Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDansul vietii ep3
Autor : StillDope - 2009-10-23
Citita de 5293 ori - Nota 7.65 (34 voturi)
-Ce dracu ma ? In orasul asta ploua tot timpul ?
-Asa se pare Raul…
-Macar ne-au dat fraierii astia rabla asta sa ne plimbam cu ea.
Rabla era un oltcit vechii care mirosea pe interior a benzina amestecata cu odorizant ieftin. Il primisem de la primar in semn de apreciere pentru articolul despre fabrica de confectii. Se pare ca in urma presiunii media, francezii nu au mai putut sa rezilieze contractul . Chiar au fost nevoiti sa investeasca o suma importanta in infrastructura orasului. Asa m-am ales cu bomba asta pe roti. Lui Raul ii place si desi am primit-o eu , o considera o proprietate comuna.Ma gandesc sa i-o fac cadou de craciun….
-Alo! Te-a furat peisajul ? Plecam si noi azi!
-Scuze Raul , eram pierdut in propriile ganduri…
-Ce dracu inseamna : “eram pierdut in propriile ganduri”. Uneori nu stiu ce dracu ai in capul ala al tau .
Oltcitul pleaca cu greu de pe loc .Traversam incet strazile de caldaram croindu-ne drum prin o fosta zona industriala . Tabloul ce mi se desfasoara in fata ochiilor e de un dezolant vecin cu sinistru. Hale uriase ce stau sa cada unele peste altele, ca intr-un joc ciudat de domino. Ma simt ca un copil pierdut intr-un labirint de beton la capatul caruia nu se afla nimic. Din nou Raul rupe tacera :
-Ce dracu e cu expozitia asta despre care trebuie sa scri acum ?
-Poftim? il intreb eu trezit bursc din visare.
-Tu, expozitie, articol….
-Aaa , e o expozitie in oras . Un pictor norvegian , Edvard Munch.
-Si trebuie sa ii iei lu’ asta un interviu sau cum ?
-Cum Dumnezeu sa ii iau un interviu daca e mort!
-Atunci de ce iti bati capul cu el ?
-E un eveniment cultural important….spun pe un ton ironic.
-Daca ar fi dupa mine, mortii cu mortii , vii cu vii. Nu iti bate capul.
-Nu e vorba de el. E vorba de opera lui. Arta.
-Arta pe dracu! Nu intereseaza pe nimeni ce a desenat un norvegian care a dat coltu’. Pe mine lasa-ma acasa . Caut maine niste poze pe google cu mazgalelile lu’ asta sa le punem in ziar.
-Bine , bine, nu te enerva acum.
Restul drumului a fost tacut , numai stropii de ploaie continuau sa loveasca necontenit capota oltcitului.
Intr-un sfarsit am ajuns la centrul cultural . Ploaia parca se intetise . M-am gabrit in cladire, incercand parca sa evit fiecare picatura de ploaie. La intrare ma intampina un paznic cu o fata extrem de cunoscuta. Puteam sa jur ca e paznicul de la fabrica de confectii. Il intreb politicos:
-Ati lucrat cumva la fabrica de confectii?
-Nu , cred ca ma confundati….imi raspunse el privindu-ma ciudat.
Ii arat legitimati de ziarist cu niste gesturi aproape mecanice , in timp ce mintea mea devine din ce in ce mai confuza. Oare chiar imi pierd mintile ?
Paznicul ma conduce in sala mare, loc unde erau expuse tablourile simbolistului norvegian. Sala avea pereti de un alb imaculat iar de colo colo erau atarnate cateva tablouri flancate de lampii inalte cu picior. Din alta incapere a galeriei apare o femeie roscata , slabuta imbracata intr-un costum deux pieces: bolero si fusta crem. Ma cerceta atenta cu ochii ei caprui. Mi se adresa cu o voce inceata si tremurata:
-Buna ziua , cu ce pot va ajuta ?
