Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCristina , o aventura scurta si fierbinte
Autor : Etersin - 2013-03-06
Citita de 9077 ori - Nota 8.32 (34 voturi)
Fratele meu cel mai mare avea o relatie de 1 an cu Antonia si s-au hotarat sa se mute impreuna in chirie intr-un apartament cu 2 camere , sa incerce viata in doi .
Din cand in cand ma faceam si eu vazut pe la ei si din lipsa de ocupatie in primele zile ale saptamanii imi pierdeam timpul pe computerul lor ,mai performant decat al meu , iar la cei 18 ani ai mei , eram cam dependent de net .
Era o zi de marti , si eu dupa scoala m-am hotarat sa trec sa vad daca e cineva acasa . Am sunat la usa si mi-a raspuns fosta mea cumnata , m-a invitat inauntru si spre surpriza mea , era acolo o prietena de-a ei pe care nu o cunosteam .
Mi-a spus ca o cheama Cristina , avea 25 de ani . era mai inalta ca mine , imbracata casual , draguta la fata si la prima vedere parea cumintica , la fel ca si cumnata mea . Antonia m-a servit cu o cafea si Cristina , fata cu care abia facusem cunostinta s-a grabit sa ma intrebe :
-Nu esti prea tinerel pentru cafea , n-o sa te doara inima ?
M-am aseazat langa ea si intrigat de sarcasmul ei i-am raspuns :
-Sunt tanar si am inima puternica , n-o sa am probleme ! ..
Antonia isi facuse treaba prin bucatarie , iar eu ramasesem in camera cu Cristina care se parea ca avea chef de glume la acea ora ...

-Te mananca ? .. am intrebato eu la un moment dat iritat de cat de directe erau intrebarile ei .
- De ce ? Ai avea cu ce sa ma scarpini .. mi-a raspuns ea
- Vrei sa vezi ? ..am continuat eu , gata sa-i accept provocarea .

- Da , arata-mi ! .. spuse ea , de parca urma sa-i arat o fotografie ...

Am aruncat o privire spre usa de la bucatarie de teama sa nu ma vada Antonia si mi-am dat jos pantalonii , cat de surprinsa si speriata ramase Cristina pentru ca nu credea ca o sa fiu in stare de asa ceva . Aveam organul pe jumatate sculat , mai avea nevoie doar de o atingere sa se umfle de tot .

- Ce zici , ar fi buna pentru tine ?
- Vai nebunule , nu ai minte in cap ? ! .. punandu-si mana la gura ca sa nu rada in hohote .
- Si , raspunde-mi , ar fi buna pentru tine ?
A ezitat putin dupa care mi-a spus :
- Trebuie sa ti-o incerc ca sa fiu sigura .

Vorbele ei mi-au aprins imaginatia , dar nu stiam care era urmatoarea miscare , urma sa-i dau o intalnire , sa-i cer numarul de telefon ... raspunsul a venit de la Antonia care a iesit din bucatarie si a spus ca trebuie sa cumpere cate ceva pentru cina , asta insemna sa mearga la piata de legume-fructe , care avea sa-i ocupe cam jumatate de ora . . .

- Vrei sa vii cu mine ? .. o intrebase Antonia pe Cristina
- Nu , raman aici , stii ca eu nu prea le am cu gatitul ...

Antonia inca nu iesise din casa , cauta pe balcon o sacosa pentru cumparaturi , iar eu profitand de ocazie , incepusem sa o pipai si sa o ghidil pe Cristina , ea razand spuse :

- Vai ce-ti fac dupa ce pleaca Antonia ! ..
- Ce poti sa-mi faci mai mult decat sa ma futi ..
- O sa vezi , nebun mic ce esti ! .

Cum iesi Antonia din casa , am tasnit la usa sa o incui , iar cand m-am intors in camera , Cristina ma astepta asezata pe pat , facandu-mi cu degetul . Era mai inalta ca mine cu un cap , era o iapa numai buna de futut . M-a tras langa ea si am inceput sa ne sarutam ca 2 nebuni .

- Dezbracate ! .. vocea ei era plina de autoritate asa ca i-am urmat ordinele imediat si in timp ce-mi dadeam jos hainele o priveam si pe ea cum isi da jos textila nerabdatoare .
Ramasese doar in bikini si sutien , iar eu , dadusem jos chiar si chilotii . M-a apucat de brat , m-a tras spre ea si mi-a luat pula in mana , a dezmierdat-o putin iar cand a vazut-o tare , a bagat-o in gura si a inceput sa o suga ca o nesatula . Dupa ce m-am intins in pat a continuat sa ma suga , s-a urcat deasupra mea si pizda ei imi ajunsese in fata nasului . Pana la varsta aceea nu prea bagasem botul , dar de data asta , vazand pruna umflata in fata mea , cu bikineii intrati pe jumatate in crapatura , i-am tras de tot si m-am afundat cu limba in pizdulicea ei pufoasa si umeda. Ii masam cu un deget clitorisul , iar cu limba ma ocupam de labiile carnoase . Era incordata , poate pentru ca nu stia cand se intoarce Antonia .
S-a ridicat de pe mine , si s-a intins pe spate , iar eu m-am dus din nou cu nasul unde fusesem pana atunci , simteam ca e locul de care trebuia sa ma ocup , ca asta ii placea ei , si nu m-am inselat , cand am vazut-o destinsa pe spate cu picioarele desfacute , tremurand de placere , soptindu-mi :

- Haide , sunt gata sa ti-o incerc !
Nu am ezitat deloc si mi-am facut loc intre picioarele ei , intre timp isi aranjase o perina sub fese , ca sa am campul de bataie cat mai la indemana . Am inceput sa i-o trag nemilos , simtind ca-i place sa fie fututa cat mai dur si ea ma indemna cu vocea plina de dorinta :
Asa ! nu te opri ! fute-ma bine !
- Iti place ? .. o intrebam eu victorios de fa...



    Login