Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataClipe de viata.
Autor : mihablack - 2012-07-09
Citita de 5468 ori - Nota 8.09 (67 voturi)
Sunetul valurilor se auzea ritmic, dominand totul. Atmosfera era placuta, briza “mangaia duios”, luna plina scalda totul sub razele alburii, ca de opal.

Stateam intinsa pe malul oceanului, cu privirea pierduta si sufletul indurerat. Sangeram pe interior. Ce greu era! Imposibil de greu. Parca disperarea ma cuprinsese complet in ghearele ei. Disperarea eram eu, eu eram disperarea…Nu puteam respira..

Retraiam clipa de cosmar cand imi luasem adio de la iubirea vietii mele, cand sufletul meu se sfasiase in doua, cand renuntasem la sufletul meu pereche.Traisem mult timp o iubire imposibila care ne consuma, ne cuprindea intr-o lume a noastra, o lume nerealista, care nu putea exista cu adevarat. Fiecare clipa ne secatuia pe amandoi, ne absorbea energia esentiala, ne lasa sfarsiti pentru ca nu gaseam implinirea in realitate. Asa ca decisesem sa punem punct si sa incercam sa ne traim vietile separat. Dar sufletul meu era mort, eram un corp gol, inima mea era la el si inima lui era la mine. Oare ce voi face fara el, cum voi putea trai in continuare? Cum? Cum, cand sufletul meu sangera de moarte? Simteam atingerea rece a mortii. Azi imi ingropam sufletul. Azi era ziua cand deveneam Mihaela cea rece, inghetata. O Mihaela care nu va mai lasa pe nimeni vreodata sa ii vada interiorul cald. El il vazuse si…off…

Am inspirat profund aerul inmiresmat al oceanului si mi-am facut o promisiune: de azi voi fi o persoana fara suflet care va incerca sa profite de viata, in orice clipa. Sufletul meu era la EL, pentru eternitate.
-Adio, iubirea mea. Sa ne vedem cu bine in viata viitoare si sper ca acolo sa putem exista impreuna.

M-am ridicat de pe nisipul fin si am inceput sa ma plimb nelinistita pe plaja, marginita de palmierii grandiosi. Simteam o impacare firava. Luasem o hotarare. De zile intregi ma framantam in durerea vascoasa. O impacare ? Nu, parca inghetasem pe interior. Da, asta era. Inghetasem…Sau nu! Murisem..

Cu coada ochiului am perceput o miscare in stanga mea. Am intors capul, din instinct. Un barbat inalt se sprijinea de trunchiul unui palmier. Razele lunii il scaldau in lumina lor. Era imbracat in alb, avea pantalonii ridicati in sus si era descult. Arata parasit si singur. Isi tinea capul intre palme. Doamne cat de trist arata! Sufletul meu il compatimea. Ma simteam apropiata de el. Durerea, ce face din oameni! Ii apropie. Un strain devine un prieten, o fiinta pe care simti nevoia sa o consolezi, sa ii alini sufletul.

M-am indreptat spre el si pur si simplu l-am cuprins intre bratele mele. Nu era loc pentru distanta si indiferenta specifica oamenilor care nu se cunosc. Durerea lui era a mea si durerea mea era a lui. Lacrimile, pe care pana acum mi le suprimasem, au inceput sa imi alunece tacute pe obraji. Bratele lui ma strangeau, pana la durere. Inima lui se zbatea in piept. I-o simteam, zvacnea in agonie. Obrajii ii erau uzi langa ai mei. Durerea muta si agonizanta ne impresura, ne inunda, ne apropia, ne facea sa fim un tot unitar. Uniti in durere.
Soptea:
-Doamne, ce doare. Simt ca mor, aici si acum. Durerea ma compleseste. Sa nu imi dai drumul. Te rog! As muri.
Glasul lui era in agonie si reflecta durerea interioara. L-am strans si mai puternic. Eram uniti in lacrimi.
-Sunt aici si nu iti voi da drumul. Stiu ce simti. Si eu am durerea mea. Ne vom sprijini reciproc si poate vom iesi la liman. Poate vom supravietui impreuna, i-am soptit cu un glas stins.

