Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

colegul de facultate
Autor : ellasexy03 - 2016-02-05
Citita de 11024 ori - Nota 5.38 (39 voturi)
Pana acum ceva timp colegul meu de facultate, Tudor, a fost ca si invizibil pentru mine.L-am considerat mereu un tip arogant, cu o parere foarte buna despre sine, asa sunt cei din zodia leu in general.Ma deranja faptul ca ma simteam intimidata de el, desi nu il bagam in seama prea des, faceam parte din acelasi grup si asta ne facea sa interactionam.Faptul ca el se considera atat de perfect, ma facea sa ma indoiesc de aspectul si calitatile mele, si era si mai mare decat mine, eu aveam 19 ani iar el 32.Inafara de seminare si intalnIrile de grup cu colegii de facultate,nu ne intalneam si nici nu ne vorbeam.Cum a venit primavara si a inceput sa se incalzeasca a urmat o perioada in care colegii mei organizau tot felul de excursii si petreceri de la care eu nu lipseam, si Tudor era prezent si el. Desi toate petrecerile erau la fel, un dezmat la care se imbata toata lumea, inclusiv fetele, de data asta avea sa fie ceva mai deosebit.Am fost la ziua unui coleg, in vila sa din Snagov unde am decis sa stam tot weekend-ul.Fara sa imi dau seama am inceput sa ma simt atrasa de Tudor, spre deosebire de colegii nostrii care se comportau foarte imatur, el avea un comportament foarte elegant.In timp ce colegii nostrii dadeau pe gat dozele de bere si urlau, el savura cu placere un trabuc si un pahar de whiskey.Poate ca mi-a placut mereu de el si nu am vrut sa recunosc asta pentru ca imi era frica de refuzul lui, domnul perfect. M-am invartit dintr-o camera in alta cateva ore,sperand ca o sa ma distrez cu restul, insa nu am reusit.Ma gandeam numai la Tudor si ma inunda dorinta ca el sa puna mana pe mine.M-am retras in bucatarie si mi-am aprins o tigara .Stateam sprijinita de un dulap si simteam cum ma trec cativa fiori.Pizda mea era usor umeda si imi frecam coapsele in speranta ca ma voi linistii.M-ar fi putut fute oricare baiat din vila,dar parca nu reactionam, singurul lucru care ma mai excita in acel moment era arogantul de Tudor.Am terminat tigara si cand sa ies din bucatarie, dau peste Tudor.
-Ce faci? ma intreba el
Nu era beat, insa era usor ametit, dar nu avea importanta, era prima data cand ma intreba ce fac si eram in culmea fericirii.
-Am venit sa fumez o tigara si cred ca o sa plec, nu am o dispozitie prea buna.. I-am zis eu pe pe un ton abatut.
-Mai stai macar sa beau si eu un pahar de whiskey, am venit dupa gheata dar e mult mai bine aici, dincolo e prea multa destrabalare.
-Atunci de ce ai venit?
-Nu ma intelege gresit,ma distrez, dar mie imi place mai mult sa stau si sa observ.
-Si ce observi?
-Observ ca paharul tau e gol, nu vrei sa bei cu mine?
Nu i-am raspuns, i-am intins paharul direct.Nu obisnuiesc sa beau tarii, dar aveam nevoie de putin curaj, desi nu spunea nimic interesant, simteam ca ceva se leaga si ma excita fiecare cuvant al lui.Mi-a pus doua degete de whiskey si un cub de gheata iar eu am dat paharul pe gat.
-Usor Corina, e destul de tare pentru o fata.
-Sa spunem ca imi plac senzatiile tari, I-am raspuns satisfacuta si privindu-l in ochi.
A zambit si timp de un minut nu a mai zis nimic. Speram sa nu fi facut ceva gresit, sa nu ma fac de ras in fata lui. Imi faceam tot felul de ganduri cand dintr-o data m-a intrebat daca mai stau si daca vreau sa imi mai puna un pahar.Am dat din cap ca da si am dat din nou paharul pe gat.El se uita la mine si zambea dar nu zicea nimic.Mi-am dat seama ca el nu o sa zica nimic, nu o sa cedeze pentru ca este prea orgolios si plin de el si am decis sa pun piciorul in prag, eram prea excitata si era sansa mea, nu aveam nimic de pierdut.
Sa ma futa Tudor ar fi fost un vis implinit.M-am uitat fix in ochii lui si I-am zis:
-Stii ce vreau Tudor?
-Nu Corina, ce vrei?
M-am apropiat de el si I-am spus la ureche cu o voce foarte senzuala:
-Te vreau in mine acum Tudor!
Nu spunea nimic.Am inceput sa-l sarut usor pe gat, moment in care el s-a ridicat de pe scaun.Simteam ca mor, am simtit acest gest ca un refuz si eram terminata. S-a uitat la mine si mi-a zis:
-Nu te stiam asa..
-Asa cum? il intreb usor rusinata.
-Asa perversa
N-am crezut ca e chiar asa greu de convins.Insa aveam si eu demnitatea mea si in loc sa ma milogesc de el, I-am dat de inteles ca ori mi-o trage ori el are de pierdut, nu eu.
-Tu nu stii multe lucruri despre mine.Ma duc sus sa ma intind putin.
Am iesit din bucatarie si am urcat grabita scarile.Am intrat intr-un dormitor, am lasat usa intredeschisa si m-am intins in pat,pe burta,butonand telefonul.Am incercat sa nu imi fac sperante desarte, exista o mica posibilitate sa nu vina, iar la cat de crud e, si cum ii place sa se joace cu mintea femeilor, nu ar fi urcat.Am tresarit cand am auzit scartaitul scarilor, vaginul meu se contracta de placere si imi era foate cald. S-a oprit in tocul usii, nu trebuia sa ma intorc sa stiu ca e el, il simteam.Se uita la mine iar el il lasam sa ma admire.Fusta mea stramta ii permitea sa imi distinga perfect rotunjimea fundului. A stat doua minute dupa care s-a asezat pe marginea patului.E nu m-am intors, butonam telefonul incontinuare. A inceput sa-si plimbe mana usor pe gamba piciorului meu stang.Daca pentru altii o atingere pe picior nu reprezenta nimic, pentru mine o atingere a lui Tudor reprezenta paradisul.Incepea sa urce din ce in ce mai sus pe coapsa pana a ajuns In dreptul fundului...



    Login