Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCiorba, tocanita...si sex
Autor : io_jamal - 2020-07-23
Citita de 6371 ori - Nota 8.48 (44 voturi)
- Ce ai de mancare?
- Ciorba si tocanita.
- Ciorba, tocanita si sex (titlu de carte zise el)

Pun mancarea la incalzit si intre timp discutam cu amicul meu despre un serial de pe Netflix unde aia faceau sex in fiecare episod. Ne mai tachinam noi cu apropouri sexuale, ne provocam cu diferite poze, costumatii sexy (mai ales eu), ne povesteam ce fantezii sexuale avem.

Mananc primul fel de mancare si imi vine o idee sa ma imbrac sexy intr-un body negru si pantofi cu toc sa ii trimit cateva poze.
Ma maimutaresc eu acolo si scot cateva poze interesante, nu vulgare, dar sexy si ii trimit. Le vede si nu zice nimic cateva minute. Sunt putin contrariata, nu inteleg lipsa lui de reactie. Vine si raspunsul lui intr-un final:
- Stai 20 min asa.
- Cum asa?
- Sa nu te schimbi.
- De ce?
- Vorbim in 20 min.

Si nu mai raspunde, nu mai e activ nici pe Whats app…hai sa ii fac la nebun pep lac imi zic in gandul meu, poate nu putea sa vorbeasca acum si mai vrea sa iti trimit niste poze.
Nu mai aveam chef sa mananc si felul doi, ma asez pe canapea si imi continui serialul. Fiind vara, era destul de cald in casa, si cu body-ul pe mine lipit de piele incepusem sa ma incalzesc, scenele din serial imi dadeau si ele o stare de excitare.

Imi desfac capsele de la body (dintre picioare) si incep sa ma mangai incet. Era foarte excitata si incepusem sa imi introduc un deget din ce in ce mai adanc, cand suna cineva la interfon.
Ma panicasem. Eu in body, pe tocuri, aratam ca o curva care isi asteapta clientul…
- Da (raspund la interfon).
- Politia (Imi raspunde o voce de barbat, pe care am recunoscut-o ca este a amicului meu. Ii spusesem ca am o fantezie cu o costumatie de politest, sa fiu legata, chinuita si fututa).

Deschid interfonul, imi prind capsele body-ului la loc si primul gest a fost sa imi iau un halat pe mine sa nu apar chiar asa in fata lui. M-am razgandit in ultima clipa cand am auzit soneri si m-am blocat putin.
M-am uitat pe vizor, am vazut ca era el, intr-o camasa albastra (ca de politist).
Deschid usa cu putina rusine, eu stateam in spatele usii sa nu ma vada daca era cineva pe hol si il poftesc in casa. Era intradevar imbracat ca un politist dar de plaja cu pantaloni scurti si camasa…ii mai trebuia un chipiu.

Ma vede, dar fara sa zica nimic se apropie si ma saruta pe obraz, pe urma ma salute
- Buna
Zambesc la el, ma intorc cu spatele cu ideea sa incui usa dar sa ii fac si lui o pirueta sa ma poata admira.
Simt o mana pe fund si incep sa tremur toata. Incerc sa zic ceva dar nu sunt in stare sa leg doua cuvinte. Il simt cum se apropie de mine, imi da parul de pe gat si incepe sa ma sarute, sa ma muste usor iar mainile i le simt pe tot corpul.

Ma intoarce brusc, ma lipeste cu spatele de usa, se opreste o secunda, ma priveste, imi zambeste strengareste, ma prinde cu o mana dupa cap si ma saruta apasat si cu pasiune.
Coboara mainile pe fundul meu, imi ridica picioarele, eu ma prind de gatul lui si mimam un act sexual lipitit de usa.
II simt pula tare lipita de mine, stiam de la o prietena care s-a culcat cu el ca o are mare…si gandul asta ma excita foarte tare.
Dupa cateva minute se opreste, ma lasa jos, imi tremurau picioarele si voiam sa ma dau jos de pe tocurile de 10 cm, dar am zis ca mai resist putin…

Ma ia de mana, facem cativa pasi si ajungem in spatiu dintre bucatarie si sufragerie care erau delimitate de un bar. Ma saruta din nou, de data aceasta ma intoarce el cu spatele, se lipeste cu pula de fundul meu, o mana ma cuprinde si ma prinde de sani, ma apuca de unul din sfarcuri si ma strange tare. Ma doare dar in acelasi timp ma si excita teribil toata situatia si scot niste sunete de durere amestecate cu placere.

