Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDansul vietii ep2
Autor : StillDope - 2009-08-03
Citita de 5737 ori - Nota 7.66 (29 voturi)
In mometul acela in interiorul meu se duce un razboi intens intre instincte primare atatate de Liliana si constiinta mea ce imi interzicea sa o includ pe tanara secretara in jocul nostru .
-Hai , ce mai astepti ? imi spuse Liliana , jucandu-se cu bratele pe pieptul meu .
Se parea ca nu aveam cale de intors. Constiinta mea pierduse si in acelasi timp pierdeam la randul meu o faram din umanitatea mea, cazand prada tentatiei.
Liliana era tot in spatele meu , imi lua pula in mana mi-o freca si ma impinse in curul secretarei .Organul meu intampina o rezistenta serioasa din partea ei, datorata poate si lubriferii precare oferita de saliva care mai imi ramasese pe penis de la muia facuta de Liliana. Dupa cateva incercari semiratate , curul ei a cedat lasadu-mi pula sa-l exploreze in voie . Era foarte stramata, fiecare contra a ei oferindu-mi senzati incredibile.
Era mult mai zgomotoasa decat sefa ei , gemete fiind amestecate cu tipete de durere intr-un amalgam deranjant pentru simturile mele . Isi intoarse fata spre mine si imi spuse printre gemete:
-Baga-mi degetele in pizda …
Mainile mele erau puternic ancorate pe bucile ei si totusi raspusera aproape instinctiv la comanda fetei . Doua degete incepura sa ii exploreze vaginul ud in timp ce un al treilea ii desmierda delicat clitorisul . Liliana se juca cu unghiile pe gatul meu si imi musca usor urechea din cand in cand .Parea plicitisita .
-Las-o sa imi dea si mie niste limbii in timp ce ii futi tu curul, imi sopti ea.
I-am facut semn un aprobator , fiind aproape incapabil sa articulez vreun cuvant datorita senzatiilor traite.
Liliana se deslipi rapid de mine , se urca pe rezematoarea canpelei desfacandu-si picioarele in fata secretarei . Aceasta din urama parea in transa , neavand nici o reactie la noua schimbare de pozitii. Liliana o apuca de par a si ii ridaca capul in asa fel in cat sa o poate privi in ochii.
-Hai , baga botu si nu mai da ochii peste cap. Ce-o sa zica barbatitu cand ti-o vedea curul facut franjuri , spuse enervata Liliana.
Secretara parca se trezii din transa si incepu sa ii penetreze rapid pizda cu limba .
Ma incerca o senzatie ciudat urmarind tot acest show dintr-o pozitie oarecum distanta si indiferenta, in timp ce o alta parte din mine pompa intr-un ritm necontrolat fundul acela stramt. Poate mintea mea o luase rasna sau poate era o chestie dinaia freudiana care avea sa ma bantuie toata viata. Nu imi pasa , tot ce urmaream era sa umplu acel fund stamt cu sperma mea. Simtea si ea ca se apropie momentul magic si intetii ritmul . Mi-am plimbat palmele pe spatele ei cu dorinta de ai simtii pielea fina in acele ultime momente de extaz.
Momentul ejacularii m-a scutrat din cap pana in picioare , un torent de sperma umplandu-i pana la refuz curul. Cu ultimele puteri m-am asezat pe fotoliu. Mintea mea isi revenise , o data cu erectia mea disparand parca si acea parte animalica din mine.
Mirosea a tutun . Am intors capul mirat spre birou si l-am vazut pe Raul cum tragea indiferent dintr-o tigara . Secretara cazuse epuizata pe covor in timp ce Liliana se masturba intens. Eram scarbit de imaginea asta . Am stat cateva minute in liniste pana cand a terminat , gemetele ei fiind singurele care sfidau tacerea din camera. Ne-am imbracat in graba evitand pe cat se poate sa ne privim in ochi unii pe altii.
Inainte sa iesim pe usa Liliana ma opreste :
-Sper sa iasa bine articolul .
-O sa fie bine , o sa vedeti , o linistesc eu cu zambetul pe buze.
Am parasit rapid fabrica eu indreptadu-ma spre redactie in timp ce Raul pleca acasa.
Ploaia se oprise troatuarele fiind pline de nori acum. As fi vrut sa iau un taxi dar situatia mea materiala era foarte precara in momentul asta . Am traversat in jumatate de ora orasul ajungand la redactie aproape de sfarsitul programului. Sala centrala era pustie , birourile goale . Din spate aud o voce :
-S-a intors fiul risipitor al redactiei .
