Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCineva care mi-a pus capac
Autor : marynella - 2009-06-13
Citita de 12013 ori - Nota 8.28 (92 voturi)
De cate ori vreau sa ma apuc de scris, imi vine sa ma tavalesc pe jos de ras la amintirea celor intamplate. Fratilor, ma credeam oricum, dar numai pudica nu! Si nu gasesc nici o scuza faptului ca m-am purtat ca o adolescenta care vede pula prima data in viata ei!
Daca e sa trec peste ideea ca m-am dezamagit pe mine insami, situatia e chiar haioasa.
Asadar, va spuneam de cat de inflacarate erau fanteziile care imi bantuiau mintea cand ma gandeam la D, si pe care abia asteptam sa le si pun in practica, pe rand sau la gramada, doar-doar voi scapa de grija a ceea ce se anunta cel mai demential futai dintotdeauna!
S-o luam sistematic. Trebuia sa plec cu niste acte in alta localitate, pentru a mi le semna cineva si a ma intoarce inapoi la serviciu. Treaba asta se intampla zilele trecute, pe o canicula infernala, cand simteai ca ti se lipesc hainele de trup imediat cum iesi pe strada. Ma ingrozea gandul de a pleca cu autobuzul, ca n-am masina inca, de a ma inghesui cu inca 50 de persoane transpirate si, de obicei, rau-mirositoare, o ora la dus si o alta ora la intors. Asa ca i-am dat mesaj lui D, sa merg cu el. Doar i-am zis ca plec, si s-a oferit el singur sa ma conduca, cu masina.
Va asteptati cumva sa fi pus in practica fantezia din masina? Sa fi inceput sa-l pipai si sa i-o iau la supt, lasandu-l siderat in timp ce omul, saracul, conducea cu grija prin traficul dement? Nu, pana am rezolvat ce trebuia sa fac cu actele alea, am stat cuminte si am conversat politicos, ca o doamna ce sunt. Dupa ce am terminat treburile pentru care venisem, a venit intrebarea fireasca, din partea lui: Unde mergem? Ei, bine, eu parca eram lovita in moalele capului si nu mai vroiam sa merg nicaieri, sau nu cu el, sau nu atunci, sau cel mai probabil sa merg dracului acasa, inapoi! Ce fantezii, frate? Imi fugisera toate! Ma cuprinsese un freamat, de teama si emotie, ca la 14 ani, cand ma pupam prin scara blocului cu cate un ciutan, pe care il infierbantam, saracul, dar cand sa-mi puna mana pe sani, saream ca arsa si ii departam mana de corpul meu. In fine, in situatia in care eu ma uitam ca vaca si nu mai vorbeam nimic coerent, el a decis ca mergem la apartamentul meu. Da, el a decis! Ce sa mai zic, o persoana foarte hotarata! Mor sa aiba altul initiativa in ceea ce ma priveste! Adica, puteam sa decid eu asta, ca doar ma tot dadeam zmeoiaca in fantezia anterioara, ca fac si dreg, il seduc si tabar pe el de-i merg fulgii! Aiurea. Prima data am refuzat. Vezi, Doamne, incepusem sa judec: ca e riscant, ca ma vad vecinii, ca poate las cine stie ce urme si isi da seama iubitul meu, etc, etc. El, foarte calculat, imi spune ca e foarte atent si sa nu-mi fac griji. Iar ma lasa fara replica, deja 0-2 pentru mine. Ajungem la bloc, parcheaza masina mai departe, si eu merg inainte, ca sa nu vada cineva ca suntem impreuna. Intram in bloc, si eu, cuprinsa de aceeasi teama inexplicabila, intarzii pe la avizierul blocului, ma uit la intretinere, in cutia postala, scot doua facturi, le comentez, si abia apoi decid sa urc scarile. De cum intram in apartament, el se duce la baie, sa se spele de praf si transpiratie, iar eu ma invart ca proasta prin casa, la fel de dezorientata, de parca eram la el acasa, nu la mine. Macar e ordine, si am niste lumanari parfumate care dau un miros bestial, de capsuni. Cand iese el din baie, intru eu si ma spal, intarziind cat mai mult.
