Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEForumchatcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice DiverseAlte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDa-mi o meditatie!
Autor : eros - 2004-11-23
Citita de 49932 ori - Nota 8.40 (228 voturi)
Student, amarât, fara o sustinere financiara sigura ca sa traiesc, am fost nevoit sa dau meditatii la matematica si fizica. Munca grea, pentru ca ai de-a face cu copii carora numai de învatat nu le arde, iar tu trebuie sa le bagi materia în cap cu pâlnia, daca se poate. Cel putin în ultima serie...! Unul singur era brici! Pricepea foarte repede, atât de repede ca ma uimea. Dar mai mult ma uimea mama lui, o muierusca la vreo 30 de ani. Era trasnet cucoana! Asa ceva nu-mi fusese dat sa vad. Si era atât de misto îmbracata!

Când o vedeam, nu-mi mai venea sa-mi dezlipesc ochii de pe ea. O faceam cu greu, ca sa nu pic în ridicol. Dar tot trageam cu coada ochiului la cracii ei, la sâni, la fund, la talie, la fata. As fi mâncat-o, nu alta.

În 26 februarie, la ora 18, ma duc, ca de obicei, sa-i meditez baiatul. Îmi deschide usa, ma invita în casa si-mi cere sa o urmez în alta camera decât de obicei. O camera cu mobilier scund, fara pic de lemn. Numai burete si stofa. Nu tu o servanta, o masuta, un dulap, ceva. Doar patru tabureti si o saltea. Cred ca acea asa-zisa mobila era de comanda. Ma uit, elevul nicaieri.

- Ia loc unde vrei.

M-am asezat pe un taburet, iar ea drept în mijlocul saltelei, turceste, dar usor într-o parte, ca sa nu-mi belesc ochii sub fusta ei, ce-i drept cam lunguta pentru felul în care ma obisnuise. S-a uitat la mine cu o privire foarte serioasa.

- Stii de ce te-am adus în camera asta?
- Probabil ca vreti sa discutati ceva cu mine în ceea ce-l priveste pe Daniel.
- Nu. El este plecat la tara cu tatal lui. Se întoarce duminica seara. Stii ce vreau? Sa-mi petrec week-end-ul cu tine. Stiu ca ma placi, ca ma admiri cu adevarat. Si apreciez ca niciodata nu ai facut vreun gest nelalocul lui. Esti de acord sa ramâi?

Daca ati fi în locul meu, ce ati fi zis? Cum ati fi reactionat? Probabil ati fi ramas surprins, ca v-ati fi bâlbâit, dar pâna la urma, mai rapid sau mai putin rapid, v-ati fi revenit si ati trecut la actiune.

Pe mine, propunerea ei nu m-a luat prin surprindere. De cum m-a bagat în acea camera speciala, m-am asteptat la un atac din partea ei sau, cel putin, la a-mi da de înteles. Asa ca, în cel mai firesc mod, m-am ridicat de pe taburet si am venit lânga ea. Am luat-o în brate si am culcat-o pe saltea. M-am întins lânga ea si am început sa o sarut. Între timp, mi-am strecurat o mâna pe sub fusta si am ajuns direct la "obiectivul
gol. Atunci, m-am ridicat în genunchi si, calm, am început sa ma deschei la pantaloni.

- Mai, dar ce grabit esti!
- Dac-ai sti câte am îndurat eu vazându-te! Mereu sexy, mereu provocatoare si mereu frumoasa!

S-a ridicat în picioare si si-a dat fusta jos. Apoi s-a asezat în genunchi si si-a scos bluza. M-am uitat la ea. Cu falsa pudoare si-a acoperit pasarica si sânii cu mâinile. I le-am îndepartat cu usurinta.

- Lasa-ma sa te privesc, sa te admir în toata splendoarea!

Mi-a acordat cel mai dulce zâmbet.

- Atunci lasa-ma si tu sa admir cea mai batoasa si mai ademenitoare barbatie pe care am vazut-o de când m-am casatorit! Adica, singura. E buna?
- Nu stiu! N-am încercat-o pe pielea mea!
- Pot s-o încerc pe a mea.
- Chiar te rog!

Am luat-o în brate si am vrut sa o culc. S-a opus.

- Nu, nu asa! Lasa-ma pe mine! Vreau sa ma simt libera, ca pe vremea când eram fata! Întinde-te cu fata în sus.

M-am întins, iar ea s-a ghemuit la picioarele mele. Mi-a luat maciuca si a început sa mi-o frece cu finete. Imediat, si-au facut aparitia placerile vagi ale masturbarii. Am închis ochii si am asteptat. Nu dupa mult timp, am simtit o umezeala pe capul maciucii, apoi doua siruri de buze luându-i capul la tocat. Placerea a crescut automat, dar nu a tinut decât câteva clipe.

- Nu, nu e bine acum! Te vreau în mine!

S-a întins alaturi si m-a tras deasupra.

- Uite si tu, profesore, ce agitata sunt! De aseara, de când ai plecat, stiind ca baiatul si taica-sau se duc la tara, numai la tine m-am gândit. Si uite rezultatul!

Mi-a luat maciuca si si-a pus-o la fofoloanca. Era uda, uda de tot.

- Hai, bag-o, ca acu’ ma vezi facând crize! Si fac urât, sa stii! Sa te fereasca Dumnezeu sa ma apuce, ca nu stiu daca poti sa-mi dai cât îti cer!

Poate ca nu va vine sa credeti, dar chiar asa s-a desfasurat dialo...    Login