Imi duce mainile la spate, ma pune cu pieptul pe bar incepe sa ma sarute din nou pe gat, iar mana i-o simt intre picioare mele pe langa marginea body-ului, se juca cu degetele dar fara sa ma patrunda.

Aud un sunet de metal si zambesc.
- Ai fost cuminte (ma intreaba el)
- Nu prea, cred ca ar trebui sa fiu pedepsita (imi fac eu curaj sa zic)
Simt atingerea rece a metalului pe mana, era prima data cand eram imobilizata cu catuse si asta imi dadea o stare necunoscuta.
Ma intoarce, ma lipeste de un perete, ma saruta in timp ce cu o mana imi desface capsele dintre picioare. Imi introduce un deget, iar in acel moment nu mai eram in stare de nimic, simteam cum picioarele mi se inmoaie, ca nu o sa ma resist sa stau pe tocuri de la asa excitatie.

Va cum scoate din buzunar o bucata de material neagra, se apropie de fata mea si atunci mi-am dat seama ca vrea sa imi acopere ochii. Imi pune elesticul dupa cap, imi astupa bine ochiii si cu o voce impunatoare imi zice:
- Lasa-te jos
Stiam ce urmeaza, pozitia era cumva incomoda si pe tocuri intalte si legata cu mainile la spate, dar m-am lasat jos, am deschis timid gura, iar in secunda urmatoare aveam o pula imensa intre buze.
O baga incet (probabil sa ma obisnuiesc cu ea), cu o mana ma prinsese de par si ma ghida cum sa i-o sug. As fi vrut sa o prind cu mainile sa o simt cat este de mare, sa i-o bag pana in gat. Parca mi-a auzit doar partea doua de gand ca incepe tot mai mult sa ma apese de ceafa… Era mare si groasa, imi dau lacrimile pe sub bucata de material cu care imi erau acoperiti ochii, imi curge saliva pe la coltul gurii dar el nu se opreste, o indeasa tot mai mult pe gatul meu. Practic ma futea in gura iar eu eram incapabila sa reactionez, dar in acelasi timp eram excitata si voiam sa fiu fututa macar cum eram fututa in gura.

Dupa cateva minute de chin, o scoate din gura, simt cum sunt ridicata in aer, intoarsa cu spatele la el, m-a lipeste cu capul de perete, imi desface picioarele iar in cateva momente ii simt respiratia, cum ma atinge cu limba, care se misca de la pizda pana la gaura fundului.
Tremur toata, il vreau in mine dar nu reusesc sa zic ceva, gem de placere si fac echilibirstica pe tocuri lipita de perete fara sa pot face ceva din acea pozitie, simt cu sunt pe punctul de a exploda:
- Daaaaa, nu te opri (mare prostie)
S-a oprit, eu tremuram din toate inchieturile plina de nervi…ca nu am terminat. Il aud cum ranjeste la spatele meu, se apropie de mine si imi sopteste la ureche:
- Are you lost, baby girl?
In acel moment il simt cum ma patrunde incet, profunt si apasat. Am simtit-o pana in stomac…o are mare, de mult nu am mai simtit asa o pula in mine. Incepe sa ma futa tot mai repede, ma trage de par, ma saruta pe gat. Nu mai pot, strig din ce in ce mai tare si daaaaaaaa, daaaaa, de data aceasta nu s-a mai oprit a continuat sa ma futa in continuare.
Imi infig unghile in abdomenul lui si tip, simt cum curg lichide din mine…incetineste ritmul, ma fute incet incet, ma lasa sa savurez momentul, mai aveam putin si cadeam din picioare.

Se opreste, ma duce in dormitor, ma apleaca cu fata pe pat si fara sa stea prea mult pe ganduri infige pula adanc si incepe sa ma futa violent. Intorc capul spre dressing si privesc in oglinda cum eram fututa ca o curva pe tocuri, cu body-ul pe mine si legata cu catuse. Este o imagine pe care...



    Login