Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataConfort
Autor : StillDope - 2009-10-21
Citita de 5395 ori - Nota 7.55 (33 voturi)
Ma privea atenta intinsa pe canapea. Parea indiferenta la ce se intampla in jur. Isi indrepta privirea spre tavan ignorandu-mi prezenta pentru cateva secunde.Ma privi din nou . Zambi. Se ridica in picioare si imi intinse mana.
-Cora.
-Cezar.
-Tu trebuie sa fi noul chirias ?
-Da…
- Trebuie sa imi platesti 100 de euro la inceputul fiecarei luni si daca intreaba cineva , esti un var de-al meu . Clar?
-Da…
Facu doi pasi ajungand langa mine . Ma evita strecurandu-se pe langa o masuta joasa aflata in fata canapelei. Imi facu semn sa o urmez intr-un hol ingust . Deschise o usa si imi spuse:
-Asta e camera .
-E cam mica dar asta e .
-Te las sa te instalezi atunci si inchise usa dupa mine.
Camera era mobilata intr-un stil cel putin minimalist. Un pat si o noptiera. Mai avea si o fereastra mica care dadea in strada. Mi-am asezat geamantanele intr-un colt si am iesit din camera. Cora era in sufragerie. Ma privi mirata ca si cand m-ar fi vazut prima oara .
-E vreo problema ?
-Pai , stiti mi-ar mai trebui o masa si un dulap .
-Si mie mi-ar trebui o vila la Cannes si un iaht. Ce sa faci, ne multumim cu ce avem.
-Dar unde o sa lucrez, unde o sa imi pun hainele….
Imi facu semn sa tac.Imi facu semn sa ma asez pe canpea . Ridica un pahar de masuta si il goli. Se ridica si pleca in bucatarie.
-Ce bei ? se auzi vocea ei din bucatarie
-Apa..
Se intoarse cu doua pahare pline cu un lichid maroniu. Imi intinse unul dintre ele .
-Coniac.
-Multumesc.
Se aseza in capatul celalat al canapelei si incepu sa se uite la televizor ca si cand nici nu as fi fost in camera. O priveam atent in incercarea de a obtine o reactie din partea ei . Dar ea nu isi deslipea privirea din televizor. Parea trecuta de 30 de ani , bruneta cu ochii capruii si ten alb. Era destul de slaba. Purta un trening vechi si o pereche de ciorapi roz murdari pe talpi .Sorbea incet din pahar. Faptul ca eram singur cu ea in micutul apartament incepea sa-mi dea ganduri necurate. Am impartit canapeaua toata seara examinanadu-i gesturile . Nu parea deranjata. Schimba rapid canalele plicitisita. Se oprii brusc. Pe ecran era un cuplu gol care se saruta de zor. Eram socat de dezinvoltura ei .
-Hei , daca nu iti convine poti sa te duci in camera ta sa te utit la tavan. Imi spuse ea razand. Eram enervat de atitudinea ei .
-Oricum e erotic filmu’ , nu arata mare lucuru, adauga ea.
Asa zisa actiune a filmului a evoluat exact cum a prezis ea. Fara nimic iesit din comun , sarutari ,sani si funduri . Intr-un cuvant, penibil.Ma ridic sa plec in cealata camera cand ii aud vocea:
-Ce faci , pleci ? Ma lasi singura?
-Da , nu sunte-ti chair cea mai placuta gazda.
-Ufff!Hai vino sa mai bem un pahar si gata.
Ma asez pe canapea iar ea cu o miscare brusca ma saruta . Limba ei imi exploreaza gura , in timp ce mainile ei imi scot pula din pantaloni. Totul se intampla atat de repede. Hainele incep sa zboare de pe noi intr-un ritm alarmant. De sub bluza ei apar doi sani mici cu sfarcuri intarite. Gura mea nu le rezista incepand sa deguste fiecare centimetru din ei .
Sarutarile mele coboara pe abdomenul plat , depasesc buricul desoperindu-i pasarica uda.
Limba ii cauta clitorisul iar degetele despart labiile facandu-si loc in pizda. Gemete de placere umplu camera. Mana ei imi prinde capul si mi-l ghideaza spre gaura fierbinte. Incep sa o patrund cu limba . Picioarele ei ajung pe umerii mei impunadu-mi un ritm rapid. Limba mea incepe sa ii guste cele mai intime sucuri. Sunt excitat la maxim, pula mea fiind intr-o erectie incredibila . Scap dintre picioarele ei , ma ridic si ma arunc nesatul asupra ei . Atingerile mele se plimba pe sanii ei , pe gat , apoi ii trag brutal capul inspre pula mea. Intelege ce are de facut si se conformeaza. O ia in gura si incepe sa o suga sarguincioasa. Limba ei se plimba in jurul capului pulii mele oferindu-mi senzatii incredibile. O prind de cap cu ambele maini si incep sa o pompez energic. Incearca sa mi se opuna .
-Gura mare , nu tu ai vrut asta!
Cu pula in gura isi ridica privirea inspre mine . Se citeste spaima in ochii ei . Nu ma impresioneaza . Incep din nou sa imi imp...



    Login