Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Continuare
Autor : ynotp - 2020-01-03
Citita de 4570 ori - Nota 5.95 (20 voturi)

Am scris destul de prost întâmplarea. Asta pentru ca poate ca nu sunt un bun scriitor, sau poate ca eram încă sub influența acelei întâmplări. Nu știu ce se va întâmpla pana la final, insa totul mi-a stârnit interesul in astfel de relații. Fusese cea mai tare partida de sex, Mihaela era extraordinara, iar Alin nu zisese nimic. Imi era rusine ca cazusem prada dorințelor sexuale. Ma întrebam dacă nu asta va strica prietenia noastră. Asa ca m-am decis sa ii ocolesc. Ce-i drept am si avut noroc ca a trebuit sa plec din localitate cu niște afaceri pana aproape de Crăciun.
Eram la birou pe 24 Decembrie. Verificam ultimele cifre si realizam ca anul se va Închide excelent. Rămăsesem singur si citeam. Imi suna telefonul. Era Mihaela.

- Buna. Ce faci?

- Bine, la birou, ultimele momente si intram in vacanța. Voi ce mai faceți?

- Am impresia ca ma ocolești. Vin pana la tine. Si mi-a închis telefonul.

Stăteam si ma gandeam dacă sa plec sa aștept. Timpul a trecut si Mihaela o intrat in birou. Am întâmpinat-o, am inceput sa vorbim. Diverse si prostii. Niciunul nu îndrăznea sa facă primul pas. Insa eram destul de excitat. Oare si ea era la fel? Ma ridic si ii zic ca este timpul sa mergem. Ii iau geaca si galant vreau sa o ajut sa se îmbrace. Ma apropii de ea si parca hipnotizat o prind de mijloc si încep sa o sărut. O mușc de lobul urechii , si mâna mea se strecoară sub plovar. In cateva secunde eram amandoi dezbrăcați. O întind pe masa si încep sa o ling.

Am coborât mai mult, fără să ii eliberez sânii din strânsoarea mâinilor. Săruturi apăsate pe abdomen, la buric, apoi mai jos… o sărutam între picioare fugar. I-am văzut privirea încântată… i-am atins labiile cu degetele, delicat… m-am aplecat şi am atins şi cu limba… aahh… îmi plăcea, nimic de zis, poate ar fi trebuit să facem asta mult mai devreme, dar nici acum nu era târziu.

Limba mi se mişca rapid… atingându-i labiile şi clitorisul. I-am prins sânii cu mâinile şi am început să trag de ei. Închisese ochii iar eu mă concentram la plăcerea oferită ei. Uitasem de tot, uitasem ca imi era teama ca vom strica prietenia noastră , în acele momente existam doar noi doi şi nimic altcineva.

Am urcat din nou deasupra ei, săruturi din loc în loc. Gurile s-au lipit, fiecare ne-am strecurat limba în gura celuilalt. Gemeam împreună, o strângeam în braţe. Minute în şir ne-am sărutat şi mângâiat. Ne-am întins pe jos, in birou. Nu mai conta ca mocheta ne deranja cu asprimea ei. Norocul nostru era ca totul era nou si curat. De câteva ori ne-am răsucit unul peste altul, inversând rolurile… când ea deasupra, când eu. Ultima oară a rămas Mihaela.

A dorit să se elibereze din strânsoarea braţelor… uşor, uşor, am văzut-o cum se ridică mai sus. Mi-a oferit sânii să-i sug pe rând. A fost o adevărată plăcere… mi-am dat silinţa să o fac cât mai bine. Puţin mai târziu a urcat şi mai mult… s-a poziţionat deasupra gurii mele, sprijinită în braţe de zid. Aveam mâinile pe după coapsele ei. O trăgeam spre mine, am ridicat capul să ajung mai aproape… labiile cărnoase le-am atins cu limba, ea s-a aşezat mai bine, fără să mai fiu nevoit să îmi ridic capul. Limba s-a strecurat adânc printre labii… mmmhh… Gustul nu-mi era străin. Mihaela gemea tot mai zgomotos, îşi mişca bazinul uşor…

