Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

CLIPE FURATE
Autor : carlys - 2011-06-26
Citita de 3716 ori - Nota 7.21 (14 voturi)
E tarziu in noapte iar eu nu pot sa dorm …ma zvarcolesc o vreme in pat , de vina e si caldura dar si faptul ca am schimbat locul .Ma aflu de cateva zile la prietena mea parintii ei au fost draguti cu mine, de fapt ma stiu de cand eram micuta.Daniel ,tatal prietenei mele este ca si tatal meu .Cu gandul aiurea ma scol din pat si merg sa fac un dus rece.Ma privesc goala in oglinda si imi vine un gand naravas in minte.Incep sa ma mangai usor ,imi trec degetele peste sfarcurile deja erecte.Am sanii plini si rotunzi,niciodata nu am purtat sutien.Ma excita sanii mei obraznici ,cobor in jos cu mainile peste talia de viespe ,apoi imi mangai soldurile arcuite si comoara dintre picioare neteda fara nici un fir de par.Era deja uda iar eu am inceput sa-mi frec clitorisul gemand usor. Eram intr-o dispozitie perversa mai ales ca nu mai facusem amor de cateva saptamani…Suferisem dupa un idiot…Insa acum voiam sa ma razbun cumva sa ma eliberez de toata furia si suferinta acumulate…Ma asezasem pe marginea vanei cu picioarele desfacute si ma masturbam cu ochii inchisi.Brusc am auzit un zgomot si am tresarit .O umbra trecuse prin fata usii iar eu m-am repezit sa vad cine este .Astfel l-am prins pe Daniel cu pantalonii in vine ,pula in erectie si avand o privire haituita.Nu stiam daca sa rad sau sa ma arat scandalizata.

-Eu nu am vrut sa…tocmai …te rog sa..!

-Ma urmareai?

-Sincer ,da

Ochii mei au coborat cu privirea peste penisul lui urias .

-Te rog sa ma ierti ,probabil ma crezi un obsedat dar te urmaresc de cand ai venit aici.Esti o priveliste greu de uitat cu trupul tau gol atat de imbietor ,ma innebunesti nu ma pot abtine ,mai ales ca in ultimul timp eu si sotia mea nu mai avem viata sexuala.

-Te rog inca odata sa ma ierti ,esti de varsta ficei mele o sa ma retrag in camera ,mi-e teama ca sotia mea sa nu se trezeasca si sa vina dupa mine.

M-am apropiat de el cu un mers seducator si i-am atins sexul.

-Vreau sa-ti sug pula..

-Acum?

-Da,de ce nu? Ai o pula superba..

Daniel se albise tot dar nu se miscase din loc. Era un barbat inalt ,solid …facuse mult sport in tinerete ..

-Daca tot m-ai urmarit ,nu ai curajul sa-ti pui in practica fanteziile?

-Te priveam la dus ,iti priveam bucile obraznice si ma gandeam cum ar fi, sa fiu in spatele tau sa le desfac usor cu limba,apoi sa te patrund adanc.Te doresc din strafundurile fiintei mele ,vreau sa te fut cu disperare.

L-am tras in baie m-am lipit de el ,ne-am sarutat o vreme limbile noastre incolacindu-se cu patos .M-am lasat usor pe vine si am inceput sa-i ling prelung pula,privindu-l staruitor in ochi.I-am luat-o in gura si foarte lent am inceput sa o sug cu nesat .Ma jucam cu ea ,o introduceam adanc apoi o scoteam brusc si din nou o lingeam cu ardoare .Daniel agoniza de placere dar se tinea tare .

-Ah cat de bine o sugi ,asa in gat,daaaaa, o simti in gat frumoasa mea?mmm?

I-am lins apoi cu nesat coaiele umflate ,le-am supt cand pe una cand pe alta…apoi limba mea fierbinte se plimba periculos de aproape de anus . Cand am ajuns acolo si am inceput sa gadil usor ,Daniel incepuse sa gafaie…

-Ce imi faci tu ? ce imi faci tu nebuna mica?

Dintr-o data mi-a smuls capul ,m-a tras in sus si a inceput sa ma sarute cu salbaticie ,apoi m-a aplecat si i-am simtit pula imensa alunecand toata in pizda mea uda leoarca.

-Ah da,da in sfarsit pizda ,ah ce pizda vai ce pizda futabila…mmmda!

Incepuse sa se impinga si mai tare in mine ..

-Cat de bine e! gemeam eu innebunita

El mi-o tragea in dusmanie fara sa tina cont de nimeni si nimic in jur.

Ma impingeam cu nerusinare in pula lui ,iar el ma tinea de solduri si ma regula indecent

-Mai adanc ,da,da,daaa

Ii simteam pula frecandu=mi delicios pizda iar cu un deget ma penetra in anus.

Miscarea asta ma excita teribil si i-am cerut sa ma fute in cur.Zis si facut ,incetul cu incetul a patruns in anusul meu i...



    Login