Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDansul Vietii ep 7 (fluturii)
Autor : StillDope - 2010-09-02
Citita de 4291 ori - Nota 8.17 (75 voturi)
"Vreau sa fiu liber.Fluturii sunt liberi” ~Charles Dickens

Oare chiar devenisem paranoic? Ma apucasem din nou de fumat asa ca toata casa mirosea iar a tigari. Pe jos erau stivuite diferite volume in gramezi ce stateau intr-un echilibru precar. La fereastra, toamna tarzie e pe punctual de a ma parasi si ea. Din cealata camera se auzeau acorduri triste de pian. Era o piesa uitata pe repeat de cateva ore. Efectul alcoolului incepea sa treaca usor. Chiar si el ma abandona acum. Durerea de cap ma lovi brusc si fara nici un avertisment. Zaceam intins pe covor. Langa mine se odihneau cuminti cateva sticle goale de vin. Undeva, intr-un colt al tavanului era o panza de paianjen. Se intindea de pe un perete pe altul in cativa centimetri de broderie organica efemera. Statea acolo nemiscata, marcata numai de trecerea timpului.
In mijlocul ei se afla prins un fluture cu aripi negre. Era captiv de ceva timp acolo si probabil renuntase de mult la lupta. Se impacase cu ideea ca acolo si va gasi sfarsitul iar acum astepta, zambind fals, plutonul de executie. Simteam ca ma regasesc in acel fluture pentru ca si eu la randul meu ma simteam infrant si abandonat . Trecusem de mult de faza negatiei, acum avem ceva din calmul unui om paralizat pus in fata unui uragan. Indiferent de ce decizii as fi luat nu credam ca mai pot schimba ceva, ca un spectator obligat sa asiste la o piesa ciudata de al carui sfarsit depinde soarta lui. Simteam cum himerele din mintea mea nu mai puteau acum sa imi risipeasca frica. Parca auzeam calaul cum se apropie ascutindu-si barda si nu imi ramanea decat sa ma intreb daca fluturele captiv pe tavan isi aducea aminte de vremea cand era un vierme de matase. O vreme in care nu avea aripi angelice , o vreme in care fericirea lui depindea numai de o frunza de dud. Si eu exact ca el m-am lasat probabil sedus de ideea libertati absolute numai ca asa ajung prins intr-o panza de paianjen. Speram sa pot schimba ceva prin simpla mea existenta dar se pare ca totul era doar fum si oglinzi.
La inceput credeam ca vroiam sa ajung erou dar acum realizam ca eram un simplu muritor in cautarea dorintei de recunostinta si imi era clar ca toate gesturile mele purtau marca egoismului de care dadeam dovada….
M-am ridicat cu greu in capul oaselor. Am impins un morman de carti de pe canapea si m-am asezat pe catifeaua uzata a acesteia. Pe bratul canapelei era un caiet de desen al Mariei deschis la o schita ciudata. “Tristetea regelui“ de Matisse. Arata ciudat fara elemente cromatice , parea un fel de exercititu stangaci al uni student mediocru la arte.
Nu vroiam sa ma gandesc la ea acum. Din cauza ei eram acum, aici. In starea asta vecina cu autodistrugerea .Desi stiam ca ce nu ma omoara cu siguranta ma face mai puternic , eram destul de sceptic in privnta evolutiei lucrurilor in viitorul apropiat.
Suna telefonul. Ridic in sila receptorul si vocea lui Raul imi loveste violent timpanul.
-Ai murit? Te sun de doua ore!
-Dormeam…raspund eu cu jumatate de gura.
-Hai o data, mai muncim si noi azi ?
-Da, da…muncim.
-In zece minute vin sa te iau.
Inchid telefonul fara a mai da vreun raspuns. Urmatoarea ora a trecut ca prin vis. Intrebarile agasante ale lui Raul alternand cu migrenele mele puternice.
Vocea aspra a sefei m-a adus la realitate. Deja ajunsesem la redactie.
-Intra te rog, imi spune ea invitandu-ma in birou.
O salut formal si ma asez pe scaun. Cauta prin niste dosare si imi intinde o foaie pe care o scoate cu greu dintre ele.
-Te duci la adresa asa si faci un reportaj despre opera artistica a doamnei Clara.
Ma uit la adresa. Imi pare cunoscuta.
-Cine e doamna ?
-Sotia primarului , cine crezi ?
Dau aprobator din cap si ma ridic de pe scaun. Sefa se ridica si ea si ma prinde de umar.
-Scrie un reportaj bun si poate mai vedem…
-Ce sa vedem? ii spun eu ca si cand nu as intelege ce vrea sa imi spuna.
Se intinde peste birou , mana ei ajungand pe prohabul pantalonilor mei. Strange usor continutul lui apoi incepe sa maseze usor zona in timp ce ma priveste cu ochii ei albastrii.
-Am spus ca mai vedem, nu esti tu in masura sa pui intrebari...
Imi arunca o privire diabolica in timp ce palma ei incearca sa dezluseasca detaliile penisului semierect ce se ascundea in spatele pantalonilor. Incerc sa par complet indiferent la actiunile ei dar organul meu e de alta parere. Ranjeste multumita apoi imi da drumul Se ridica de pe scaunul ei ocoleste biroul oprindu-se in fata mea.
-Nu arati prea bine…cred ca ai nevoie de un futai serios, spune ea zambind.
Nu apuc sa raspund si gura ei imi acopera buzele cu un sarut. Un sarut rudimentar , simplist aproape dezgustator. O limba a ei ce imi patrundea mult prea mult in gura si se misca necontrolat , salbatic , instinctual. Si totusi ma las prins in jocul ei. Iar si iar ma vad pus in fata unei decizi pe care o iau fara sa gandesc. Sunt prins in euforia momentului , grabindu-ma sa o dezbrac rapid. Sa ii simit sanii mari sub degetele mele sau pielea fina de pe copase pe buzele mele. Ramane in camasa albastra pe ai carei umeri ii cade parul blond pana acum captive intr-un coc. Ii desfac nasturi in graba lasand sa i se vada sanii prinsi in sutienul alb. Buzele mele se opresc pe ei in timp ce ea imi sopteste:
-Stii ca ma ud cand imi lingi sanii…
Scapa singura de camase apoi si de sutien eu fiind mult prea captivat de cele doua noi “jucari”.Ii prind un san in palma incercand parca sa-l cantaresc, gura mea devorand areola celuilat san. Intre timp ea imi elibereaza pula erecta din pantaloni si incepe sa o frece incet . Se intoarse cu spatele incer cand sa scape de mainile mele. Se indrepta spre birou , deschise un sertar si incepu sa caute ceva prin el. O priveam atent cu defila aproape goala prin biroul micut Se apleca usor lasand fundul ei bombat sa fie admirat . Chiloteii ei albi aveau deja o pata umeda in zona dintre picioare . Sanii ei se miscau liberi sub actiunea gravitatiei iar imaginea lor ma excita enorm. Ma apropi incercand sa ii dau chilotei la o parte…
-Nu inca..imi spuse ea distrata continuand sa caute prin acel sertar blestemat.
Am oftat scurt in timp ce imi frecam singur organul doritor. Statea aplecat, cu fata la nivelul penisului meu asa ...



    Login