Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Dacă nu risti nu castigi!
Autor : fantasylex - 2023-12-06
Citita de 4649 ori - Nota 1.06 (181 voturi)
Salut astăzi o să vă povestesc despre Ștefania. Am crescut intr un sat micut dar foarte aproape de București. Tot acolo se afla și Ștefania una dintre cele mai frumoase fete pe care le am cunoscut vreodată. Mereu am avut-o ca și crush dar întotdeauna eram in friendzone timpul a trecut iar când am ajuns la liceu drumurile noastre s au separat deși amândoi am facut liceul în capitala.
O tot urmaream pe Facebook și vedeam cum devine din ce în ce mai frumoasa și cum umbla prin cercuri din ce în ce mai exclusiviste.
Era curtată de baietii cu bani însă nu parea dispusă să le dea atenție. Ani mai târziu fiecare a avut diferite relații mai lungi sau scurte însă recunosc din când în când îi verificăm profilul și ma minunam la pozele ei.
Ca să o descriu acum matura era o tipa cu un zâmbet perfect cu ochii verzi cu un par lung negru și niște buze superbe.
Corpul era bine lucrat mergea des la sala iar flexibilitatea ei iti ducea mintea doar la cele mai interesante poziții sexuale.
Doar în visele mele speram să ma mai apropii vreodată de ea mereu imi ziceam în cap ca aș fi pregătit și doar să o lungime și atat era fenomenală pentru mine. Întâmplarea face să ajungem la aceeași facultate dar profiluri diferite în vremea aia începusem și eu să merg la sala și să arat mai agreabil ea era împreună cu un băiat însă se vedea din poze ca nu se plac prea mult părea o relație din interes.
La balul bobocilor ea a concurat ca și miss concurs pe care l a și câștigat, după concurs prietenul ei a avut o criză de geloIzie și i am vazut certându-se. Ștefania a plecat iar eu văzând asta am decis să i scriu. Vazandu mi mesajul mi a zis ca este în mașină în parcare și ca i ar prinde bine să stea de vorba cu un prieten vechi.
Am mers acolo de parcă am câștigat la LOTO eram entuziasmat să fiu iar aproape de ea. Ștefania mi a povestit despre relația ei toxică și cât de nefericita este printre alte cuvinte am reținut doar ca nu mai făcuse sex de 2 luni și ca nici nu voia să facă asta cu iubitul ei deoarece îl detesta! Intr un moment în care nu am mai gândit am scos pe gura cum ca se risipește și are nevoie de cineva care s-a o trateze așa cum se cuvine, moment în care ea a întrebat dacă eu pot face asta. În acel moment m am apropiat să o sărut și am fost surprins să simt o mână pe ceafa apoi buzele ei catifelate a fost ceva de vis și ma incanta mereu când ma gandesc la acel moment.
După sărut a zis ca are nevoie de asta și să mergem undeva mai retras. A condus intr un loc destul de pustiu și ne am mutat pe bancheta din spate. Purta o fusta scurtă și în timp ce ne sărut am mâna mea stânga a alunecat printre picioare și dând chilotii la o parte am simțit labiile umede și fierbinti în momentul asta ea imi rasufla în ureche și imi spunea cât de tare își dorește să o penetreze cu un deget sau două și ca o doare pizda doar de la tensiunea dintre noi. Eu eram încă intr un vis nu intelegeam cum sunt intr o postura în care am visat mereu să fiu. Am pătruns o inițal cu un deget apoi cu 2 și am simțit cum lichidul se scurge din ea pe parcurs mi am facut loc și am adăugat și limba în ecuație ce ieșea din Gura. Ei superba era un concert urmat de mișcări necontrolate.
Am lins pizda ei superba cu toată pofta strânsă în anii în care o vedeam în poze și doar imi imaginam cum arată goală.Am continuat așa mai bine de 45 de minute eu eram în extaz iar ea simțea din plin ca ma bucur de ea după un orgasm provocat de degetele și limba mea i am propus să mergem la mine acasă.
Pe drum a fost sunata de iubitul ei însă nu i a răspuns.
Ajunși acasă am facut dus în timp ce o admiram era perfecta piele fina de culoare ușor maronie(mulatra) și cu o privire de ma topea.
Iesim din dus și o văd că se pune lângă pat în genunchi și deschide gura imaginea era una de vis.. Imi dau prosopul jos și o văd cum se bucura la ceea ce vede nu dețin vreun balaur însă pot zice că am avut parte doar de reacții pozitive până acum.
Eu eram deja întărit la maxim dinainte să o bag în gura ei.
Când a început să ma suga eram în al 9 le-a cer mi aș fi dorit să nu se mai oprească niciodată iar pofta cu care o făcea simțeam ca imi întoarce devotamentul depus în a i linge superbitatea dintre picioare!
O opresc la un moment dar pentru ca nu voiam să termin înainte să ma bucur de ea. Se întinde în pat ma pun peste ea și în timp ce o sărut imi introduc pula în pa...



    Login