Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDansul vietii ep5
Autor : StillDope - 2009-11-07
Citita de 4225 ori - Nota 8.23 (30 voturi)
Lucrurile nu mergeau foarte bine . In ciuda ultimului meu articol ,cel despre fabrica de confectii, mare lucru nu mai scrisesem pentru ziar. Ma asteptam sa ma dea afara de la o zi la alta. Si totusi acest lucru nu se intampla. Eram obsedat de dorinta de a transpune pe hartie realitatea din jur ca si cand aceasta ar fi in pragul disparitiei , eu fiind singurul ce o poate salva. Aveam zeci de pagini scrise si tot nu ajunsesem la un rezultat.
Dar astazi speram sa pot lua o pauza. Eram invitat de primarul orasului la o petrecere. Contributia mea la neinchiderea fabrici de confectii se pare ca nu a fost uitata. Poate si deasta nu ma concediasera inca. Vestea proasta era ca eram insotit de sefa mea. Era o ocazie sa fie vazuta in anturajul primarului pe care nu o putea rata.
Trebuia sa vina sa ma ia din moment in moment. Ma imbracasem in cel mai bun costum pe care il aveam si imi cumparasem o pereche noua de pantofi. Ma priveam in oglinda incercand sa indrept cateva cute de pe maneca sacoului. Suna telefonu.Sefa. Cobor in graba cele doua etaje si ies in strada. Ma asteapta intr-o dacie alba. Pare neschimbata : blonda cu ochi albastii si forme frumoase.Imi zambeste calduros.
-Buna , ce mai faci?
Sunt surprins de formalitate cu care mi se adreseaza. Pare complet alta persoana.
-Bine , un pic bolnav…
-Da , mi-a zis Mirela ca ai avut nevoie de cateva zile sa te refaci.
-Absenta mea sper sa nu fi creat probleme in redactie.
-Nici o problema. Important e ca azi te simtit bine.
Sunt stupefiat , nu credeam ca poate da dovada de compasiune pentru un coleg bolnav. Incep sa cred ca tot timpul asta am judecato gresit.
-Stii , vreau sa discutam inainte de a pleca o problema un pic mai delicata….
-Va ascult .
-Cand am vorbit cu primarul azi dimineata, i-am spus ca sunt prietena ta , asa ca as vrea ca la petrecere sa te comporti ca atare….
Acum intelegeam tot . Eu eram biletul ei de intrare la petrecere si asta explica totul. Atitudinea ei prieteneasca , masca compasiunii pentru problemele mele. Totul era doar fum si oglinzi daca priveai atent situatia.
-Daca asa i-ati spus , atunci asa sa fie, ii raspund eu razand fals.
Odata lucruriile clarficate nu s-a mai sinchisit sa fac conversatie si drumul pana la vila primarului a fost unul tacut.
Ajunsi la petrecere atitudinea ei s-a schimbat iar. Mi-a aranjat gulerul camasii apoi m-a luat de mana incepand sa ma tarasca prin petrecer. Saluta jovial diferite cupluri schimband cateva cuvinte cu unii dintre ei . Parea in mediul ei, eu fiind outsiderul acolo.
Era nerabdatoare sa il gaseasca pe primar. Cerceta atenta cu privirea fiecare grup si in sfarsit il zarii.Ne-am apropiat de el, acesta observandu-ne prezenta.
-Tu trebuie sa fi eroul nostru local si imi intinse mana .
-Daca va referiti la ziaristul pe care l-ati invitat, eu sunt, ii spun zambind.
-Sunteti modest vad. O trasatura rar intalnita in ziua de azi. Si dansa cine este aruncadu-si privrea spre sefa.
-Este prietena mea si in acelasi timp sefa redactiei.
Primarul nu paru impresionat strangadu-i mana formal. Apoi o prezenta pe nevasta lui: Clara. O femeie trecuta de 30 de ani , roscat cu ochii mari si negrii si buze rujate excesiv.
Purta o rochie neagra , mulata ce ii punea in evidenta formele . Parea mai dergraba vulgara decat eleganta.
-Doamnele cred ca au multe de vorbit, ce-ar fi daca ne-am retrage la un pahar de whiskey.
-Cu cea mai mare placere , si ne inderptaram amandoi spre bar lasand in urma cele doua femei .
Primarul pare trecut de 40 de ani cu o fata lunga si inceput de chelie .Era concentrat sa toarne exact aceasi cantitate de lichid in ambele pahare .
-Perfect, spuse mutlumit si imi inmana paharul.
