Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DeLuxe..apetit demential !!!
Autor : __z__ - 2009-05-23
Citita de 5828 ori - Nota 7.14 (22 voturi)
Salutare din nou !!
Cei care au citit prima mea fantezie..stiu despre ce este vorba..acum este ceva recent..mai intens..initial titlul era The Gift 2..dar dupa ceea ce sa intamplat cred ca asta prezinta mai bine intamplarea..trec la treaba! [...]
- Iubi ce zici vrei sa mergem si noi ("picnic la padure" cu o parte din prieteni) ??
- Nici nu se pune problema..doar nu o sa stam in acasa in week-end..[...]
Vine si ziua de sambata..innorat putin dimineata dar ceva soare dupa amiaza..in regula totul..!
- Marian si rabla lui de masina (rad toti..glumeam..de fapt el are un Mercedes GL)..energizante..bere..tigari..bunatati prin caserole si tot felul de chipsuri..fetele..eu zic ca suntem gata..mergem ??
- Hai imbarcarea ( Marian o face pe seriosul..)..!
Ajungem..stabilim un loc unde sa stam..ne simtim bine..radem glumim..suntem 3 cupluri..incet incet fiecare cu Dama lui in brate..rezemat sau nu de un copac..discuta confidentialitati in soapta se saruta..fiecare cum are chef..doar am venit sa ne relaxam.."la iarba verde" !
Eu si Elena stateam intinsi pe o patura..de la vreo 3 doze de bere.."de sete"..devenise melancolica..statea cu capul pe pieptul meu..vorbeam despre iubirea noastra..incepem sa discutam despre Sex..mai trageam cu ochiul si la ceilalti..!
Incepusem sa ma excit si ea la fel..de la saruturi am ajuns la pipaieli indecente..se pune peste mine pe patura si imi baga mana in pantaloni..incepuse sa se incalzeasca afara..Elena era excitata la culme si alea 3 doze sporeau efectul..
- Mama stai ca se uita astia la noi..
- Si ce..nu vezi ca nici ei nu mai au mult..
- Nu dar..
- Vii din urma mea cu patura iti zic..Elena se ridica brusc si o ia la pas printe copaci..!
- "Bun"..zic in gandul meu..ma ridic..Baieti..noi ne ducem sa vedem de niste veverite..revenim repede..daca se poate si cu poze..:D
- Aham si.."da Ok...asta bun raspuns"..in gandul meu..si plec dupa gagica-mea !
Am inaintat vreo 300 de metri cred..timp in care nu am scos niciun cuvant..nici eu nici ea..fugea inainte..si deodata se opreste intrun mijloc de scaieti si crengi cazute !
- Immm...aseaza patura..isi musca buza de jos..geme si isi baga o mana in pantaloni..!
Se repede peste mine..tricourile cad..si eu eram excitat..sex in padure..probabilitatea ca cineva sa ne vada..si sa se excite la randu-i..dar ea era X 100..!
Ne sarutam violent..ea incepuse sa ma linga pe toata fata..ma musca de urechi..de nas..de buze..de gat..mainile erau ba pe cap..ba pe piept..imi ia degetul mijlociu in gura..se joaca cu limba pe el..!
Imi da pantalonii jos pana la jumate..imi era pofta de sanii ei..vreau sa ii sarut..nu ma lasa..se ridica..isi da pantalonii jos..si se pune cu p^zda ei pe gura mea..apasa tare..si se freaca..ii fac jocul..limba mea ii desface l^biile si patrunde..sarutam si lingeam..se freca din ce in ce mai agitat..
Coboara de la gura..pe gat..geme intruna ..tine ochiii inchisi si capul pe spate..imi pune mana pe p^la fara sa se intoarca..mio freaca putin si o introduce in p^zda..fara sa se atinga cu gura de ea..immm..ma f^te nebuneste..se roteste in p^la..miscari dute\vino..scoate p^la din p^zda o introduce iar..damn..ce are de gand..
Iar ma pune sa o ling..tot..de la c^r..p^zda ei isi facea de cap..imi spune ca vrea sa io trag"capra"..
Ma ridic in genunchi si io bag in c^r violent..scoate un tipat..incet incet miscarile mele devin regulate..ma opresc mai ling putin..iar o f^t..imi spune ca ii vine si ca vrea sa isi dea drumul in gura mea..sa o ling din pozitia aia..ma pun si eu in 4 labe si ii fac pe plac..bag limba adanc in p^zda ei..sucul pasaricii navaleste violent in gura si pe fata..ea se arcuieste..geme..mainile nu o mai ajuta..se lasa cu capul pe patura..
O prind de fese si ling tot..nici eu nu mai rezistam mult..imi zice ca vrea sa imi dau drumul in timp ce ma uit la ea cum se joaca cu degetele in pasarica ei..2 degete..in p^zda apoi in gura..pun mana pe p^la si incep sa mio frec rapid..cateva momente..ea gemea ..ma privea ba in ochi ba la p^la..!
- Immm asa..hai iubitule..excitama nebunule..ahhh hai...satisfacema..
Cuvintele astea miau pus capac..cu ochii la p^zda ei cum sio freaca..bang !
Ma invaluie senzatia senzatiilor..imi dau drumul..jeturi de s^erma sar in toate partile..imi creste pulsul..gem la randu-mi..incetinesc ritmul..si cad secerat pe spate pe patura !
Se pune peste mine si ma saruta..
- Spontana mai esti iubire..zic eu..
- Immm..rade..ma cuprins un chef nebun..( de care aveam sa ma prind abia mai incolo)..[...]
Neam intors la prietenii nostri..fara veverite sau macar pozele cu ele..tragem o tigara..plecam..acum ma gandeam ce or fi facut ei in timpul asta..ma rog :D !
In masina..Elena mea nu avea stare..in bratele mele..ma saruta incontinuu..ma pipaia..ceilalti nu ziceau nimic..banuiesc ca si ei asteptau sa ajunga acasa cat mai repede..!
In oras..ne despartim..sall pupici..ne vedem ..vorbim..de astea..nu stiam ca de fapt pentru mine shwo-ul de abia incepe !
Elena era foarte distrata..nu iam dat importanta prea mare..ies de la dus..si surpriza..
- Iubi hai sa mergem la un restaurant numai noi 2 ce zici..te rog maine oricum e duminica..te rog..face o figura de aia de copil nevinovat..bufnesc in ras..
- Bine draga cum zici tu..in drum sa ma schimb ii zic..Nu stiu ce ai azi..dar imi place !!!
Alta sesiune de sarutari..intr-un tarziu iesim din casa..amandoi imbracati sport..foarte relaxati..!La restaurant..doar inghetata si suc..tigarile se ducuna dupa alta..incepe sa ma pipaie cu adidasul pe sub masa..pe p^la..
- "in soapta" Mana chiar esti nebuna..nu vezi cati sunt aici..ce nai..
- Ok daca vrei sa ma potolesc vii dupa mine in baie..daca nu imi dau bluza jos si fac streaptease pe masa.."cred k efectul celor 3 doze trecuse..nu aveam idee ce se intampla"..!
- Ok vin haide...ma prefac suparat..
Pandesc un moment oportun si intru in toaleta femeilor..sare iar la mine in brate..cu picioarele se incolaceste de mijlocul meu..saruturi peste tot..!
Intru intrun compartiment si trag zavorul..puteam fi auziti..dar nu cred k interesa sau banuia ...



    Login