Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cum am ajuns curva lui Matei
Autor : cristisub - 2024-03-14
Citita de 7107 ori - Nota 5.92 (79 voturi)
Matei și cu mine ne cunoaștem de mult timp. Încă din primul an de liceu. Era exact genul de băiat de care o fată ar fi atrasă. Înalt, chipeș, ochi albaștri ca cerul. De fiecare dată când vorbeam cu el, eram complet absorbită de culoarea ochilor lui.
Chiar și in primii ani de liceu, eram atraşi unul de celălalt. Era mai degrabă o atractivitate copilărească, întâlniri secrete pe holuri cu mesaje "secrete" în dulapuri. Știți cum sunt primele experiențe. Acea pasiune a trecut repede și nu a existat nimic mai mult între noi.
Nu am mai vorbit mult timp, nu ne-am mai văzut, fiecare dintre noi a plecat în direcții diferite după liceu și nu a mai rămas nimic în afară de câțiva prieteni comuni.
Fosta mea colegă de clasă a devenit cea care ne-a intersectat din nou cărările.
Era vacanța de primăvară când ne-a invitat pe amândoi la ea. Știam câte ceva unul de celălalt, de fapt nu s-a întâmplat nimic rău între noi. Ba chiar abia doream să îl revăd. Genunchii mi se inmuiau puțin, când imi aminteam de ochii lui.
Şi iată că a venit acea zi in care ne-am revăzut. Revederea a fost cam ciudată trebuie să recunisc. Pe măsură ce seara se scurgea, conversația stătea pe loc, nu aveam prea multe de spus unul altuia. Ajunsesem în punctul în care mă duceam să fumez o țigara la fiecare 20 de minute doar pentru a scăpa de tăcerea stânjenitoare de acolo. Chiar dacă Matei era nefumător, a apărut lângă mine și a vrut și el o țigară. Am crezut că și el fuge de acea atmosferă, dar s-a dovedit că prietena nostră se dusese la culcare şi el se plictisea.
Nu imi era somn. În schimb, amețită puțin de alcool, mă uitam în ochii lui, lăsându-mă purtată de vocea lui. Însă nu aveam nici-o idee despre ce vorbea. Nici nu-mi păsa. După un timp, a şi-a dat seama că nu il ascult și a început să zâmbească satisfăcut. S-a aplecat și mi-a șoptit: "Încă mai simți ceva pentru mine?". Nu am fost în stare să scot nici-un cuvânt din mine,insă el era foarte încrezător. M-am întors cu spatele, cu sentimentul că m-am abținut pentru moment. Chiar nu voiam să fiu fata care i cadă imediat in plasă după atâția ani.
El m-a apucat de păr și foarte încet m-a tras înapoi spre el. La naiba. Își amintește că întotdeauna mi-a plăcut trasul de păr. Mă întorc spre, dar el reacționează mai repede decât pot rezista. Mă strânge de gât, işi lipeşte fruntea lui de a mea, ca să-i simt respirația, și atât... Stă acolo așa și nimic! Buza de jos îmi tremură, iar ochii mei îl imploră să mă sărute. Haide, la naiba! Simt cum chiloții mei devin umezi. Vreau să mă domine, vreau să mă fută, iar ticălosul știe asta. "Imploră-mă", imi spune el. Eu doar dau din cap negativ. Mă trage spre el, şi mă strânge atât de strâns. Of, Doamne. Și mă plesnește peste fund. Mă scot repede din strânsoarea lui și îl sărut lung.
Nu știu care dintre noi doi își dorea mai mult asta. El mi-a sorbit sărutările, strângându-mi corpul în timp ce eu ii simțeam penisul erect. Mâinile mele s-au dus sub cămașa lui. " Dă-ți asta jos IMEDIAT" i-am spis. M-am uitat la trupul lui perfect și am simțit o dorință teribilă de a-l săruta. În vâltoarea pasiunii, am îngenuncheat hotărât, desfăcându-i pantalonii încet.
Pula lui frumoasă, de mărime medie, a ieșit din pantaloni.Mai întâi i-am lins testiculele, apoi am trecut la gland. I-am supt glandul, iar el doar m-a mângâiat foarte ușor pe păr. Nu mi-a plăcut asta, nu voiam tandrețe, ci doar sex dur. I l-am luat adânc în gât şi a gâfâit. Cred că și-a dat seama cum imi placr, a început să se frece între buzele mele şi mi-a dat o palmă peste față. A fost un deliciu să aud cum gemea şi cât de mult i-a plăcut. Curând i-am simțit pula pulsând. Oh, nu! Nu încă. M-am ridicat în picioare, el s-a uitat la mine cu o privire de parcă ar fi vrut să mă lovească.
"Deci aşa târfă eşti tu..." a spus printre dinți și mi-a scos cămașa foarte brusc. Renunțasem de mult la sutiene, așa că mi-a văzut imediat sânii. S-a lipit de unul dintre ei și mi-a mușcat sfârcul. Dinții lui mi-au străbătut tot corpul. M-a întors repede, mi-a dat jos pantalonii și chiloții de dantelă și m-a aplecat peste o masă din apropiere pe care era o scrumieră. M-a plesnit peste fundul gol. Am scos un sunet fin, "Aşa mai tare vreau..." i-am zis şi m-a plesnit mai tare. Și a treia oară. Atunci gemusem foarte tare.
M-a apucat de păr cu cealaltă mână și m-a tras spre el cu putere. M-a plesnit a patra oară. Și din nou. Și încă o dată. Eram complet excitată. Și el își dădea seama de asta. S-a pus în spatele meu și și-a apăsat penisul spe fundul meu. A început să-mi strângă sânii cu ambele mâini. Îi făcea plăcere. Și mie mi-a plăcut. Iubesc asta.
Dintr-o dată m-a sprijinit de masă și mâna lui s-a dus spre pizda mea proaspăt epilată,care deja era foarte umedă. Offf eram atât de udă. A introdus ușor două degete în mine, mișcându-le în cercuri. Doar pentru puțin timp, pentru că apoi a venit ceva mult mai bun. Și-a înfipt penisul în mine destul de tare. Am simțit-o peste tot și am țipat atât de tare încât cu siguranța au auzit şi vecinii. Cel mai frumos se...



    Login