Am întors-o uşor pe spate şi am început să ii pipăi sânii. Gura mea părea că nu se satură de păsărica ei. Am penetrat-o cu limba şi degetele, am supt clitorisul… iar, şi iar. Ea îşi mişca bazinul înainte şi înapoi… clitorisul se freca de buzele mele. Îmi băgasem unghiile în fesele ei şi strângeam destul de tare…

Am observat cum s-a întors cu privirea către mine fericita si mi-a făcut un semn. Nu aveam habar ce urma să se întâmple. M-am lăsat greu convins să imi întrerup “gustarea”, dar până la urmă am acceptat. Am urcat mai sus, prin dreapta ei. Ea a întins capul către penisul meu erect căutându-l cu gura… l-a sărutat îndelung.

M-am urcat deasupra ei, cu penisul frecandu-l de buzele ei senzuale:

- Uite cât de mare e?… unde vrei să-l bag? Sa îl bag în gurita ta dulce?…

Din mişcările din trup am lovit-o cu penisul peste faţă de câteva ori. Mmmm… sarea după el cu gura să îl prinda. Putea să ma rănesca, dar, în acelaşi timp părea o disperată după scula mea. M-am oprit din mişcări, vârful poposise pe buzele ei, l-am plimbat uşor pe deasupra, nu aveam intenţia să intre din prima, îmi plăcea să o necăjeasc. Cred că era un joc ca să o fac să-l doreasca si mai mult. O vreme mi-a atins cu limba capul penisului, a deschis uşor buzele să imi arăte ca vrea să mearg mai departe. Am împins uşor printre buze, mi-a făcut loc să intre. Am împins mai mult. Mihaela m-a prins de penis şi a început să-l frece uşor.… buzele şi limba se mişcau de-a lungul lui. L-am scos din gura ei si am vrut sa ma retrag, dar a strigat ca mai vrea şi i l-am oferit iar. Lacomă, hotărâtă l-a apucat imediat. Într-un soi de mândrie voia să-mi arate abilităţile ei în ale sexului oral… aahh… buzele alunecau încet de-a lungului penisului… trecuse de jumătate. Făcusem ochii mari şi nu-mi venea a crede. Am prins-o de cap, o ţineam strâns… îndesam tot mai mult. Ea se chinuia să-l cuprindă dar nici o urmă de împotrivire. Intrase aproape tot… aproape că ma atingea cu buzele la scrot, iar voia mai mult. Ochii umezi, inundaţi de lacrimi, un firicel de lacrima s-a scurs pe obrazul ei stâng, dar tot nu renunţa. Am eliberat-o treptat. O trăgeam cu mâna de cap spre el… cu mişcări largi du-te vino. Nu-mi venea a crede.

Împingeam uşor în gura ei, mişcările du-te vino erau acum mult mai soft. Totuşi, aveam milă de ea. Penisul intra aproape jumătate. Cu o mână am prins-o din nou de ceafă, o ţineam fix, în timp ce îndesam tot mai mult în gura ei. M-am întors si m-am Așezat in poziția 69. M-am dus cu limba direct între picioarele ei. Limba i-a atins labiile, urca şi cobora uşor de-a lungul lor. M-am dus la clitoris… cu buzele încercam să-l cuprind, limba se mişca în sus şi în jos. Îi venea să ţipe, dar gura îi era astupată cu penisul meu si nu ii permitea o clipă de răgaz.

Să fie totul şi mai complicat, am introdus un deget în interiorul ei… mmhh… am împins de câteva ori, apoi a făcut loc şi la al doilea… mmmhh… era mult mai bine… cu limba îi alintam clitorisul, degetele se mişcau rapid în interiorul ei, penisul meu își făcea loc tot mai mult in gurița ei larg deschisa.... Părea că vrea să fie jucăria mea. Interesantă idee!

M-am dat la o parte.

- În sfârşit putem să facem o ...



    Login