Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Curat-murdar
Autor : EdgeWHC - 2017-03-22
Citita de 10917 ori - Nota 4.39 (33 voturi)
Cling -cling... se aude un mesaj pe telefon. Nu mi-am dat seama cat este ora, dar aveam sa aflu cand am luat telefonul in mana: era ora 8 dimineata, fix.
-Devreme ma cauta! zic cu voce tare.
Și citesc mesajul primit:
"Mai este valabil anuntul postat? Cel cu curatenia la adresa personala?"
"Da, va intereseaza?" scriu inapoi mesaj.
"Desigur, pot veni de-ndata." primesc raspuns inapoi.
"In regula, va astept!" scriu inapoi.
Imediat ma ridic din pat, trag o pereche de pantaloni pe mine si imi servesc cafeaua de dimineata. Aprind si o tigare intre timp.
Mai trece timp ce trece si, dupa o jumatate de ora, se aude soneria.
-Da ce repede a ajuns! spun cu voce tare.
Deschid usa si vad in ochii mei o tanara bruneta, cu corpul solid si o fata sclipitoare.
-Buna, ma saluta ea imediat, cat timp o studiam de aproape.
-Ceau, apuc sa-i zic cu vocea plina de emotie.
-Eu sunt Ellen, se prezenta ea.
-Tim, imi pare bine, ii zic, intra inauntru.
Ellen pasi inauntru cu incredere. Purta un mic ghiozdan agatat pe ambii umeri. Oprindu-ne in living, ea ma intreba direct:
-Tot ce stiu e ca vreti sa va fac curatenie imbracata provocator. Asa e?
-Asa este, i-am raspuns.
-Am doua tarife diferite pentru provocator: pentru 20% in plus voi imbraca bikini, sutien si un sort peste foarte scurt, iar pentru 50% in plus doar sortul fara nimic altceva. Care pachet il vrei?
-Doar cel cu sort, ii comunic lui Ellen. Sper ca nu te va deranja faptul ca nu imi voi lua ochii de la tine.
-Nu, nu, chiar deloc, spuse Ellen pe un zambet incantator. Sunt obisnuita. Imi place sa fiu admirata. Acum ma duc sa ma schimb si apoi voi incepe cu toaleta.
-Nici o problema, o aprob la sfarsit.
Ellen intra la toaleta, schimbandu-si costumatia. Deschise apoi usa si isi incepu activitatea. Eu stam, inca, pe canapea in living. Am luat aparatul foto de pe masa si ma plimbam placut cu zoom-ul aparatului dupa formele Ellenei. Ellen era mica de statura, dar foarte energica. Se misca de colo-colo fara sa apuc sa o pozez rapid. Am renuntat la aparat, astfel, ma-m multumit doar sa o privesc. Imi era oferit ochilor sa vad toata partea dorsala: un spate cu curbe fine si un posterior de domnisoara accentuat de la nivelul bazinului dorsal, prelins in continuarea picioarelor. Fundul Ellenei era asemanator unor doua pere tuguiate. Distanta cea mica dintre cele doua fese ma impulsiona, simteam chemarea trecerii dincolo de liniile inamice. Dar ma-m impotrivit gandului rau, hotarat sa astept momentul potrivit.
Momentul potrivit avea sa vina cat de curand. Ellen termina repede cu toaleta. Tinand galeata si mopul in mana dreapta si un mic prosop de sters in mana stanga, trecuse pe langa mine fara a schita nici un gest. Intra in bucatarie. Dupa ce inchise usa ma-m ridicat de pe canapea si am intrat la un dus. Dusul nu a fost nici scurt, dar nici prea lung. Oricum, cat timp eu am stat sub dus, termina jumatate de treaba in bucatarie. Dupa ce m-am sters cu un prosop extrem de matasos, tot pe aceleasi prosop l-am infasurat de-a lungul braului. Hainele purtate initial le-am aruncat in masina de spalat. La iesire din toaleta ma-m indreptat inspre bucatarie, lasand in urma mea un placut miros de body spray barbatesc.
Ma-m intalnit cu Ellen fata in fata cand sa trec de usa livingului.
-Ups! spuse Ellen, speriindu-se usor.
-Hopa, ii zic, ferindu-ma in dreapta usii.
In acel moment prosopul mi s-a agatat de clanta usii si am ramas nud in fata Ellenei.
Placut surprinsa de intamplarea invita, Ellen spuse cu voce tare:
-Buna dotare personala!
-Nu am vrut, ma-m scuzat imediat. Nu a fost cu intentie, sa sti!
-Nu-i nimic, spuse ea, stai linistit. Pute-ai sta asa de la inceput.
-Serios? o intreb mirat.
-Desigur, sunt femeie, imi place si mie, ma linisti de-ndata.
-Bine, atunci, nici o problema, aprob spusele ei.
-Mai i-a o pauza daca vrei, nu este graba, o sfatuiesc. Te servesc cu o cafea si o tigare daca fumezi...
-Chiar mi-ar prinde bine o pauza scurta, spuse Ellen fiind de acord cu mine.
Amandoi ne indreptam inspre bucatarie, in cele din urma. Tentatia era prea mare sa nu dau navala in interiorul trupului Ellenei. Ma-m simtit putin stanjenit, dar mi-a placut pana la urma momentul in care am ramas fara prosop. Am scapat de inhibitii amandoi.
