Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cristalul printesei si cautarea de sine
Autor : casiana - 2015-11-30
Citita de 4996 ori - Nota 5.04 (45 voturi)


Castelul obisnuit nu era pentru ea, care vroia sa fie o altfel de fiinta. Nevoia de plecare incerca sa le-o explice parintilor:
-Sunt mare, lasati-ma sa alerg si sa aleg, la randul meu, locul unde as vrea sa stau.
-Fata tatii, ii raspunse regele, ma mahneste din cale afara hotararea ta, dar fiindca numai pe tine te am, nu am cum sa te refuz! Fericirea ta inseamna totul pentru mine!
-Multumesc pentru incredere, Maria ta!
-O singura dorinta as avea, dact afli locul pe care ti-l doresti sa ne dai si noua de veste!
-Negresit, tatucule!

Printesa, pornind la drum, prima data nimeri intr-o padure incantatoare, verdele amestecat cu bejul auriu si maroul de toate nuantele, de la muschii copacilor pana la florile firave crescute la umbra ramurilor dense. Oare, ar fi cu putinta ca buruienile sa aiba si ele rezervatii naturale, ocrotite de legi? Prin ce interpretare devin unele plante, flori nobile, cultivate si ocrotite de legi iar altele buruieni, subevaluate de la sine? O fi si cu oamenii la fel?!
Veverita surprindea prin farmec, iuteala si nonsalanta, bursucul prin simpatie, ursul prin alegerea sa blanda de a ocoli omul, insfacand orice fruct gasit in natura cu o pofta nealterata.
-Da, e frumos in padure, dar nu vreau sa stau chiar aici, ma voi duce mai departe si pasi pe gazonul padurii fara sa stea pe ganduri. Intr-o alta tara. Pe un alt taram.

Stateam la picnic langa cineva, nu mai stiu cine si vorbeam despre ceva, nu mai stiu ce… iar tu ai aparut ca un tablou din adolescenta… aceeasi aratare, aceeasi impresie…erai in prezent si in trecut deodata sub aceeasi infatisare… ma frapa fidelitatea reproducerii din vis… erai ce ai fost si deveneai, ce ai fost si ce doream sa fii… o creanga de copac, m-am indepartat de cel cunoscut-necunoscut din vis si ma alaturam de tine, ma lipeam de umbra ta, ma scurgeam pe treptele tale tinere, ma absorbeam in pliurile pielii care-mi inviau amintiri ca sangele de convingatoare.
Eram in baie patrunsi de aburii apei din cada… ametiti de prima noastra experienta de a vedea un nud… tu vedeai prin aburii densi o silueta goala, ingenunchiata pe langa vana, tremuranda.
Eu vedeam in vana nudul unui barbat in toata devenirea sa… si nu ma puteam misca, stateam doar, fara ratiune, miscarea m-ar fi schimbat… incercam sa deslusesc marimile de culori, atunci vazusem prima oara cum se diferentiaza dorul de dorinta momentului, mie mi-era dor de tine, tu ma doreai, iar eu consemnam pe perete cu o bucata de carbune, scrisul nu se mai poate sterge…
Vraja se intindea si se lingusa pe sub bratele si picioarele noastre, nu era niciun loc nevazut si neatins de farul apelor, ne uitam, ne pandeam, vedeam partial real, restul prin pleoapele inchise si pe inchipuite… ne visam in acele momente, ca si atunci cand ma rugai sa te las sa te urci peste mine cu un etaj fara sa ma surupi … si te lasasem cu stalpii de fundament sa te ridici peste ideea fundamentala fara sa ma surupi … si eu te iubeam atunci neverosimil de mult… tu, nu stiu ce simteai, poate vedeai un lac neatins de inot, o baltoaca de neintrecut, un deal care ti se pune in cale, dar nu ti se supune, o pata care ti se infige in carne fara sa recunoasca… acum stiu ca ma vedeai in multe culori, desi doreai un singur sens.
Aceste amintiri mi se asezasera pe umeri ca pasarile calatoare dintr-o primavara si-mi scaldam privirea in apa care fumega aburi de paravana.

Tarrrrrrrrrr… suna soneria si tresariram din amorteala… soneria care ne conecta la fragmentul de realitate, ce se vroia cel mai important, dar nu era… doar un stimul absolut accidental, doar noi eram acolo determinati, dar din pacate nu ne pasa doar de noi… Cate semnale nu primim pe zi absolut intamplator si nesemnificativ, care ne intrerup insiruirea caramizilor pe trepte si nivele si farmecul constructiei din clipele in care trec secundele cu sens pentru noi … dar pentru care ne oprim, ca si noi pentru o banala sonerie…si alergam captiva in propria plasa, asemeni unui gandac redus la tacere, care nu se mai zbate, si pandeam prin vizorul usii inspaimantata … uimire colosala, nu era matusa, doar femeia de serviciu care vroia ceva… eu dezamagita ma intorceam in baie, unde nu mai erau aburi, nici apa, nici credinte sau iluzii.
Totul se sfaramase in cateva secunde, doar memoria ochilor era totul ce a ramas…