Am recunoscut vocea Mirelei , o colega de-a mea jurnalista. M-am intors si am vazut-o
la ultimul birou al sali rasfoind niste ziare vechi.
-Ce faci draga la ora asta aici ? Sa nu imi spui ca muncesti ?
-Nu muncesc , imi risipesc talentul si tineretea la ziarul asta amarat de provincie!
-Bine ca esti optimista macar , ii spun in gluma .
Pentru o secunda ma priveste urat , apoi isi continua studiul paginilor de ziar ingalbenit de parca nici nu as fi fost in camera.
O masor din priviri incercand sa trec dincolo de aspectul ei si sa-i inteleg frustrarile.
Ma stiu de cativa ani buni cu ea fiind dintodeauna nemultumita de statutl ei de ziarist de provincie. E o persoana simaptica unii gasind-o chiar atragatoare. Salaba ,par negru , lung , ochii verzi ce sunt ascunsi de ochelarii si buze mici. Azi e imbracata in negru: o pereche de blugi uzati si un tricou simplu , Observa ca o studiez si imi spune :
-Sa nu imi zici si azi ca te-ai indragosti de mine , ca nu te cred !
-Cu cat trec mai multe zile cu ata ma indragostesc mai mult de tine, ii spun galant . Ne tachinam reciproc de cand ne stim dar atat …
-Trecand la lucruri mai serioase , te cauta sefa . Sper sa te dea afara adauga ranjind.
-Nu poate sa ma dea afara ai uitat, eu sunt singurul care munceste paici .
Imi iau geanta si plec spre biroul sefei . Sefa e probabil cea mai ravnita femeie din toata redeactia, blonda cu ochii albastrii si forme de invidiat. Trecuta de 30 de ani, in tinerete cochetand cu modelingul , e o fiara in relatia cu subordonatii ei . Usa biroului e intredeschisa , bat si imi face semn sa intru . Isi soarbe cafeau fiind atenta la un monitor pe care se plimba lent niste slide-uri .Imi face semn sa ma asez pe un scaun in fata biroului ei .
-Ce ai rezolvat cu fabrica aia de confectii ? ma intreaba fara sa isi deslipeasca privirea din monitor .
-De acolo ma intorc maine la prima ora aveti materialul .
-Ceva senzational ?
-Fabrica are un conflict de interes cu niste finantatorii francezi…
- Vezi sa fie bun , daca nu faci fata standardelor noastre zborii imediat ! ma intrerupe ea.
Urmeaza cateva secunde de liniste apoi imi face semn sa plec. O salut si inchid usa dupa mine . Afara se lasase noaptea si mie imi ghioraiau matele de foame . Eram falit asa ca nici nu m-am deranjata sa imi scormonesc portofelul in cautarea catorva fise .Sper sa mai am ceva mancare in frigider si maresc pasul spre casa .Traversez parcul grabit savurand linistea acestiua . Pe alee, in fata mea merge o femeie care seamana izbitor de mult cu Mirela . La niaba , chiar ea e. Ce bine , poate are sa imi dea o tigare , ma gandesc eu . Chiar inainte sa o strig se aseaza pe o banca langa un barbat plinut cu un inceput de chieli si mustata . Al dracu, asta de unde a mai aparut!
-Se pare ca azi nu fumez, imi spun frustrat si ma pregatesc sa intru pe alta alee ca sa ii evit pe cei doi .Cu coada ochiului il vad pe barbat cum ii pune mana pe un san incepand sa il framante prin tricoul negru. Sunt socat! Continu sa ma indepartez urmarind atent gesturile barbatului . E grabit si neglijent cautandu-i sanii pe sub tricou in timp ce Mirela il saruta incet pe gat. Mainile lui sunt groase cu degete scurte , puternice dar neindemanatice, ca ale unui muncitor obisnuit cu stungul ce trebuie sa gaseasca frumusetea in liniile unui bibelou scump. Gura lui ii devoreaza flamanda buzele ei micute, amandoi avand ochii inchisi, captivi de extazul jocului lor. Picorul ei se urca peste picorul lui facandu-i loc sa-i mangaie pizda prim materialul dur si uzat al blugiilor ei decoloratii , in timp ce mana ei coboara pe burta lui voluminoasa strangadu-i in palma prohabul pantalonilor. Sunt deranjat de cea ce vad si in acelasi timp invidios pe barbatul burtos ce o poseda pe Mirela . Invidia mea nu are ca s...



    Login