In bucatarie Ellen isi aseza pe spatarul scaunului, pe care se aseza, sortul ce-l purta. Ma lua cu tremurat. Nu ma mai puteam stapani ce placere aveam pentru Ellen, mai bine spus pentru trupul ei. Asezata pe scaun Ellen aprinse o tigare pe care o termina repede. Era la jumatatea celei de-a doua, cand i-am servit cafeaua. Cele doua tigari au fost pe post de incurajare, caci, aflat foarte aproape de ea, cand i-am servit cafeaua, Ellen a stins din scurt tigarea si m-a servit si ea cu ceva placut: un sex oral plin de pasiune. Am simtit cum glandul meu masculin era scufundat intr-un ocean de saliva calda si masat, de-a lungul sau, de o limbuta neteda si catifelata.
-Hmm, am eliberat un geamat placut interior.
Senzatia era una foarte placuta. Vibratiile aparute in mine mi-au pus in miscare fundul. Du-te-vino exersam in gura Ellenei. Ellen sta nemiscata pe scaun. Sta cu mainile asezate pe fesele mele. Placerea primita imi incordarse intreaga zona intima. Penisul meu opune forta bruta buzelor Ellenei. Cand simti acest lucru Ellen elibera penisul din gura ei. In pozitia verticala penisul meu sta nemiscat. Dar aveam sa fiu incantat insa de experienta lui Ellen: isi pozitiona capul intr-o parte, sub zona scrotului, dand startul unor saruturi nebunesti pe intreaga suprafata a testiculelor. Incet, incet, penisul a eliberat tensiunea cumulata, ajungand la jumatate din lungime, fata de dimensiunea in erectie.
-Cuminte, cuminte, spuse Ellen, surprindu-ma.
-E asa cum iti place tie? o intreb.
-Nu pot spune inca, inca nu stiu ce poate, raspunde Ellen zambind.
-Hai sa vedem ce poate, o aprob intr-un zambet.
Fac un pas in spate si, apoi, asez masa in mijlocul bucatariei. Ellen se ridica de pe scaun si o cuprind in brate. Ma aplec inspre ea si o sarut cu pasiune. Imediat pun amandoua mainile pe fundul lui Ellen si o ridic, ea incolacindu-si picioarele in jurul meu. O intind pe masa si cobor incet, sarutandu-i ne-ncetat trupul. Pentru ceva timp ma joc cu sanii ei. Cu mainile pe capul meu, Ellen ma apasa cu putere. Nu puteam respira, dar nu era problema caci imi placea. I-am stimulat intregul trup tinandu-i, fiecare sfarc in parte, intre degete. Mainile imi erau intinse pe intreaga suprafata a sanilor.
Mi-am ridicat privirea continuand sa-i mangai sanii. Ellen avea ochii da-ti peste cap, pe semne ca se relaxa intr-o explozie de placere. Nu a mai trecut mult si am luat pozitie intre picioarele Ellenei. Simtind si ea acest lucru, ma ajuta: umezi cu saliva palma dreapta si apoi se intinse inspre mine, prinzandu-ma de intreaga suprafata a glandului meu erect si il ineca in vagin. Intreaga suprafata a feminitatii lui Ellen era umeda, sa nu mai zic de baza vaginului care, deja, ii era de-a dreptul scufundata de lichidul scurs din interior. Astfel patrunderea in vaginul lui Ellen a fost de o senzatie foarte placuta. Du-te-vino propulsam intre picioarele Ellenei. Senzatia era placuta si pentru ea: se ridica de jumatate, sprijinindu-se pe coate. Privea in ochii mei zambind hipnotizata.
-Super treaba impreuna cu tine! afirma Ellen.
-Știu, dar nu ma laud singur. Las' pe altii sa ma descopere! o aprob imediat.
-Nu ai mai facut sex de mult, nu? o intreb pe Ellen.
-Da, asa e, raspunde Ellen, surprinsa. Dar de unde stii?
-Te-a dat de gol trupul tau, te-ai udat foarte tare, i-am raspuns. Aproape ca mi-a amortit penisul de atata lichid din plin. Dar sa stii ca nu ma deranjeaza, cateodata imi place enorm. Mai bine uda din plin decat fara! Nu te dor mainile? Stai de ceva vreme in pozitia asta! am replicat apoi.
-Cum le stii tu pe toate! exclama zambind. Sa stii ca chiar mi-au amortit mainile un pic. Stai sa ma asez intr-o parte, zise Ellen.
-Vrei sa te odihnesti un pic? o intreb.
-Nu, continua, nu te opri, raspunse Ellen.
Și, astfel, Ellen se aseza intr-o parte. Am luat o perna facuta dintr-un material mai tare si am asezat-o sub fundul Ellenei. Vroiam sa stea mai ridicata, sa fie la nivel cu mine. Intoarsa intr-o parte, Ellen inchise ochii. Era obosita. Nu-i strica o clipa de relaxare. Numai ca aceasta relaxare era amesteca cu placerea de a face sex. Intr-un final era cea mai buna metoda de relaxare. Asa ca, asezata intr-o parte pe piciorul stang, am tinut suspendat celalalt picior in ambele maini, dar nu inainte de a r...



    Login