Oceanul isi canta in continuare, indiferent, muzica de neuitat. Noi incercam sa dominam cumva durerea interioara. Acum ne leganam strans imbratisati, cu obrajii inca uzi. Eram doua fiinte, triste care se consolau. Am stat asa minute, ore? Cine poate sti? Nu simteam decat bratele si sprijinul moral al barbatului. Speram ca si el sa simta asa, sa fie consolat de imbratisarea mea.

Dupa timp indelungat, am tras adanc aer in piept. Respiram mai liber. Incet, am devenit constienta de barbatul pe care il imbratisam, de bratele lui puternice. M-am tras usor si am inceput sa il studiez, in lumina lunii. A devenit si el constient de prezenta mea. Acum ne studiam reciproc.

Arata ……wow! Arata…..incredibil: inalt, ochii deschisi la culoare, nu imi dadeam seama de culoare lor, barba de o zi ii umbrea trasaturile, parul incaruntit, tuns scurt, bratele puternice, torsul imbracat in camasa subtire de in, pantalonii deschisi, la care avea o curea care ii inconjura talia. Mirosul lui a inceput sa imi inunde narile. Arome de “Comme une Evidence” de la Yves Rocher au inceput sa ma impresoare. Dorinta de a ma “scalda” in masculinitatea lui atat de evidenta a devenit coplesitoare. Il vroiam aproape de mine, asa de aproape incat sa fim unul….

Se uita intens la mine. Privirea lui ma evalua cu ochi masculini. Avea o durere coplesitoare in ochi. Ma facea sa imi doresc sa il alin, sa ii ofer fiinta mea. Imi doream….il doream. Poate, eu prin el si el prin mine ne puteam consola, vom trece peste aceste clipe de viata.

Am intins mainile iar el m-a inconjurat strans cu bratele. Se uita in jos la mine, cu buzele aproape de chipul meu. Ii simteam rasuflarea fierbinte, inima a inceput sa imi bata mai rapid. Eram doua fiinte esuate pe “malurile” pustii ale vietii, care cautau alinare unul in bratele celuilalt.

Buzele lui pline mi-au sarutat obrajii, au coborat, la colturile buzelor, lasand saruturi scurte. Palmele mele i-au cuprins strans omoplatii. Ma agatam de el, doream sa imi ofere caldura, liniste. Un brat era incolacit in jurul taliei mele iar palma dreapta imi inconjura tandru spatele. Era tandru, duios. Sufletul meu se scalda in caldura lui.

Buzele noastre s-au contopit intr-un sarut care reflecta durerea, nevoia de alta fiinta umana. Limba lui a trecut peste buza mea de jos intr-o atingere uda, de la stanga la dreapta; dintii lui au cuprins-o strans lasand o urma placut-dureroasa. I-am cuprins buzele intre ale mele, le percepeam pline, tari. Imi placea sa il sarut pe strainul meu cel trist si indurerat de viata. Avea un gust dulce, dulce…

Sarutul nostru a devenit mai instinctual. Acum razbatea din el dorinta sexuala, nevoia de satisfacere la cel mai primar nivel. Limba lui patrundea ritmat printre buzele mele departate. Ii sugeam limba, tanjind dupa atingeri mai intime. Palmele lui erau acum inclestate pe fesele mele. Ma tragea spre el, cu o miscare masculina, posesiva. Imi doream ca rochia lunga, vaporoasa sa dispara de pe mine. Vroiam sa raman goala, sa fiu posedata de acest barbat pe care il simteam asa aproape, aproape in durere. Doream sa imi potoleasca tumultul interior, tanjeam dupa evadarea oferita de orgasm.

Mana lui dreapta s-a strecurat pe sub rochie si a ajuns sa imi cuprinda coapsa, tragand-o in sus. Degetele lui s-au strecurat pe sub bikini ajungand sa imi atinga abia simtit labiile . Umezeala deja isi facuse simtita prezenta iar degetele lui alunecau cercetator. Brusc, un deget m-a patruns cu o miscare lunga. Raspunsul meu a fost un geamat .

