Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDansul vietii ep4
Autor : StillDope - 2009-11-07
Citita de 4057 ori - Nota 7.94 (32 voturi)
Privesc atent oamenii ce trec prin fata mea incercand sa retin cat mai mult din expresiile lor . Beau un expresso pe terasa unei cafenele cu iz parizian .
Astazi nu ploua. La birou am abandonat trei articole proaspat incepute si am iesit sa iau o gura de aer. Fantasme vechi ma bantuie iar impingandu-ma sa scriu . Insirui in graba cateva cuvinte pe o foaie incercand sa schictez rapid portretele celor ce trec pe trotuarul opus. Recitesc ultimele randuri si sunt nemultumit de rezultat.
Ma intorc la cafea. Intodeauna am gasit interesanta situatia de a bea cafea singur pe o tereasa. Aparenta senzatie de liniste e satisfacatoare. Pe partea cealalta a strazii o vad pe Mirela . Traverseaza strada grabita cautandu-ma cu privirea. Ma vede. Ii fac amical cu mana. Arata bine azi , mai ingrijita decat in mod normal. Parul negru strans in coada , ochii verzi plini de viata iar pe buze ii sta un zambet timid. Imi arunca un “Buna” in scarba si se aseaza pe sacunul din fata mea.
-Buna, ii raspund .
Pare distrata , aeriana . Priveste atenta in jurul ei ca si cand ar fi vrut sa nu fie vazuta cu mine . Ma bufneste rasul .Se uita urat la mine :
-Ce e asa amuzant ?
-Nimic..
-Razi de ce iti aduci aminte ?!
-Nici macar.
-De ce nu esti la munca?...
Ma fac ca nu am auzit intrebarea privind atent in departare . Nu vreau sa-i inpartasesc problemele mele . Si eu si ea avem proprii demoni dar preferam sa ii pastram cu sfintenie ascunsi.
-…sper sa te dea afara . Oricum nu esti bun de nimic , adauga ea .
-Sigur ma da afara , spun pe un ton ironic.
Imi gaseste foile pe care am scris toata dimineata . Le examineaza atenta si pare foarte confuza.
-Nu stiam ca ai valente artistice draga.
-Ai fi surprinsa sa afli cate lucruri nu stii…
Ma priveste insistent incercand sa patrunda dincolo de sensul cuvintelor mele. In minte incept sa imi apara flasback-uri din noaptea cand am vazut-o cu barbatul acela in parc*.
Ce sens ar avea sa ii spun ca stiu de micile ei escapade nocturne . Zambesc.
Intr-un tarziu ma las convins sa merg la birou. Ne instalam in oltcitul meu ce pleaca cu greu. Pe drum Mirela tot umbla la radio incercand sa prinda ceva. Ii explic ca nu are nici un rost dar e prea incapatanata. Masina se opreste brusc. Ne privim amandoi contraritati.
Incerc sa o pornesc dar nimic. Coboram din masina. Mirela incepe sa o loveasca cu tenesi ei negrii.
-Ce cacat are ma?
-Crezi ca stiu ?
-Acum o sa ma dea si pe mine afara din cauza ta.
-Nimeni nu da afara pe nimeni si nu mai da cu piciorul in masina . Poate iti rupi dracu vreun degete.
Suntem pe o straduta de case vechi. Incep sa bat pe la porti in speranta ca cineva se pricepe la reparat oltcituri. In afara de un mos pe jumate surd nimeni nu-i acasa.Intram amandoi in oltcit.
-Ce facem acum?
-Pai….si imi arunca o privire complice.
-Hai zi, ne stim de atata timp.
-Daca tot ma da afara din cauza ta , macar sa merite si ma apuca de guler tragandu-ma spre ea.
-Stiam eu ca o sa se ajunga aici …
Imi da drumul si ma impinge cu spatele de portiera. Rade.Se urca stangace peste mine, buzele ei cautandu-mi gura. Pare scapata de sub control , imi musca buzele apoi limba ei se intalneste cu a mea . Imi cuprinde fata in palme de parca i-ar fi frica sa nu dispar. Unghiile ei ma zgarie usor in timp ce sarutarile coboara pe gat .Mainile mele ajung pe fesele ei. O ridic cu o miscare rapida inspre mine.
Imi sopteste printre sarutari :
-Iti place fundul meu ? apoi dintii ei imi musca usor pavilionul urechii.
Continuam sa ne sarutam ,mainile mele alunecand sub bluza ei explorandu-i pielea fierbinte. Incerc sa ii desfac sutienul dar nu reusesc. Gurile noastre se opresc din sarut si Mirela ma priveste cu un zambet pervers pe fata .
-Ti-am zis ca nu esti bun de nimic si isi desface singura sutienul ce ii cade pe sub tricou.
O ignor. Ii dau jos tricoul lasadu-i sanii liberi . Ii cuprind in palme si ii mangai de la margini spre aureole. Ma joc cateva clipe cu sfarcurile ei strangandu-le tandru intre degete apoi incep sa le sarut pasional. Primele ei gemete imi mangaie timpanul. Mainile ei imi umbla pe prohabul pantalonilor in cautarea unei reactii adecvate. Imi ridic privirea spre ea si pare multumita. Sunt tare de cateva minute bune , atingerile ei atatandu-mi si mai tare dorinta. Ii dau blugi jos doar pana la genunchi , pozitia ei dificla ne permitandu-mi mai mult. Tresare usor cand ating zona umeda a chilotilor.Degetele mele isi fac loc pe langa bucata mica de material si incep sa ii caute labiile si clitorisul . Introduc usor un degete si simt cum se strange in jurul lui. Se aseaza cu mainile pe umeri mei sprijindu-si fruntea de fruntea mea. Ii simt respiratia accentuata pe buzele mele . Nu pot sa ma abtin si o sarut din nou.
-Hai , nu mai pot. Vreau sa te simt in mine.
Se ridica de pe mine si trece cu greu printre scaune pe bancheta din spate. Cu blugii in vine e foarte neindemanatica aproape la fiecare miscare dezechilibrandu-se. Se aseaza pe o parte , cu spatele la mine strangandu-si picioarele. Pozitia imi lasa expusa pasarica cu labii splendide si fundul ei alb . Blugii ii stau stransi in mod ciudat deasupre ten...



    Login