Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

De Revelion
Autor : figama - 2014-09-21
Citita de 9249 ori - Nota 5.61 (33 voturi)
Au inceput artificiile, iar dupa ce m-ai pipait pe buci, in timpul dansului, acuma sunt extrem de uda si excitata. Ma iei in brate pe la spate sa ne uitam impreuna la artificii si-mi dau seama cat de excitat esti si tu, asa ca ma intorc cu fata la tine si incep sa te sarut, in timp ce tu, ma pipai pe fund exact unde sti ca-mi place si ca ma innebuneste. Incep sa te sarut pe gat, iar tu sa-mi bagi un deget in pasarica, facandu-ma sa gem usor. Ma excita si mai rau ca eram in mijlocul multimii si putea oricine sa ne vada ce facem. Imi bagi mana in par si ma tragi usor, soptindu-mi la ureche sa mergem intr-o camera sa ne facem de cap. Mergem parca alergand spre camera, din cauza poftei ce tot crestea. In timp ce tu incuiai usa, te-am trantit de ea si ti-am bagat mana in pantaloni, frecandu-ti pula. Era atat de mare si groasa, simteam cum zvacneste in mana mea. Erai foarte intaratat si nu mai rezistai prea mult timp, asa ca te-am tras de cravata inspre pat. M-am pus pe burta, cu fata spre tine si ti-am luat pula in gura, in timp ce tu ma lingeai pe buci si pe picioare. In timp ce gemeam ca o nebuna si iti luam pula din ce in ce mai adanc in gura, tu ma futeai cu degetele tale lungi si ma lingeai pe fund mai bine ca niciodata. Dintr-o data te-ai oprit, mi-ai legat mainile la spate cu cureaua ta si m-ai pus in genunghi. Ai trecut in spatele meu si ti-ai frecat pula de pizda mea timp de cateva minute:
-De ce nu o bagi?
-Pentru ca si tu m-ai intaratat pe mine putin mai mult decat era nevoie. Acum taci si suge-mi degetele!
Iti lingeam degetele care le-ai avut in pasarica mea, ma simteam de parca dadeam limbi unei fete, sti si acuma ca imi place gustul de pasarica.
-Ti-am spus sa sugi, nu sa lingi! Daca nu sugi degetele, nu te fut!
Am inceput sa sug, dar nu vroiam sa se termine, mai vroiam gustul ala, doar pentru mine, in schimb tu te-ai tinut de promisiune si ti-ai bagat pula foarte adang in pizda mea doritoare, facandu-ma sa gem lung de placere. Ma futeai cu o rapiditate foarte mare si m-ai facut sa squirtez repede si violent. Simteam c-o iau razna de placere, pentru ca tu nu te-ai oprit, ma futeai in continuu ca un nebun, la fel de repede si de adanc o bagai in mine, mai ales ca te excita si mai mult sa ma simti atat de uda intre picioare sau cum se preling stropi din pizda pe picioarele mele. Deja o luaseram razna, nu mai gandeam niciunul limpede, doar ne futeam ca nebunii in aceeasi pozitie, fara sa ne mai gandim cate orgasme am avut fiecare. Te mai jucai din cand in cand cu lindicul meu, facandu-ma sa-mi dau drumu mai repede, apoi imi bagai degetele in gura cat mai adanc si tot ma futeai fara oprire in pizda, iar eu urlam de placere.
-Vine! Vine!! Vineee...!!! Aaaah...!!!
M-ai lasat sa ma bucur de orgasmul violent si fiorii incontrolabili pe care ii aveam, iar apoi cureaua cu care m-ai legat de maini, ai prins-o de cadrul de deasupra patului, lasandu-ma pe mine tot in genunchi sa stau.
-E randul tau sa te misti eu am obosit, dar se pare ca pula mea mai vrea distractie, asa ca treci la treaba!
M-am lasat ca nesatula cu pizda uda si fierbinte pe pul...



    Login