Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cu ce mana dai...cu aia primesti
Autor : Saltareata - 2014-08-10
Citita de 3247 ori - Nota 3.67 (3 voturi)
Încep prin a spune că din punctul meu de vedere, nicio femeie nu înşeală dacă are lângă ea tot ce-şi doreşte, dacă nu îi lipseşte nimic şi se simte respectată.
De ceva timp, aflasem de o relaţie extraconjugală a soţului meu cu o colegă de serviciu. Am tăcut până în momentul în care am primit dovezi concrete, iar el le-a şi recunoscut, motivând că "Orice bărbat înşeală, mai ales dacă este şi căsătorit. Asta nu înseamnă că trebuie să divorţăm vreodată."
M-am abţinut cu greu să nu arunc cu tot ce aveam la îndemână în el, m-am limitat doar la câteva replici şi apelative zoologice.
M-am făcut că trec peste şi într-un an de zile, nu ştiu dacă mai făcusem sex de 5 ori. Nu mai puteam, nu mai simţeam...iar să mă despart de el era simplu, însă greu după. Nu aveam unde să plec şi cum să mă descurc locuind singură cu chirie.
Revenind la cum am aflat, soţul meu avea un prieten din copilărie şi coleg de muncă, care stătea la etajul 4 (noi la 2), dar faţă de care nu mai era atât de apropiat că odinioară. Încă de când l-am cunoscut ieşind în grupuri de prieteni, mă admiră din priviri şi îl "prindeam" când rămânea aţintit asupra sânilor mei sau când mă măsură din cap până-n picioare. Totul era pus pe seama că "Aşa e Alex ! Ar f**e orice femeie în afară de maică-sa şi soră-sa."
Într-o zi, după ce-am scăpat de la muncă, m-am întâlnit cu el în scara blocului.
- Bună vecină ! Chiar vroiam să vorbesc cu tine. Trebuie să-ţi spun ceva, dar să nu te superi.
- Mă sperii. Zi repede !
- Pot să urc la tine ? Că pereţii au urechi şi uşile vizor.
- Păi...ok.
Şi urcăm. Ceva nu era în regulă.
- Vrei o cafea ?
- Nu, nu...nu stau mult. (şi îşi aprinde o ţigară) Nu vreau să te superi pe mine, dar ştii că am fost dat afară de la muncă. Vecinu a fost implicat pentru că l-am prins când o făcea cu şefa de raion...
- Stai puţin ! Ce făcea ?! Uite, nu mă baga pe mine în problemele voastre, este o inepţie ce spui !
- Şi de ce crezi că avem probleme ? Că i-am văzut, eu i-am zis că îţi voi spune, el ca să se răzbune mi-a pus în cârcă nişte chestii şi am fost obligat să-mi semnez demisia. Crezi ce vrei, te-am avertizat, ţi-am spus, n-am fost mârlan să îţi ascund. Crede-mă că îmi pare foarte rău pentru că nu meriţi, iar el este bou că nu ştie să aprecieze ce are acasă !
- M-ai bulversat...Ai vreo dovadă ?
- Dovadă este foarte simplă. Stai că o sun pe şefa de raion şi o să îţi dai seama singură din conversaţie, că nu te mint.
Mă lămurisem că Alex nu mă minţea. Oricum şi eu simtitsem că soţul meu era schimbat. Am simţit cum pământul mi-a fugit de sub picioare.
Acela o fost momentul în care s-a produs ruptura totală între mine şi omul pe care îl credeam sufletul meu pereche, jumătatea mea.
Trecuseră cam jumătate de an de atunci, iar între mine şi Alex se legase o prietenie oarecum ascunsă. Putea fi interpretată aşa că, am preferat să fim foarte discreţi. La urma urmei, la acel moment nu greşeam cu nimic, doar petreceam timp împreună în care râdeam, aveam discuţii lungi pe variate subiecte, ne uităm la un film şi nimic mai mult. După aproximativ 1 an de zile, sătulă de indiferentă bărbatului de lângă mine, m-am apropiat mai mult de vecinul de la 4. Îmi ştia toate secretele, toate apăsările, frustrările...
Într-una din serile în care soţul meu "avea inventar", eu eram sus la Alex. Alesese el un film şi un vin bun, iar eu eram responsabilă doar de o porţie de paşte şi câteva clătite cu ciocolată.
Purtăm o rochie scurtă, mulată, neagră şi lenjerie roşie. Parcă simţeam că vreau să se întâmple ceva în seara respectivă.
- Nu fi tristă, o să te ajut eu, numai divorţează odată să nu te mai văd că te chinui lângă idiotul ăla. Pe bune, i-o trage strâmbei ăleia şi acasă are o nevastă...Doamne, mă abţin !
- Eşti drăguţ, dar dacă era aşa, nu se mai ducea la alta...
- Nu ştiu ce interese şi gusturi are el, dar crede-mă că eşti superbă, eşti frumoasă, ai ochii ăştia mari, negri şi buzele astea care vorbesc şi atunci când taci. Mă abţin cu greu lângă tine. Te-am muşca toată, te-aş mângâia...Iartă-mă dacă îţi par pervers, nu vreau ca asta să strice legătura noastră, dar mă atragi foarte mult.
- Recunosc, îmi dai încredere în mine şi mă simt flatată. Poate sunt vulnerabilă acum şi tu profiţi de asta, dar nu mai am ce să pierd.
Şi mă apropii de obrazul lui, mângâindu-l cu buzele până ajung la gura lui şi îl sărut foarte încet, lent, suav...Respiră într-un ritm mai rapid şi mai profund, îl vedeam cum se frământă în interiorul lui.
- Vreau să mă abţin dar nu pot.
- Nu vreau să te abţii ! ( şi îl sărut din nou, însă de data asta mai provocator, muşcându-i buzele )
- Dacă vei vrea la un moment dat să mă opresc, să-mi spui. Nu vreau să regret nimic.
Şi îmi dezgoleşte umărul drept, dând la o parte breteaua rochiei, sărutându-mi pielea delicată. Îmi ridică piciorul şi mă mângâie de la degete, până sus, băgând mâna sub rochia mea şi plambandu-şi degetele pe bikini, insistând pe zona dintre labii.
Îmi dezgoleşte sânii mari şi îmi strânge tare sfârcurile. Gemeam încet, eram excitată iar păsărica mea deja era udă. Corpul meu simţea nevoia de sex, iar pizda mea abia aştepta să fie pătrunsă.
Mă chinuia cu săruturi lungi, cu muşcături zdravene de sâni, cu explorări ale corpului meu cu limba lui udă, trăgând de timp. Nu mai rezist şi îmi bag mâna în părul lui şi îi împing capul între picioarele mele.
Îmi dă chiloţii într-o parte şi îmi linge păsărica roz şi fină. Mă săruta lung cu limba...de un sex oral atât de bun nu mai avusesem parte. Îi plăcea la nebunie pizda mea şi îl simţeam încântat de gustul ei. Nu se mai satură să-mi de limbi. Din când în când se oprea şi îşi plimbă degetul mijlociu liniar, între labiile mele, de jos în sus, atingându-mi clitorisul sensibil, apoi revenea cu limba udă şi mă lingea de la anus până sus şi invers, oprindu-se cu limba în vaginul meu şi penetrându-mă foarte uşor.
Cu capul pe spate şi ochii închişi, gemeam şi îmi muşcam buzele, iar el mă privea încântat şi excitat.
Nu mai rezist, mă ridic şi îl împing pe spate, îi deschei pantalonii şi îi scot afară penisul tare cu care î...



    Login