
In acea dimineata am deschis ochii si am simtit mirosul ei. Imi invada narile si imi inebunea simturile iar cand m-am uitat in jos am realizat ca eram atat de excitat ca durea. Sexul meu devenise ca o bara de otel groasa si tare, ce statea obraznic intins pe burta mea parca cerandu-mi sa-l scap de chinuri. Pun mana pe el si il mangai apoi intorc capul catre stanga si o vad dormind linistita, cu spatele la mine lasandu-ma parca sa-i admir pielea fina si fesele rotunde ce se odihnesc sub privirile mele de mascul in calduri. Imi venea sa i le musc dar m-am stapanit si am intins mana catre parul ei pe care i l-am mangaiat usor pret de cateva secunde. Nici macar nu s-a miscat, a continuat sa doarma la fel de profund. M-am ridicat din pat si am venit pe partea ei unde i-am privit chipul angelic, apoi sanii apetisanti si coapsele dar mai ales locul placerilor sublime situat intre picioare.
Nu am mai rezistat si m-am aplecat asupra ei unde am sarutat o coapsa. Pielea fina mangaiata de buzele mele umede lucea ademenitor. Am coborat usor spre interiorul coapsei iar iubita mea s-a intors cu fata in sus continuand sa doarma. Credeam ca am trezito dar nu. De aceasta data avea picioarele departate si ii puteam admira labiile apetisante dar si sanii obraznici ai caror sfarcuri erau orientate in sus. Imi venea sa sar pe ea ca un nebun si sa o am intr-un mod salbatic dar mi-am oprit instinctul animalic fiindca vroiam sa fie un pic altfel. Inima imi batea ca apucata, penisul imi zvagnea puternic iar testicolele le simteam grele si tari de parca toata sperma din lume se afla in ele. Nu am mai asteptat si cu miscari lente m-am situat intre picioarele desfacute unde limba mea incepu sa-i alunece incet pe labii. Le umezeam din abundenta cu saliva pentru a avea efectul de mangaiere si dupa cateva ture de-a lungul lor varful limbii patrunse usor intre labii. Iubita mea trasari pentru un moment in care am crezut ca s-a trezit dar nu, doar gemuse un pic si asta imi placea extrem de mult. Am continuat sa ling apetisantul ei sex, apogeul avandul momentul in care m-am oprit asupra clitorisului ei. Dupa cateva atingeri fugare scumpa mea iubita s-a trezit gafaind usor, iar cand m-a vazut a zambit apoi a strans un pic picioarele prinzandu-ma in stransoarea pupelor frumos mirositoare.
- Nu te opri iubitule, imi spuse ea inchizand ochii.
Am ascultat-o si cu miscari febrile i-am dezmierdat incontinoare clitorisul excitat facand-o sa tremure si sa geama usor. Instinctiv incepu sa-si stranga sfarcurile intre degete in timp ce eu imi vedeam de treaba cu linsul si suptul. Gemetele ei se accetuasera anuntandu-ma parca ca nu va mai dura mult pana cand placerea sublima o va cotropi ca o armata de nomazi, si nu am putut sa nu introduc un deget in vaginul suculent. Isi impingea soldurile in fata mea spunand ceva neinteles lucru ce ma excita si mai tare iar penisul meu chinuit durea parca mai rau.
Am intors mana libera si am strans puternic un san dar nu am putut sa ma bucur prea mult de asta caci momentul final se apropia cu pasi repezi asa ca m-am concentrat asupra vaginului unde am introdus limba adanc. Sub presiunea si chinul meu placut pe care gura mea il oferea, orgasmul o cutremura puternic apoi un gemet ascutit ii scapa si ma prinse de par indesandu-ma practic in vaginul ei cu gura. Tresarea convulsiv in timp ce mierea sexului umed si fierbinte aluneca abundent pe limba si buzele mele pana cand in cele din urma cu o respiratie greoaie se mai linisti. M-am ridicat un pic ca sa-mi trag si eu sufletul si ea isi mangaie labiile extrem de umede spunand:
- Ce surpriza placuta mi-ati oferit domnule in dimineata asta.
Atunci am zambit, m-am apropiat si am sarutat-o, moment in care a intins mana catre penisul meu ce devenise umed si-l mangaie pe cap. M-am dat intr-o parte postandu-ma in genunchi langa ea ca sa poata avea un mai mare acces la intrumentul meu, apoi degetele ei au pornit catre testicolele mele tari si pline. Le-a tinut in mana de parca vroia sa le cantareasca si calma continua sa le frece.
- Usor caci sunt foarte aproape sa explodez, i-am spus eu gafaind.
- Ce daca, raspunse ea zambind provocator. Chiar vreau sa te simt explodand.
Zicand asta mana femeii apuca prohabul tare ca o bara de otel ce strapungea obraznic aerul si-l masturba lent. Incepusem sa-mi simt urechile cum tiuie si inima batand puternic, chiar mi-a scapat si un geamat prelung ce a facut-o sa-si muste buzele. Cu doua degete se juca pe capul bombat al penisului ce se umezise atat de rau ca lucea ca uns cu lubrifiant.
- Hai da-mi-o, spuse iubita mea. Da-ti drumu pe mine, vreau sa o vad tasnind pe mine....
- Oh iubito, i-am spus eu cu o voce stinsa. Vine...
Atunci sexoasa mea iubita isi apropie gura de prohabul meu si-l prinse intre buze, apoi incepu sa-l suga puternic dezmierdand totodata capul sau bombat cu limba ei agera. Senzatiile pe care mi le oferea erau atat de intense ca mi s-au inmuiat picioarele, si cateva clipe chiar nu am stiut de mine, uitasem chiar sa respir.
