Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCopilaria la tara(continuarea)
Autor : bosspisi - 2019-11-07
Citita de 8888 ori - Nota 7.90 (30 voturi)
Salut, ca sa înțelegi mai bine acțiunea te invit sa citești și prima parte.Multumesc de interes și spor la lecturat!
Andreea ne.a surprins în fapt dar când a văzut pula a început sa zâmbească. Deși avea 12 sau 13 ani bănuiesc ca m-ai văzuse măcar  în poze o pula și direct s-a pus în genunchi și a pupat-o.
-Lori, e rândul tău sa stai de pază!
Lori ieși la întrare și cu un ochi era la noi iar cu celălalt la ce se mai întâmplă pe afară.
-Dar ai o pula bună la gust, zice Andreea care a început sa o înghită pe toată.
Eu era transpirat și aveam o senzație ciudata de relaxare plus o mișcare de electrizare la coaie. Nu m-am putut abține și în timp ce pula era în gura Andreei m-am cutremurat și am simțit aceasi senzație de electrizante în picioare și mi.am dat drumu. Andreea a zâmbit mai tare și m-a apucat de bici trăgând-ma mai tare în gura ei. - Lori vino sa iti dau și ție suc, zise Andreea!
Cele doua surori au început sa se pupe copilarets în fata mea si apoi sa ma pupe pe mine la pula.
Joaca s-a terminat când am auzit ca părinții lor le-au strigat. Sau uitat bine una la alta nu nu aibă vreo urma de suc și ai ieșit afara răspunzând în cor unde sunt. Eu am mai stat câteva clipe apoi am ieșit și ma îndreptam spre locul unde sa taiau lemne sa vad dacă treaba era gata.
Țin minte ca în seara aia am domnit cu pula sculat toată noaptea, eram încordat și mai voiam sa găsesc senzația aia electrizanta asa ca în timp ce ma gândeam și stăteam în pat. Am bagat mana în pantaloni și am început sa îmi frec pula, cu gândul la căldură gurii Andreei, câteva momente și am început sa frec mai energic dar începuse sa ma doară când trageam prea tare sa ii vad capul pulii și m-am oprit încercând sa adorm.
Zilele au mai trecut și întâmplător am dat de Lori într-o zi în timp ce ma intorceam spre casa de la școală. Cand am văzut-o obrajii ei au capătă un rosu aprins pula mea înțeapă panltonii!
-Când mai vii pe la noi, Andreea te așteaptă, iar după-amiaza suntem singure acasă!
-Poți sa intri direct când ajungi, noi ne jucam la bucătărie!
La auzul invitației inima începuse sa bata mai tare și am zis cu jumătate de gura ca le cer voie părinților și vin. Ajung acasă și le zic alor mei ca trebuie sa fac niște teme la matematica. Iau niște pantoni  mai scurți, un tricou și pornesc în fuga spre fete. Ajung la poarta și ma îndrept spre ușa bucătăriei deja cu un început de erecție.
-Bine ai venit, călărețule! Îmi zice Andreea care stătea pe colatrul din spatele mesei în timp ce eu ma descalt de adidași.
-Bună Andreea, ii zic eu mai mult absent. O vedem pe Andreea mai mare și mai corpolenta ca mine. Deși îmi pupase și spusese pula eu Loredanei voiam sa o ii întorc serviciul.
-Ți-a fost dor de mine, îmi zice Andreea
-Mi-a fost un pic!
Andreea ma chema lângă ea, imi ia mana și o pune între picioarele ei. Era îmbrăcată în niște pantaloni scurți și subțiri prin care emana toată căldura. Căldură ce îmi trezisi bine pula la viata și iar împingea pantaloni. Fără alta întrebare, Andreea îmi trage pantaloni jos și îmi pune din nou mana pe pula. O atingere calda și catifelată. Se apleacă cu capul spre abdomen ai începe sa îmi pupe pula. Atingerea umeda a buzelor Andreei îmi da fiori și încep sa salt și eu de cur parca invitându-i sa îmi ia pula din nou în gura. Corpul meu e cuprins de o căldură care se plimba prin fiecare celula. Pula simte jocul limbii și se tine zvelta imbainduse în saliva și buzele gurii  e o cuprinsese. Andreea era cu ochii spre mien și din nou apăruse acel zâmbet.
-Vreau sa iti beua sucul. Zise Andreea și ma apuca de buci cu unghiile eu trasări și infagamd mai repede pula în gura ei umeda și caldă. Intrasem în jocul ei și odată ce coaiele ii atingeau bărbia ii țineam capul cât mai apăsat iar ea strângea de buci și eu impingeam mai tare și tot mai repede.
-Lori, te-ai întors! Andreaa se oprește ...



    Login