Nu a fost destul sa faci sex extrem cu mine. Desi placut, din cale afara, surprinzator, si de zile mari, nu ai reusit sa ma cosi de sufletul tau, definitiv. Doar pentru un timp oarecare. Ti-ai compromis viata. Te-ai sacrificat pentru o viata indoielnica. Nu te critic, doar constat. Cu totii ne compromitem in viata, cu buna stiinta. Unii regretam, altii nici atat. Nu mai stiu nimic de tine. Daca as vrea? Nici asta nu mai stiu.
Tu, de o etnie, iar fata, de alta. Nici asta nu avea vreo importanta. Doar faptul ca ai lasat-o gravida... intr-o era, in care, acest lucru era atat de condamnabil, incat ajungeai obligat sa-l faci copilul si daca nu-l doreai. Niciunul nu-l vroiati, drept consecinta, cineva interveni dar intr-un mod neadecvat, incat, era sa moara odata cu copilul si mama acestuia. Pana la urma ea fusese salvata ca prin minune, renuntand la uter definitiv. Iar tu te simteai obligat sa te sacrifici pentru ea, cu toate ca tineai foarte mult la etnia ta, si chiar si la un eventual copil care nu se mai nastea.
Nu mai stiu nimic despre tine, dar presupun, ca ai incetat s-o mai inseli ca si atunci, cand faceai sex extrem cu fetele iubite de tine. Nu stiu daca iubirea ta a rezistat in timp. De sacrificat erai sacrificat pana la maduva oaselor tale.
M-ai dus intr-o statiune sa ma seduci. In spital, unde m-ai cunoscut, nu aveai cum. Acolo imi faceai doar curte arzator. In fiecare zi. Stiam ca abia astepti sa ma vindec la picior si sa ma saruti. M-ai cerut de la medic, la care eram in convalescenta, si pe care il intrebasem si eu in special, ma pot duce, domnule doctor? Sigur ca da, si te vei intoarce mai sanatoasa decat ai plecat! Nici nu stia cata dreptate avea!

M-ai dus intr-o statiune fantastica, unde se trata raguseala cronica, de care sufeream la momentul respectiv. Stateai in spatele meu la aerosol sau ma asteptai in ciuperca din curte ornata cu flori. Pe zi ce trecea vorbeam tot mai subtire, adica tot mai normal. De la filmul, unde m-ai insotit, am plecat ca nu aveam nevoie sa ma incarc cu o istorie mult prea dificila, cand aveam istoria mea incarcata de trecut. M-ai gasit imediat sub ramurile toamnei aramii. Simteai si tu, ca si mine, frumusetea unica a peisajului care ne invaluia.
Seara m-ai condus la o discoteca, unde am dansat impreuna dar la un moment dat, nervii si orgoliile ne-au despartit si te vedeam dintr-o data, cuprinzand o femeie mai in varsta ca mine, cu multa pasiune. Imi venea sa vomit si parasisem ringul in acel moment.

Peste un timp ajunsesem in alt club, unde un baiat fin ma curta bland. Vroiam sa-mi iau revansa sau sa-mi dovedesc ceva, in orice caz imi placea sa dansez cu tanarul zvelt al statiunii. Ne pierdusem printr-un bar, unde legasem un dialog despre eul nostru si esenta vietii, apoi gandindu-ma la imaginea cu tine care strangeai pasional o femeie mai batrana, l-am invitat fara sa stau mult pe ganduri, la hotelul unde eram cazati. Ne intinseram cu repeziciune pe asternuturi si facuseram dragoste asa in nestire, fara inhibitii, pana cand... auziram batai in usa... stiam ca esti tu dar nu ma lasam intimidata... ti-am raspuns nonsalant: acum, camera este ocupata, vino peste o ora! Si ai plecat. Iar a doua zi in zori, parasisem cuibusorul nostru de nebunii, singura, inapoi spre orasul meu. Gata refacuta.

Mi-ai lasat o amintire amara dar si una frumoasa. Daca vreau sa fiu cinstita, trebuie sa povestesc si despre latura ta senzuala.
Eram in statiunea unde m-ai dus. Prima seara ne-am cazat la un hotel intermediar. In camera noastra intrase o doamna mai in varsta dar foarte amabila, cu care intretinusem o conversatie placuta. Din cuvintele ei am inteles ca tu esti un tip foarte atragator iar eu o fata frumoasa. Ne potrivim, sustinea ea iar complimentul ei ma magulea. Dupa ce plecase te-ai asezat pe patul meu, sarutandu-ma cu atata foc, de care nu te vedeam in stare, in fine, ramanand fara hainele pe noi, am inceput un sex salbatic. Spre surprinderea mea, m-ai infranat dintr-odata, strangandu-mi pulpele, ”nu asa de repede”, ziceai, la care eu inmarmurisem si asteptam urmatoarele comenzi. Te miscai foarte fin , cu ratiune si contr...



    Login