Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Coafeza candida
Autor : zoltan01 - 2015-09-21
Citita de 10322 ori - Nota 3.60 (128 voturi)
Pina sa ajung la clipa divina in care o femeie mi-a oferit in mod total secretul anusului de femeie, m-am chinuit multi ani pentru ca de fiecare data cind faceam amor cu o fata asezata in patru labe aveam sub ochi anusul ei, orificiul acela maroniu zvicnitor asezat intre dulcile rotunjimi albe-catifelate ale bucilor femeiesti. Scuze de "buci" dar asta e cuvintul neaos, nu "fese" un neologism care nu-mi spune nimic.

Deci de fiecare data cind pompam o femeie instalata asa vedeam acest fenomen: cum anusul ei se relaxeaza inca si inca pe masura ce eu pompam in vulva si placerea crestea in ea. Pentru ca dupa orgasmul ei anusul sa-i ramina aproape complet desfacut ! Doamne, ce mi ar fi placut ca atunci ea sa ma lase "sa schimb macazul" si penisul meu sa alunece in gaura nefacuta pentru amor! As fi dat orice ca sa intru acolo. Dar uite ca nu a fost sa fie.

Ma tundeam de cativa ani la coafeza sotiei mele, Odette, o fata maritata, cu copil. “Odette de la fabrica de ghete”, cum glumea chiar ea de numele ei. Bruneta, micuta, cam plinuta, frumusica si proportionata. Intre noi de vreo 2 ani era asa, o empatie, flirtam usor, asa, din ochi. Cu "frina pusa" amindoi, normal, casatoriti ce naiba. Nu-i eram indiferent.

Sotia mea m-a rugat intr o zi sa trec pe la Odette sa-i duc un material (facea si croitorie. sa mai faca un ban). Sotul ei plecat pentru o luna, copilul la tara, la bunici. Ea, singura. Nu banuiam nimic.

Mi-a dat o cafea, am conversat banalitati familiale, apoi ca in vis ne-am apropiat unul de celalalt si ne am amestecat gurile si limbile. Am sarutat-o prelung, avea un gust bun, ca nu fuma, apoi i-am scos sinii ei cat grepurile si i-am supt pina am facut-o sa geama tare. Apoi m-a oprit, jenata, giffind. "Nu trebuie ! Nu trebuie !". Am plecat nauc stiind ca va urma ceva.

Ea m-a sunat la serviciu peste vreo 20 de zile. "Buna. Vii la o cafea?" M-am invoit, dar cu inima strinsa pentru ca nu bausem nimic. O clipa mi am zis sa beau. Apoi am renuntat. Aveam sa fiu cu o femeie "normala", adica familista, gospodina, etc. Probabil de mult voia mataranga, dar nu gasise un tip de incredere.

Cartier Tatarasi, municipiul Iasi. Iarna romaneasca. Afara ningea ca-n basme. Apartament cald, cochet. Odette si-a scos capotul, a ramas intr-un sutien negru si chilotei negri. Plinuta dar inca proportionata, cu picioare foarte mici, ca de chinezoaica. Foarte crispata si tremura. Mi-a soptit: "Nu-s nebuna. Stiu, sunt maritata, cu copil. Dar am vise, multe vise. De mult ma gindesc ca tu ma poti ajuta sa scap de visele alea. Esti destept, curat, insurat si nu ai burta." Mersi pentru chestia cu burta, am gandit eu. I-am spus ca si eu adoram sa-i simt miinile cind ma tunde.

Apoi am vazut ca in sufragerie Odette trasese draperiile si aprinsese o veioza galbuie. M-am uitat la ea :
-Doamne, ai aranjat decorul deja? De ce faci asta? M-a sarutat.
-Ce conteaza? Nu facem psihanaliza, nu? Acuma eu ma asez pe fotoliu si tu vreau sa te dezbraci si sa umbli gol prin sufragerie. Visez tot timpul ca un barbat strain sa umble gol si in erectie nerusinata pe aici. Nu stiu ce naiba e cu mine.
M-am infiorat. Odette stia precis ce voia. Chiar ca voia pula. Doamne. Am ris nervos
-Hei sigur nu vine sotul tau?" M-a sarutat iar cu buze moi rasfrinte.
-Nu vine. E la Cluj. Am vorbit cu el acum o ora.

S-a asezat pe fotoliu. M-am dus in baie, unde m-am sprayat cu Mennen, de la sotul ei. Apoi am intrat incet, complet gol, cu penisul arcuit dinaintea mea, in sufrageria coafezei.

Coafeza familista si cuminte era de nerecunoscut. Odette ma privea giffind, cu sticliri sexuale in ochi, apoi a desfacut picioarele si am vazut cum isi strecoara o mina sub dunga chilotelului si incepe sa-si mingiie vulva cu ochii la mine.
-Ah ce pulan ai... Dupa moaca ta de baiat cuminte, nu stiu de ce, dar nu credeam ca ai asa un pulan. Da, imi place. Imi place ca nu ai burta. Acum umbla. Umbla gol prin camera si misca-ti pulanul...
Deci era bine ca nu am burta ! Imi dadea indicatii ! Folosind oribilul argou... Am umblat asa gol si erect, apoi mi-am incordat muschii aia si mi-am facut madularul sa se miste ca o coada de ciine, ca un satir dezmatat dinaintea coafezei care se dezmierda pe fotoliu, cu degetele in vulva, excitindu-se de imaginea mea.
-Acuma vino linga mine sa gust banana aia… Doamne, ce excitata sunt, aproape ca-mi vine… Mama-mama, dar ce era cu hormonii din adorabila coafeza??? M-am lipit de ea.