- Doamne iubito ma omori, am inganat eu soptit.
- Da-mi-o iubitule, spuse ea eliberandu-mi penisul pentru o clipa. Apoi se intoarse la suptul hotarat lasand pentru o secunda ca sexul meu sa-i alunece adanc in gura.
Cu toata fiinta mea eram constient ca dintr-un moment in altul o sa termin si asa se si intampla: o senzatie puternica de lesin, apoi o clipa de confuzie si in gemetele mele puternice ce rasunau in toata camera primul jet de sperma tasni din mine ajungand in gura frumoasei mele iubite. Prohabul meu nu se opri aici si incepu sa svagneasca ritmic, eliberand lichidul seminal in valuri ce erau inghitite rand pe rand de minunata femeie din fata mea. Nu stiu cat a durat dar mi se parea o vesnicie, aveam impresia ca nu ma mai opresc si ca in curand o sa ma sece de tot. Cert este ca orgasmul meu fusese atat de intens ca imi zapacise toate simturile facand capul sa-mi vajaie.
Cu greu m-am linistit iar ea imi elibera penisul din stramtoarea placuta a buzelor ei continuand totusi sa-l masturbeze usor si ma intreba:
- Ti-a placut iubitule?
- Da, i-am raspuns eu incet mangaind-o pe cap, ca apoi sa o trag aproape si sa o sarut muscand-o usor de buze.
- Bun pentru ca nu vreau sa ne oprim, continua ea pe un ton calm.
Ma asezat cu fata in sus si a inceput sa linga testicolele mele ce se mai relaxasera acum ca scapasera de incarcatura. Limba ei imi oferea o extrem de placuta senzatie si nu s-a oprit aici. A urcat apoi pe prohabul meu ce incepuse sa piarda din tarie si la prins din nou intre buzele moi. Observam ca ii este usor sa-l ascunda aproape in intregime in gura si asta ma scotea din minti, era o imagine extrem de excitanta. Duse o mana la baza penisului unde stranse ritmic de cateva ori dar fara sa il elibereze si spre surprinderea mea in loc sa pierd erectia aceasta revenea. Din cand in cand strangea in mana testicolele dar revenea mereu la penis. Ma masturba cu un ritm alert in pauzele de supt si asteptarile ei se materializasera; curand prohabul deveni tare ca piatra, gata de inca o runda.
M-am ridicat in genunchi pentru a putea sa am sanii ei excitanti si obraznici pe care i-am presat de falus. Iubita mea a zambit incantata iar eu am pornit un dute-vino intre mameloanele ei ce le doream atat de des. Dupa cateva minute o aud spunand:
- Te vreau in mine dragule...
Astfel ca m-am conformat dar nu inainte de a o saruta. Am asezat-o cu fata in sus. I-am umezit labiile cu limba, apoi i-am pus picioarele pe umerii mei, am potrivit capul penisului la vagin si am intrat. Incet, incet, ca sa se bucure de toata lungimea sexului meu pana ce a fost inauntru cu totul. A gemut puternic. Era atat de frumoasa si de excitanta incat ma consideram cel mai norocos barbat si am pornit un dute vino in locul acela fierbinte si umed. Ritmul miscarilor mele lente dar ferme o faceau sa ofeteze profund. Se juca cu sfarcurile sanilor in timp ce eu am dus o mana la clitorisul sau pe care am inceput sa-l frec.
- Mai tare! striga ea muscandu-si buza de jos. Tragemi-o tare...
Am ascultat-o si m-am avantat in ea puternic. Prohabul meu o sonda parca si mai adanc cu fiecare miscare completa iar eu imi simteam testicolele cum o lovesc peste fese pana ce din cauza ritmului foarte alert, penisul iesi afara alunecand pana in sus pe clitoris. Amandoi ne-am uitat la el iar ea il prinse in mana masturbandu-l rapid de cateva ori apoi ma indemna sa o bag din nou.
- Intoarce-te, i-am spus eu.
S-a ridicat si s-a asezat in patru labe lasandu-mi o priveliste minunata a fundului ei rotund si apetisant. Nu am rezistat si mi-am lipit gura de o fesa pe care am muscat-o ca apoi sa cobor mai jos pana la anus. Limba mea a pornit un dezmierd nebun al orificiului si a zonei de pe langa el ce avu ca rezultat cateva gemete profunde. Cateva secunde mai tarziu am bagat adanc doua degete in vagin continuand joaca la anus. Am zis ca e suficient si locul degetelor fu luat de prohabul meu ce isi facu loc in ea cu usurinta. Instinctiv i-am tras o palma peste fese, si inca una si inca una lucru ce o determina sa tresară de fiecare data. Cu o mana m-am prins de soldul ei iar cu cealalta am prinso de par, apoi am penetrat-o violent de cateva ori, obligand-o parca sa geama din nou puternic. Ii placea jocul meu dar eu vroiam sa maresc ritmul si nu am stat pe ganduri i-am eliberat parul din stransoare si stragandu-i fesele in maini, intram si ieseam din ea ca un nebun. Zgomotul produs de corpurile noastre traspirate care se loveau sistematic ma scotea din minti. Asta si imaginea anusului ei ce il vedeam atat de bine intre fesele ei pline. Vroiam fundul ei. In clipa aia il vroiam atat de tare ca imediat a...



    Login