Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

cum se transforma inocenta peste ani
Autor : belphegor - 2015-04-15
Citita de 10174 ori - Nota 4.89 (137 voturi)
In vacanta de Paste, dupa cum este obiceiul mioriticilor, au loc diverse mese si reuniuni. Asa a fost si cazul meu, duminica, o masa cu o familie de prieteni ce aveau doua fete (una in anul 1 de facultate cealalta in cls a 8a). Noi copiii ne stiam de cand erau ele mai mici, si nu ne-am mai vazut de mult timp pentru ca eu am plecat din oras la facultate si rar au fost ocazii sa ne mai intalnim (acum am 28 de ani si stau in Buc).

Eh, toate bune si frumoase pana cand am dat cu ochii de A, fata cea mare, 19 ani, care surpriza, a venit la facultate tot in Bucuresti. A iesit din camera ei sa ne intampine, imbracata in pijamale. WOW…ce pijamale…sau mai bine zis, ce privire si ce corp…A nu mai era deloc fetita pe care o stiam eu :p

Nu are sens sa va mai zic ca toata masa am fost hipnotizat si cu o tensiune foarte ridicata.Pacatuiam foarte mult cu gandul :)). Dupa ce s-a servit masa am vrut sa iesim toti la plimbare in parc, chipurile sa facem miscare. A refuzase initial inventand nu stiu ce treburi. Noroc cu sora mai mica ce a strigat in gura mare ca de fapt ii era rusine de mine….hmmm ! Pana la urma s-a lasat induplecata si a venit.

Plimbarea a fost faina, am ras am glumit, ne-am mai privit feriti de parinti. Am socializat foarte prietenos si cu zambete largi din partea ei. Cand sa ne despartim, mi-a zis « vino sa te pup » si am fost mai mult decat incantat.
Dupa plimbare, acasa, ghiciti cine mi-a dat add pe facebook ? Ea! (parca eram copil bucurandu-se de chatul pe net) Am inceput sa vorbim tot felul de prostii, am intrebat-o daca ii place la Bucuresti, despre faptul ca are prieten…si despre faptul ca n-avea somn, ca era inca frumos afara si ca mai voia sa se plimbe. Dar, ca sa nu scandalizam familiile am spus amandoi ca vom iesi cu prietenii. Asadar A mai voia sa stea cu mine. (…imi era frica ca nu cumva privirile mele sa fi fost prea insistente, dar se pare ca nu…)

Fiind vremea foarte calduroasa, a venit intr-o rochita si cu o geaca de piele. De data asta cand ne-am intalnit ne-am imbratisat si ne-am pupat ceva mai lung pe obraz. I-am zis : « fa o pirueta, acum pot sa te admir mai bine. Esti foarte frumoasa ! ». nu va puteti imagina cum mi-a zambit.
Am mai petecut mai bine de o ora plimbandu-ne, cu diverse atingeri scurte, razand si vorbind tot felul de nimicuri. Am mers spre blocul ei si ne-am oprit la un moment dat intr-o zona mai semi-obscura, un fel de gang. Era aproape ora 22. Am prins-o de mana si i-am zis « mai ramai ».

S-a sprijinit de un perete si m-a tras langa ea. Intr-o secunda am inceput sa ne sarutam, sa isi puna mainile dupa gatul meu si sa ma lase sa o strang in brate. Acum puteam sa ii ating sanii care ma ispitisera pana atunci, nu foarte mari, dar fermi si frumosi. M-a lasat sa fac ce vreau, uneori strangandu-ma si mai mult in brate.
Oare de ce luase o rochie cu nasturi pe piept ? Cu greu m-am despartit de buzele ei, si asta pentru a-i saruta sanii…sau mai bine spus pentru a-i devora. Nu cred ca mai are sens sa zic cat de tare imi pulsa pula si abia asteptam sa primesc mai mult. In timp ce ii sarutam gatul si sanii i-am atins pasarica. Gemea atat de frumos si incepeam sa o simt tot mai dornica. I-am pus un picior peste umarul meu si am inceput sa o ling usor, sa ma bucur de gustul ei, de labiile rase perfect si atat de fine.de obicei bag si un deget dar de data asta, am preferat sa strecor limba cat mai adanc in ea.
Cand m-am ridicat, ne-am sarutat iar si am lasat-o sa imi desfaca pantalonii si sa imi scoata pula. Nu o am mare, 17/18 cm dar e grosuta. A vrut initial sa se lase in genunchi dar i-am zis « las’ ca o sa recuperezi la Bucuresti, te vreau prea mult acum ». A zambit si mi-a soptit « sper ca asta a fost o promisiune » (ca sa vezi, frageda si perversa), m-a luat iar de gat si cum ea este mignona am putut sa o ridic astfel incat sa isi incolaceasca picioarele dupa mine. Cand am intrat abia ne-am abt...



    Login