Penisul meu ce statea la 30 de grade in sus ca o birna era linga gura ei. Continuind sa se frece cu palma la clitoris, Odette a inceput sa-mi sarute apoi penisul, usor, usor, pe deasupra, apoi pe dedesubt, apoi i-am vazut limba roz si mica care a inceput sa linga harnica madularul, pe toate partile. Fara maini.

S-a oprit o secunda din limbuit si m-a privit, serioasa (cu pulanul meu lipit de barbie!).
-Lui Ducu nu-i fac asta niciodata. Nimanui nu i-am facut. Mi-e greata de asta. Dar acum nu mi-e greata cu tine, nu stiu de ce. Tu esti fericit ca iti dau limbi acuma?

Ducu era sotul ei, un ghiolban de doi metri, bataus si afacerist.

Am gemut sub limba ei activa cu valuri mari de placere ce-mi unduiau prin sale.
-Ahhhh... Odette mooooooor...
A continuat sa-mi linga fara graba penisul, cu ochii larg deschisi, si afara ningea tare, pe pervaz zapada cadea pe tacute, si in camera se auzea rasuflarea ei si plescaitul gurii eie, si nu se oprea, imi sampona glandul cu saliva, penisul imi era plin de saliva si rujul ei.

-Acum, sa facem amor... Repejor, ca mor…

S-a oprit apoi si cu miscari molatice, Odette, fara niciun cuvint, s-a asezat in genunchi pe mocheta, cu pieptul sprijinit pe fotoliu si si-a culcat capul pe brate. Cu fundul ei mare spre mine. Voia placere. Intre bucile dalbe ii vedeam scoica rozulie, cu petalele umflate.

Mi-am pus Durex-ul si i-am atins printre buci vulva din care izvora lichidul supraexcitatiei ei sexuale, mi-am mai plimba palmele pe bucile ei mari si albe, fara nicio bubulita sau cos, buci innebunitoare de femeie ingrijita, buci mirosind a sapun fin, am studiat si anusul ei maroniu, apoi i-am dat deoparte dunga chilotelului si mi-am impins atent banana in sexul ei si Odette a slobozit un vaiet de placere.

M-am gindit ce bine ca ejaculasem cu doar doua zile inainte. Asa, stiam ca voi rezista. I-am scos complet chilotii. Gleznele ei cam groase nu ma deranjau in clipa aia.

Am apucat-o bine de solduri si m-am pus pe pompat voiniceste fundul ala mare strain, insotit de icnetele ei, privindu-mi banana care intra si iesea dintre bucile ei, emisferele alea de carne parfumata in care vrem toti sa ne dam duhul. Si acolo era si anusul coafezei, un anus destul de mare, zvicnitor, pe care am inceput sa-l dezmierd cu degetele ceea ce i-a sporit vaietele de placere, intram si ieseam, imi vedeam penisul ca un piston cafeniu, si vedeam cum se apucase de fotoliu cu miinile, Doamne, chiar ca nu se prefacea, si am respirat adinc adinc sa-mi controlez placerea pentru ca am stiut ca Odette urma sa orgasmeze, nu trebuia sa ma opresc, si am incercat sa ma gindesc la altele, de pilda m-am gindit ca grasutele mustesc de endorfine, hormonul placerilor, vaietele i-au devenit un fel de scheunaturi, apoi i-am vazut cum talpile mici si goale i se incovoaie, am auzit-o cum da afara aerul din plamini (un fel de "Haaaaaaaaaa...", cum nu mai auzisem), si a inceput sa scoata niste sunete neomenesti si imediat corpul coafezei a inceput sa se scuture spasmodic din crestet pina-n calciie cum nu mai vazusem vreodata la o femeie, zguduind fotoliul si rasturnind o masuta de alaturi pe care era o vaza.

Cu dintii strinsi am continuat sa ma izbesc in vaginul coafezei cuprinsa de spasme, care striga in crescendo, naucita de penisul care intra si iesea peste spasmele ei. Apoi strigatele s-au stins si coafeza Odette s-a prabusit pe fotoliu. Gemea ca un animal ranit. Am cazut si eu cu capul pe fundul ei matern, rasuflind, bucuros ca reusisem sa duc pe culmile placerii o femeie maritata asa adorabila. Nu ejaculasem si, inainte ca sa-mi dau seama, am vazut-o cum ma priveste repede peste umar, cu niste ochi salbatici, cum descopera ca sunt inca tare ca osul, apoi o vad cum imi apuca delicat penisul si il lipeste de anusul ei desfacut !

-Acolo. Intra acuma acolo. In fund. Asta vrei? Sigur vrei. Avea o voce ragusita si sclipiri salbatice in ochii incercanati. Am crezut ca visez de asa invitatie. Nu visam. Stiu ca am icnit de o placere de nedescris
-Odette, nu am mai facut asta niciodata… Si nu stiu ce sa zic… si ea a zis :
-Bine, bine, ce sa zici? Fa-o acuma... Intra in curul meu. Adinc.....



    Login