Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDesteptarea
Autor : Legacy - 2012-04-25
Citita de 4274 ori - Nota 8.44 (169 voturi)
Niciodatã nu ti-a plãcut sã te trezesti devreme, asa cã încerc sã nu îti deranjez somnul nici în aceastã dimineatã. Zâmbesti în somn si nu-mi pot abtine nici eu un zâmbet, privindu-te. Esti atât de frumoasã când dormi... Oare ce visezi, de îti face atâta plãcere?

Îti deschizi încet ochii si te uiti la mine, iar o usoarã roseatã ti se rãspândeste în obraji, în timp ce gânduri îti strãfulgerã mintea. Realizezi cã visul a fost intens si cã esti udã. „Oare am vorbit în somn? Sau poate am gemut?”, te întrebi si încerci sã afli rãspunsul privindu-mã întrebãtor. Rânjetul de pe fata mea îti adânceste bãnuielile...

„Ai dormit bine?”, te întreb, aplecându-mã spre tine. „Te-am visat”, îmi rãspunzi, iar vocea ta are ceva din emotiile unei scolãrite ce tocmai a fost pentru prima oarã surprinsã de pãrinti cu iubitul ei.

Îti scoti un brat de sub plapumã si te întorci spre mine, asteptând un sãrut. Mã aplec si eu spre tine, moment în care observ umãrul tãu gol si constat cã esti goalã sub plapuma ce alunecã suficient de mult în jos cât sã-ti dezgoleascã un sân. Privirea mi-a coborât spre sfârcul rozaliu, exact acolo unde te si asteptai sã mã uit. Vrei sã simti cã te doresc mai mult decât am dorit vreodatã o femeie. Vrei sã simti cã am nevoie de tine, sã te fac a mea. Fãrã întrebãri, fãrã ezitãri. Îti doresti sã-ti umplu universul tãu si sã-l fac al meu. Si, privind umflãtura din pantalonii mei, constati cã poti conta pe mine sã îndeplinesc aceastã sarcinã.....

„Dã-mi mâna”, îmi spui, întinzând mâna spre mine. Îmi ridic privirea de pe sânul tãu si îti întind o mânã, pe care mi-o tragi sub plapumã si mi-o asezi pe sânul stâng. Îti simt sfârcul cum începe sã se ridice spre palma mea, pulsând în ritmul inimii. Îti masez încet sânul si simt cum sfârcul ti se întãreste între degetele mele.

Te întinzi înapoi pe pernã, cu ochii atintiti asupra mea. Îmi urmãresti privirea atintitã asupra formelor tale ce se disting vag de sub plapumã, urmãrind miscãrile mâinii mele pe sub plapumã. Te amuzã privirea mea de copil într-un magazin de dulciuri, care tocmai a primit permisiunea de a gusta orice pofteste. Impactul pe care îl ai asupra mea, reactiile pe care simti si vezi cã le stârneste trupul tãu în mine, te fac sã mã doresti si mai mult. Te privesc, ca si cum as cere permisiunea de a merge mai departe, si vãd cum îti închizi ochii, lãsând aceastã optiune la alegerea mea.

Într-o fractiune de secundã îmi strecor si cealaltã mânã sub plapumã, pe abdomenul tãu, apoi încep sã cobor pe coapsã, cãutând si urmãrind fiecare curburã a trupului tãu, pânã jos pe piciorul tãu. Un geamãt scurt îti rãzbate dintre buzele întredeschise, semnalizând anticiparea, de-ndatã ce degetele mele încep sã urce între picioarele tale spre coapse, si te întorci pe spate, asteptând dornicã ceea ce stiai cã va urma.

Dorinta îti este imposibil de ascuns - si nici nu vrei. Apropierea mângâierii de vagin te face sã te umezesti si mai mult, stropi mici deja picurã din tine. Atingerea finã de-alungul labiilor umflate de excitatie îti smulge scurte gemete de plãcere si îti desfaci picioarele, invitând dezmierdãrile mele în cele mai intime locuri. Dar încã te tachinez, plimbându-mi un deget în jurul labiilor, atingând în treacãt zona clitorisului si coborând din nou spre fese. Te uiti la mine si-mi soptesti numele... e o rugãminte de a te avea, de a te face a mea.

Apoi, brusc, fãrã niciun avertisment, îti cuprind întregul sex în palmã, ferm, ca si cum as vrea sã-l posed chiar acum. Îmi strecor un deget între labiile tale, umezindu-l, si apoi încep sã desenez cercuri si opturi, de la clitoris pânã la intrarea în vagin si înapoi. Scoti un tipãt de plãcere, capul îti cade pe pernã si te cambrezi, împingându-ti coapsele spre mine, dorind sã mã simti cât mai mult, cât mai bine.

„Uitã-te la mine!”, îti spun încet, dar ferm. Îti întorci capul spre mine si deschizi ochii. Te privesc direct în ochi, urmãrind fiecare reactie a ta, în timp ce cu un deget continui sã te penetrez, iar cu degetul mare sã-ti masez clitorisul. Si fiecare trecere a degetului peste clitoris te aduce mai aproape de orgasm.

