Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDiana, zeita sexului continuare 2
Autor : buja_gabi - 2010-06-19
Citita de 8757 ori - Nota 8.17 (29 voturi)
A doua zi Diana inca nu era sigura ca se intamplase aievea -- era o amintire atat de excitanta si de umilitoare incat parea o fantezie. Lua ca de obicei tramvaiul pana la piata si inapoi, pentru cumparaturi frugale, dat fiind ca era singura acasa. In amintirea zilei anterioare se imbraca totusi destul de sexy, cu o bluza rosie mai degraba decoltata si cu o fusta alba mai degraba scurta. A fost o "expeditie" de cumparaturi oarecare, cel putin in prima parte.

La intoarcere, cu o statie inainte de casa, Diana a simtit ca o pipaie cineva. Nu era prima data cand se intampla, asa ca avea o strategie verificata de-a lungul timpului: se aseza cu spatele la perete, deci inevitabil cu fata catre individ, ceea ce ducea de fiecare data la dezamorsarea situatiei.

De data asta insa dadu fata in fata cu Robert, care-i facu un semn discret din cap sa se intoarca inapoi cu fata la perete. Diana se executa aproape fara sa gandeasca, in lumina experientei din ziua precedenta; in mod previzibil, simti mainile lui Robert explorandu-i fesele. Aglomeratia din tramvai diminua orice risc de a fi prinsi, asa ca Diana nu era ingrijorata -- totusi, atunci cand Robert ii ridica fusta, ii dadu la o parte chilotii si incepu sa-i atinga sexul Diana se sesiza si se uita in jur. Spre suprinderea ei, il descoperi pe Mihnea in stanga si pe Praslea in dreapta -- impreuna cu Robert care statea in spate, cei trei baieti formau un zid care o fereau de orice privire indiscreta. Ca urmare, deja excitata intr-o oarecare masura de experienta inedita, Diana nu ezita atunci cand Robert ii sopti la ureche sa se aseze in genunchi. Odata ce se gasi la picioarele baietilor, le desfacu fara ezitare pantalonii si incepu o felatie tripla.

In timp ce trecea de la un penis la celalalt, Diana se gandi ce parere si-ar fi facut cu doar o saptamana in urma despre o sotie si mama care satisfacea adolescenti incinsi in mijloace de transport in comun. Aprecierea era brutala si onesta: "o muista disperata dupa pula". Cand isi dadu seama ca respira cu dificultate tocmai pentru ca incerca sa-si indese penisul lui Praslea adanc in gat realiza ca descrierea ii era adecvata, asa ca isi uda, din nou, lenjeria intima.

Baietii erau la fel de excitati ca si ea, asa ca nu dura mult pana sa ejaculeze, rand pe rand. Dat fiind ca nu putea iesi din tramvai cu bluza patata de sperma, Diana fu nevoita sa inghita pe tacute, in genunchi, pe podeaua tramvaiului, trei portii complete. Se ridica incet, imbujorata, oarecum jenata si in mod cert ciufulita. Baietii au fost suficient de civilizati incat sa nu afiseze ranjete evidente, insa se vedea ca jubilau cu totii. Mihnea sii odihni buzele pe urechea ei in timp ce-i soptea "Nu te-ngrijora, te futem mai incolo!".

Odata coborata din tramvai, Diana deveni mai confuza decat oricand. Avea dubii, era nehotarata, impulsurile pe de o parte si convingerile pe de alta ii trimiteau semnale intru totul contradictorii. stia ca acesta era adevaratul moment de cumpana, insa nu stia carui imbold sa-i cedeze. Acum era alegerea ei, a ei si numai a ei -- dar ea incă nu apucase sa ia vreo decizie proprie pana acum. Trei vecini au salutat-o fara ca ea sa reactioneze -- insa realiza asta abia dupa ce inchise usa apartamentului in urma ei.

In pofida deciziei pe care o luase, Diana fu surprinsa sa vada ca baietii nu veneau singuri. Abia apucase sa faca un dus ca deja suna soneria de la intrare. Stia ca sunt "postasii" ei, asa ca nu s-a jenat sa-i primeasca doar in halat -- insa spre surpriza ei, cei trei baieti erau insotiti de o fata. Cei patru navalira zambitori inauntru si incuiara usa in urma lor. Matei facu prezentarile:

-- Diana, ea este Raluca, prietena mea. Raluca, ea este Diana, doamna despre care ti-am povestit.

Diana ramase trasnita in hol, in timp ce "oaspetii" se faceau comozi in sufragerie. "Doamna despre care ti-am povestit?!" Ce naiba i-a povestit? Eu ce sa inteleg din asta? Chiar isi bat cu totii joc de mine? Va sti tot cartierul despre mine? Spre usurarea ei, Mihnea reveni in hol ca sa-i explice situatia: prietena lui Praslea era din cale-afara de bagacioasa, ei nu stiau ca Raluca le asculta discutiile, au fost nevoiti sa o puna la curent, nu se va mai intampla niciodata, cu nicio altă fata. Mihnea reveni in sufragerie la rugamintea Dianei.

La randul ei, Diana stia ca se puteau intampla lucruri neprevazute -- in ultima instanta, toata experienta ei de doua zile incoace putea conta ca eveniment neprevazut. Asa ca accepta si prezenta Ralucai, o integra in experienta si alese sa nu-i mai ofere vreo semnificatie aparte -- de-acum inainte o va considera pe Raluca drept o parte integranta din situatia in care se afla deja.

Diana stia ca o mai vazuse pe fata in cartier: tanara, la vreo 20 de ani, poate putin plinuta insa cu forme evidente si in mod cert atragatoare. Ca de obicei, Raluca se imbracase feminin fara sa fie ostentativa -- o rochie de vara trei sferturi fara pretentii, dar suficient de mulata incat sa vada toata lumea ca dedesubt era un corp frumos.

Probabil ca Diana nu a petrecut mai mult de un minut in hol, iar decizia ei finala era oarecum subreda atunci cand rasuna vocea tunatoare a lui Robert:

-- Milfo, in genunchi, acum!

Diana se executa fara sa mai gandeasca, fara sa mai dezbata -- stia ca acum decizia era cu adevarat finala. Il auzi din nou pe Robert:

-- Taraste-ti pizda incoace, muisto!

Diana nu ezita -- deja se pozitionase interior, nu mai avea niciun dubiu: intra in patru labe in sufragerie, spre satisfactia evidenta a baietilor. Chiar si asa, Diana reusi sa fie din nou surprinsa: pe canapea, in bratele lui Praslea, Raluca statea cu rochia ridicata si fara chiloti -- din pozitia ei, Diana ii putea admira sexul fara urma de ambiguitate.

-- Linge-i pizda, tarfo!

Robert exulta, macar pentru oportunitatea de a fi spus asa ceva cu voce tare. Restul baietilor priveau incantati la figura Dianei, evident lipsita de opozitie. In...



    Login