-Sanatate, si ridic cu un gest discret paharul. El imi urmeaza gestul dand aprobator din cap.
-Sa stii ca iti apreciez enorm munca. Ce ai realizat tu cu articolul a fost ceva exceptional. Ai avut curajul sa te lupti cu o corporatie multinational si ai reusit sa invingi .
-Va multumesc…
-Noi doi semanam mult, suntem amandoi razboinici . Sa vii luni pe la primarie sa vorbim mai pendelete .Poate iti gasesc ceva de munca la noi daca te intereseaza.
-O sa iau in calcul oferta dumneavoastra..
-Stiu ca nu e problema mea , dar sa stii ca nu ma pacalesti pe nimeni cu sefa aia a ta. E aia prietena ta cum sunt eu popa.
Ma bufneste rasul.
-Ai grija totusi ca e o scorpie , mai bine ferestete de ea.
-Stiu si eu asta , nu va faceti griji.
-Bine , bine . Hai ca te lasa sa te bucuri de restul petreceri…M-am amestecat prin multime savurand paharul de whiskey. O mana ma prinde de umar. Ma intorc. E sefa.
-Ce ai vorbit cu primarul , a spus ceva de mine?
-Nu mare lucru , nu parea foarte convins ca suntem impreuna.
-Cum asa….trebuie sa facem ceva.Hai pe ringul de dans si incepe iar sa ma tarasca prin multime.
Pe ring erau cateva cupluri dansand pe o melodie lenta. Ne-am alaturat si noi. Sefa si-a asezat mainile dupa gatul meu in timp ce eu am prins-o usor de mijloc. Am incercat sa pastrez o oarecare distanta intre noi dar m-a strans brusc in brate. Ii simteam sanii mari cum se imping in pieptul meu iar din cand in cand piciorul ei imi atingea prohabul. Situatia incepea sa devina exictanta iar la sfarsitul dansului i-am simtit buzele cum imi acapreaza gura. Gestul ei m-a luat pe nepregatite dar m-am lasat prada instinctelor , limba mea intrand in gura ei . Ne-am sarutat pasional mai bine de un minut iar cand ne-am desprtit gurile am intrebat-o uimit:
-De ce ai facut asta?
-Cum de ce, pentru credibilitate.
Pula mi se intarise , norocul meu fiind ca erectia imi era mascata de partenera mea de dans. Simti si ea presiunea dintre picioarele ei si ma intreba razand:
-Ti s-a sculat dupa un dans si un sarut. Nu prea ai futut zilele astea sa inteleg?
-Nu e vina mea, daca era dupa mine stateam cuminti in banca noastra.
Incepu sa rad.
-Hai mai stam pe ring inca un dans . Incearca sa te calmezi, nu vreau sa ma faci de ras paici .
Am mai stat inca un dans si tot degeaba. Situatia devenea jenanta. Nu puteam sa ma plimb prin petrecer asa.Ea imi spune:
-O sa ma intorc cu spatele la tine , tu prinde-ma in brate ca si cand m-ai imbratisa si ne retragem incet incet.
-Ok. Planul ei a functionat plecand inbratisati de pe ringul de dans.Nimeni nu a banuit nimic. Ne-am indreptat spre baie. Cercetam atenti coridoarele sa nu ne surprinda cineva. Aveam noroc , drumu e liber. Intram in baie si inchidem grabiti usa dupa noi. Ne bufeste rasul pe amandoi. Ii dau drumul din brate .
-Hai vezi ce faci , dar termina repede . Daca o sa stau prea mult timp singura o sa ridce suspiciuni.
-Nu vrei sa ramai si tu aici , bluffez eu.
Imi arunca o privire grava dar o tradeaza zambetul.
-Sa nu imi zici ca vrei sa iti dau o mana de ajutor, spune ea razand.
-Am termina treaba mai repede asa, spun eu in timp ce imi desfac pantalonii. Imi eliberez organul erect si incep sa il frec incet. Ma priveste lasciv in timp ce isi musca buza inferioara. Se apropie de mine si isi pune mana deasupra maini mele ca si cand ar fi vrut sa se familiarizeze cu ritmul miscarilor mele . Imi dau mana la o parte si o las pe ea sa controleze situatia. Imi asez mana pe fundul ei. Ma priveste surprinsa:
-Nu crezi ca ai tupeu.
-Nu cred ca te deranjeaza asa de tare raspund eu razand.
Inteteste miscarile de dute-vino. Nu pare satisfacuta de rezultat. Ma intreaba:
-Mai dureaza mult...



    Login