Închizi din nou ochii, dar îti cer sã-i deschizi, sã-mi sustii privirea. Mirarea face loc extazului tot mai intens, încerci sã-mi faci pe plac, dar îti e greu. Nici nu-ti vine sã crezi cã mã uit în ochii tãi, cã vreau sã vãd ce se petrece în sufletul tãu când ajungi la orgasm. Intensitatea acestei intimitãti este ceva ce nu ai mai trãit vreodatã, respiratia îti este tot mai grea si simti cum te apropii cu pasi rapizi de orgasm.

Nici nu mai respiri si întregul trup îti e zguduit de un orgasm intens. Vaginul ti se strânge în jurul degetului meu si un foc lichid mi se scurge în palmã, în timp ce în continuare te uiti în ochii mei. Privirea ti-a devenit mai strãlucitoare si se citeste satisfactia profundã pe care o trãiesti.

„Vino încoace si sãrutã-mã!”, îmi ceri hotãrâtã. Mã strecor în pat lângã tine si îti dau la o parte câteva fire rebele de pãr de pe fatã. Si te sãrut. Pasional. Cu furie. Limbile noastre danseazã un dans frenetic si te gândesti: „Nu e fantastic cã mi-a oferit un orgasm încã înainte de a mã sãruta?”

Niciodatã nu am dorit pe cineva cât te doresc pe tine. Iar pofta ta pare cel putin la fel de mare, cãci ai început sã tragi de hainele mele. Nasturii care nu se desfac suficient de repede sunt rupti si îi aud cum cad pe podea. Avem în continuare plapuma si pantalonii mei între noi, dar chiar si asa îmi simti bãrbãtia cum tânjeste dupã tine si nu mai am rãbdare, vreau sã te simt goalã lipitã de mine. Sã fiu în tine. Sã fii a mea....

Dar trebuie sã mã stãpânesc putin. E prima noastrã dimineatã împreunã si vreau sã dureze. Asa cã mã rostogolesc de pe tine pe partea cealaltã a patului si te trag dupã mine. Plapuma cade de tot de pe tine si în sfârsit te vãd în toatã splendoarea. Esti într-adevãr goalã si privirea mea flãmândã se plimbã de sus în jos si înapoi pe tot trupul tãu perfect. Apoi coboarã din nou între picioarele tale, la vaginul tãu fierbinte si strãlucitor de la orgasmul recent. Iar imaginea ta îmi face penisul sã pulseze nerãbdãtor...

Te apleci peste mine si începi sã-mi desfaci fermoarul la pantaloni. Te urmãresc cu privirea, în timp ce îmi dai jos pantalonii si boxerii, eliberându-mi penisul. În sfârsit liber, se ridicã în fata ta si te apleci sã-l lingi. Începând de la bazã, îl lingi pânã la vârf, cu miscãri lungi, umezindu-l de tot. Apoi îmi prinzi capul între buze si începi sã cobori si sã urci de-alungul meu, înnebunindu-mã. Îmi simti reactiile si începi sã te exciti si tu din nou.

Îti simt entuziasmul si îmi întind o mânã spre fundul tãu, cu intentia de a te trage spre mine. Îti depãrtezi genunchii si, întorcându-te cu fundul spre mine, îti petreci un picior peste capul meu si te asezi cu pubisul direct pe gura mea. Te prind de fese si te trag mai aproape, iar limba mea începe un joc nebun în jurul clitorisului tãu, în timp ce tu continui sã mã faci sã-mi pierd mintile de plãcerea ce mi-o provoacã buzele si limba ta pe penisul meu.

Îmi strecor din nou un deget în vaginul tãu, acompaniind miscãrile limbii din jurul clitorisului cu miscãri de du-te/vino si circulare ale degetului în vagin. Gemetele tale, înfundate de penisul meu în gura ta, îmi dau fiori. Grãbesc ritmul, la fel o faci si tu, si amândoi simtim cã nu mai rezistãm. Dar nu vreau sã termin asa, acum...

„Te vreau, iubire! Vreau sã fii femeia mea!”, reusesc cu greu sã scâncesc printre gemete. Te opresti si te întorci cu fata spre mine, încãlecându-mã. Te ridici încet, pânã când ajungi exact unde vrei sã mã ai, si te lasi încet peste penisul meu. Intrând putin câte putin, te umplu centimetru cu centimetru. Când am intrat complet, te opresti pentru un moment. Si cred cã, asa cum o femeie nu va întelege niciodatã cum e sã-ti fie penisul îmbrãtisat de un vagin fierbinte, tot asa nu voi întelege nici eu vreodatã cum si ce simte o femeie când bãrbatul ei îi umple, îi completeazã vaginul. Sunt practic amortit, nu mai simt nimic altceva decât dulcea arsurã în jurul penisului, strângerea plãcutã pe care mi-as dori sã o pot prelungi pentru totdeauna. Esti ca un drog pentru mine, iar efectul acestuia asupra mea este dincolo de orice descriere.

Încep sã-ti dezmierd fesele, iar aceastã atingere parcã te trezeste din transã, ...



    Login