-Buna ziua , de la ziar si flutur victorios prin fata ochiilor legitimatia
-Aa, va asteptam . Sa ve prezint galeria…Si micutul meu ghid a inceput sa imi turuie vrute si nevrute despre viata pictorului , tablouri ca : “Madonna” , “Femeie îndrăgostită” sau “A doua zi”. Notam pe un carnetele mic scute ideei, admirandui pe furis sani ce se conturau pe sub boleroul de matase. In ciuda discretiei mele, observa activitatea mea si roseste timida. Se opreste in fata unui tablou ce prezenta niste oameni care dansau.
-Se numeste “Dasnul Vietii” si reprezinta una din cele mai importante opere ale sale .
-Pare interesant…
-Vezi , femeia in alb , care arata ca prietena artistului Tulla Larson , simbolizeaza virginitatea , femeia in rosu simbolizeaza cunosterea carnala si femeia in negru simbolizeaza batranetea.
Nu stiu de unde reieseau toate astea dar discutia luase o intorsatura interesanta.
-Cunoastere carnala, o ingan eu.
-Da , sexuala mai de graba.
Cuvintele ei parca trezeau o fiara in mine . Simteam cum pierd controulul si asemenea unui om ce ajunge accidental intr-un mountain russe, eram obligat sa asist la un show incitant si terifiant. Mai schimbam cateva replici flirtante apoi ea e de acord sa imi arate niste tablouri din depozitul muzeului. Stiam deja deznodamantul celor ce vor urma. O urmez prin niste coridoare inguste , slab luminate ridicand praful de pe jos cu pasii nostri.
Ii admir miscarile feselor pe sub fusta scurta, in timp ce merge grabita . Intra intr-o camaruta micuta in care se gaseste o canape de piele veche si o masa pe care sunt in dezordine cateva dosare. Se aseaza cu fundul pe masa despartindu-si picioarel lasand sa se vada materialul rosu al unei perechi de bikini minusculi.
-Unde sunt tablouriile ? intreb cu un zambet meschin pe fata.
-Parca tu ai venit aici pentru tablouri….si ma trage spre ea . Gurile noastre se gasesc instinctiv , limbile se italnesc timid pentru cateva clipe. Isi da neindemanaitca bloeroul jos si incepe sa isi deschida nasturi camasii. Nu mai am rabdare . O intind cu spatel pe masa si ii zmulg fusta de pe ea. Fermoarul cedeaza cu un zgomot sec, lasand in urma cea mai frumoasa imagine posibila. Imaginea buzelor pizdei ei ce se definesc usor sub materialu rosu si ud al chilotilor ei micuti . Mana ei coboara in zona fierbinte administrand mangaieri tandre si lente. Ii da la o parte si isi introduce incet un degete , apoi doua. Miscarile mainii sunt acum insotie de miscari convulsive ale bazinului . Sunt inmarmurit in fata acestor imagini, demne de asternut pe panza celor mai iscusiti pictorii. Imi dau jos pantalonii , prin chiloti observandu-se eractia mea serioasa. Se opreste si ma priveste atenta. Se aseaza in fata mea incepand sa imi sarute madularu prin materialul chilotiilor.Lucrul asta ma intarata . Imi doresc sa rup stratul subtire de material dintre pula mea si gura ei si sa o fut salbatic. Ma elibereaza din captivitate, incepand sa imi frece pula cu miscari ample . Isi ridica privirea spre mine incercand sa surprinda expresia mea provocata de momentul in care organul meu erect ii patrunde printre buze. Urmeaza un dute vino al carui ritm il savurez pana la ultima miscare. Se ridica in picioare si imi spune pe un ton serios:
-Pasarica mea are nevoie de pula ta .
Ne bufneste rasul pe amandoi. O iau in brate si o arunc pe canapeaua de piele .Un nor de praf iese din salteaua veche .Tusesc infundat de cateva ori . O vad cum isi desface picioarele iar cu degetele maini isi departeaza labiile rosii . O prind de mijloc si o...



    Login