Degetele lui ma patrundeau ritmic; aluneca bine, in umezeala mea. Buzele noastre erau prinse intr-un sarut pasional. Ne muscam agresiv, de buzele pline. Ne sorbeam reciproc. Limba lui a inceput sa imi patrunda printre buze, in acelasi rimt ca degetele. Era miscarea perfecta pentru a da placere, a satisface femeia.
-Lasa –ma sa iti alin durerea. Lasa-ma sa te am. Te rog! a soptit vocea lui senzuala din care razbatea dorinta dar si durerea sufleteasca.
-Voi fi a ta, aici , in acest moment marcat de suferinta. Ne vom oferi placerea elementara, care ne va calma durerea, am soptit la randul meu.

Si-a sprijinit fruntea de a mea, palmele lui fiind acum strans inclestate pe umerii mei. Ne uitam ochi in ochi, contopiti in durere si placere.

Buzele noastre s-au “cuprins” iarasi intr-un sarut agresiv, adanc. Limbile se inconjurau reciproc, in umezeala, in dorinta. Am tras nerabdatoare de marginile camasii, nasturii zburand in nisipul fin. Mainile mele treceau lung peste pieptul lui, plin de firisoare fine de par. Sfarcurile ii erau intarite. Buzele mele au coborat spre ele, le-am sorbit si lins umed. Varful limbii mele le inconjura cu cercuri ude. Palmele lui au patruns in parul meu lung si negru. Mi-a tras capul in sus spre el, tinandu-ma nemiscata pentru a-i primi saruturile masculine.

Palmele lui erau pe umerii mei, tragand in jos bretelele subtiri ale rochiei. Rochia a alunecat lasandu-mi sanii dezgoliti, prada privirii lui. Mi-a cuprins sanii in palme, framantandu-i cu miscari circulare. Am inceput sa ii deschei pantalonii, prima data cureau, fermoarul, iar palma mea dreapta i-a atins penisul , prin bumbacul fin. Era fierbinte, tare. S-a impins agresiv in palma mea.

Buzele lui mi-au cuprins sfarcurile intarite. Limba lui lasa urme umede, pe care briza oceanului le usca rapid, sporindu-mi dorinta. Acum imi sugea sfarcurile iar dintii muscau placut carnea sensibila.

Palma mea a patruns sub bumbacul chilotului si i-am cuprins strans penisul. Pielea fina si fierbinte ma excita, ma facea sa il vad peste mine si in mine, adanc infipt….S-a tras din inclestarea mea intima si a inceput sa ma dezbrace grabit. Asa au disparut: rochia, bikinii, sandalele mele. Se uita la mine cu o privire care ma ardea, sus-jos, jos-sus.

Acum el isi tragea violent hainele: camasa a cazut pe nisip, pantalonii, boxerii. A ramas gol sub privirile mele doritoare. Ma uitam la el cum aranjeaza hainele noastre peste nisipul fin, ca sa ne putem bucura unul de celalalalt, pe asternutul improvizat.

S-a ridicat, m-a luat in brate si m-a intins pe jos, el venind peste mine. Ce bine era! Barbatul peste femeie, femeia sub barbat. Ei oferindu-si placere, ostoindu-si dorintele. Mi-am departat coapsele iar el s-a strecurat intre ele. Penisul lui imi atingea labiile, ma chinuia. Buzele tari erau acum pe gatul meu, iar palma lui stanga era in parul meu lung. L-am simtit cum aluneca de-a lungul corpului meu, buzele lui jucandu-se pe pielea mea. Mi-a sarutat abdomenul iar limba a patruns in buricul meu. Mi-am ridicat in sus soldurile, excitata, tanjind sa ii simt buzele pe labiile umflate, pe clitorisul intarit. Parca, mi-a citit gandurile, deoarece a inceput sa isi treaca limba, lung peste labia stanga, iar dintii lui au patruns in carnea sensibila. Atingerile lui imi “aruncau” in flacari simturile. Placerea era atat de intensa incat imi producea o senzatie de rau fizic. Am tras aer adanc in piept, incercand sa stapanesc intensitatea trairilor.
Limba lui ...



    Login