Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Comisarul Lascar
Autor : mastodontu - 2012-05-07
Citita de 2519 ori - Nota 6.00 (3 voturi)
Este pentru prima data cand indraznesc sa imi fac si eu prezenta pe acest site compuand o fantezie.

De citit am citit foarte multe fantezii pe acest site, unele mai putin inspirate ca altele, insa foarte multe mi-au placut enorm, am si cativa scriitori preferati deja pe acest site.

Doresc sa specific de la bun inceput ca povestirea ce urmeaza sa o cititi este o pura fantezie, orice asemanare cu realitatea a personajelor, numelor acestora cat si locurile sunt pur intamplatoare.


Invaluiti de dorinta arzatoare a revederii dupa luni de despartire ,Iulia si Geroge se contopesc intr-un sarut sublim presarat cu mangaieri tremurande la odihna lapii.
George un barbat blond, cu ochii albastrii si cu un corp sculptat prin salile de forta ,antrenamente si diete aprige inpuse de natura serviciului, ii prinde capul iuliei cu o singura mana acoperidu-i o insemnata parte a acestuia tragand-o usor spre buzele lui rosii si carnoase.
Iulia se lasa purtata spre buzele lui fara a opune pic de rezistent, doar din cand in cand oprinduse pt a ii saruta usor gatul pana la lobul urechii unde-I soptii cu glas incet si tremurand dorinta de a fi penetrata.
Cu toate ca inaltimea iuliei era de aproape 1.85 tot a fost nevoita sa se ridice pe carfuri pt a il saruta pe George, lucru ce a permis sa I se vada frumuzetea gleznelor si a gambelor foarte sexy definite din cauza pantofilor cu toc la care nu ar fi renuntat niciodata.
Inclestati intr-un sarut interminabil iulia ii cuprinse capul lui George pentru a pleca intr-un scurt voiaj presarat cu sarutari pe gat spre lobul urechii acestuia soptindu-i dorinta de a fi penetrata.
La auzul dorintei Iuliei, George se relaxeaza lasand-use usor pe spatate unde din inertie Iulia cade peste el in patul imbracat parca special cu vesminte de matase , invaluindu-I fata cu parul ei roscat.
Dintr-o singura miscare Gerge trece deasupra iuliei ridicand privirea catre albastrul deschis al ochiilor iuliei mangaindu-I chipul cu mana dreapta.
Panza de matase aluneca usor parca batuta de vantul cald de vara de pe sanii ei in forma de mar impodobil cu rozaliul sfarcuilor.
Ajuns cu mana la baza sanului stang, George ii lua in mana si-l stranse usor, era tare, asa cum si-l imagina de ani de zile.
Incet dar sigur iulia déjà incepe sa simta respiratia fierbinte a lui gerge pe sanul ei oftand usor cand acesta ii prinse sfarcul cu totul intr-un sarut calm dar hotarat.
Imaginatia lui Gerge nu ii jucase feste nici de asta data, dulceata sanului ei fiind ca cea a gemului de trandafir.
Usor , usor, pe pipaite, mana jucausa a iuliei gasi mebrul tare si fierbinte masandul cu miscari fine de dute vino.
George simtidu-si mebrul in mana firava dar sigura a Iuliei tremura aproape imperceptibil suspinand usor….
Deodata soneria usii ferecate acoperii linistea camerei, urmate de 3 batai ferme in usa…
O scurta injuratura isi facu loc prin zarva de la usa. O umbra de barbat bine facut isi facu aparitia prin fumul gros de tigara.
Silueta unui barbat de vr-o 35 de ani taie usor fumul gros in drumul lui incet catre usa care nu mai contenea sa fie lovita.
Pe peretele din hol un perete adapostea in liniste in mana acelei silete un colt 45 modificat avand in component un amortizor si o luneta de ultima generatie.
Intr-un interval de cateva dractiuni de secunda usa se deschide brusc,mana dreapta ce adapostea pistolul cu tot cu teava amortizorului fiind ajezata pe mijlocul capului celei ce provocase zarva iar mana stanga fiind infipta adanc in gatul celui de al doilea vizitator nepoftit.
Vocea sugrumata a barbatului ce isi simtea plamanii cum se golesc de oxygen se auzi deodata:
- Eeeiii…comisare…noi suntem, ce ai?
Auzindu-I vocea comisarul se relaxeaza spuand:
- Ba dezaxatilor, vi s-a urat cu viata?Marine ce mama dracu este cu voi la usa mea la 3 dimineata?
- Ne pare rau domnule Comisar Lascar ca v-am speriat la ora asta dar…
- Eu vad ca tu esti ala speriat mei Marine.
- Domnule Comisar permiteti-mi sa raportez, avem un caz mai special…
- Ei nu ma ineebunii mai Mary, ce caz este asta de special incat sa imi daramati usa la 3 dimineata?
- O luare de ostateci domnule Comisar , zise Marin soferul personal si unul dintre putinii oameni de incredere ai Comisarului.
- Asa ma si de la mine ce vreti la ora asta? Uite pentru ce ma derajati voi , pentru toti Tampitii cu tente sinicigase.
Intorcandu-se usor intr-o parte pentru a intra in casa Comisarul Lascar da ordin usor enervat tinand mana pe clanta usii nerabdator sa vada ce au mai facut protagonistii romanului ce il lectura cu safvoare.
- Chematii pe cei de la BRINNSUMO (Brigada rapida de interventie ,negociere si neutralizare a situatiilor de urgenta majora si luari de ostateci) si lasati-ma sa imi continui de citit cartea , eram la un pasaj foarte important cand m-ati interupt!
….
- Aaahmm…Domnule Comisar, Muzeul National de Istorie Nationala Ilarion Grigoras a fost luat cu asalt de Brigada rapida de interventie ,negociere si neutralizare a situatiilor de urgenta majora si luari de ostateci in urma cu 25 de minute spuse Mari Ionescu Ofiter B...



    Login