Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

De ReVeLiOn
Autor : YoYo93 - 2009-07-13
Citita de 5379 ori - Nota 6.00 (16 voturi)
Ce am sa va povestesc acuma este 100%real...........................
Eu si prietena mea suntem impreuna de aproximativ doua saptamani,pe tot parcursul asta eu tot incercam sa o aduc la mine acasa,ca sa o fut.
Intr-o seara ne-am intalnit si iam prospus sa vina la mine acasa in ziua urmatoare si sa ne facem de cap.Ea a zis ca nu stie sigur daca o sa o lase parinti ei dar incearca.
A doua zi mam trezit de dimineatza si am sunat-o sa vad daca poate sa vina sau nu,ea mia raspuns si a zis ca are acuma un pik de treaba si ca peste cateva ore sa ma duc dupa ea.
Zis si facut,am facut o baie buna,mam imbracat,mam aranjat si am mers cu masina dupa ea,cand am ajuns acolo parinti ei erau in poarta si asteptau sa ajung eu,mam dat jos din masina,i-am salutat politicos si am luat-o pe prietena'mea sa mergem la mine,
Cand am ajuns la mine normal si-a despachetat bagajele si deja trebuia sa ne pregatim de seara de REvelion,trebuia sa mergem la un prieten sa il facem impreuna cu mai multi.
Am ajuns acolo,am inceput sa bem ceva si toata seara am dansat si chestii din astea,dimineatza pe la vreo 6 cand am ajuns acasa,am intrat in casa neam dezbracat,normal eu in chiloti ea intr-un tricou de al meu care ii ajungea pana la fund si neam bagat in pat,la un momendat se aprpoie de mine si imi spune ca o mananca pizde rau de tot.
Am inceput sa ne sarutam chesti din astea si dupa aia am dezbracato si am inceput sa i...



    Login