Surpriza o am cand ies, si il gasesc doar in chiloti, asteptandu-ma in picioare langa usa, si se repede asupra mea, cuprinzandu-mi buzele intr-un sarut nerabdator, din care nu ma pot dumiri, si nici nu realizez cand mi-a intrat limba lui in gura si danseaza nebuneste cu limba mea aproape inerta, iar mainile lui imi framanta carnea de pe spate si solduri, coborand pe fund, de parca ar vrea sa ma modeleze dupa bunul lui plac. Abia cand vorbeste si imi spune cat de buna sunt ma mai dezmeticesc, si am tendinta de a da inapoi, si de a-i lua mainile de pe mine. Mormai doar ca mi se pare ciudata situatia, cand, de fapt, singura ciudata de acolo, eram eu, in clipa aia. Adica, pana la urma, ce dracu’ cautam acolo, daca mi se parea aiurea ceea ce faceam? Ma impinge in unul din dormitoare, si ma dezbraca cu oarecare impotrivire din partea mea, apoi ma culca pe pat si imi da bikinii jos, jucandu-se cu clitorisul meu. Ce joaca, frate, ca stia foarte bine ce face! Degetele lui se miscau exact unde si cum trebuiau sa se miste, asa ca m-am trezit umeda in doi timpi si trei miscari, insa el continua sa ma mangaie in acelasi ritm si sa imi alinte pizda ca pe ceva pretios, cu grija dar cu determinare! „Mama, ce pisicuta ai!”, imi spune si il vad cum isi musca buzele, pofticios, iar eu nu pot decat sa-l sarut stangaci si sa-l mangai de parca mangaiam un crocodil, la zoo, si nu pe barbatul cu care visam sa mi-o trag de muuulta vreme. Nici nu-mi vine sa cred ca ma excit asa de repede, si imi desfac picioarele pentru ca el sa ma patrunda, bazinul meu ridicat venind in intampinarea catargului lui falnic, si totusi aluneca bland in vaginul meu siropos, cotrobaind prin toate ungherele. Nu ma doare absolut nimic, spre marea mea mirare, cum ma doare cand fac sex cu viitorul meu sot, de fiecare data. Pula lui se simte ca acasa in mine, si eu il primesc ca pe ceva firesc, caruia acolo ii este locul de cand lumea, care este proiectat sa intra si sa iasa din pizda mea, frecandu-se de punctul G, H, I...pana la terminarea alfabetului si a Timpului insusi, deoarece habar n-am daca au trecut cateva secunde sau cateva ore pana si-a revarsat samanta in locul acela mai umed ca la tropice.
Stiu doar ca ma cuprinde un soi de ameteala stranie, de moleseala, dar totusi de bine, cu toate ca n-am avut orgasm. Parca traiesc viata si sentimentele altcuiva. El sare din pat, si nu apuc sa-i vad decat bucile goale, destul de ferme pentru varsta lui, apoi intra in baie si aud apa curgand. Dupa cat sta in baie, imi imaginez ca si-o mai ia o data si el la frecat, ca sa reziste mai mult a doua oara, si imi vine sa chicotesc ca o copila prostuta. Oricum, iese din baie cu ditamai pula sculata, si abia acum vad cu coada ochiului ce monstru a putut sa intre in pizda mea stramta, si care, probabil, e gata sa faca asta iar. Eu butonez telecomanda si el se fataie prin fata mea, dar mi-e jena sa-l scanez asa, direct, deci ma prefac foarte interesata de stirile de pe GSP Tv: Steaua are meci cu Unirea Urziceni, Rapid cu Poli Iasi, etc. El se lungeste langa mine, in pat, cu pula in sus, ca un trofeu, si ma trage spre el. Din nou, ma uit „ca muta la pula”, fara sa-l privesc, de fapt, de la brau in jos. Ma trage peste el, si iar imi zgandare cu degetele obraznice clitorisul, care abia asteapta. Ar vrea sa iau initiativa, dar eu stau si ma uit la el in continuare, vorbele lui ...



    Login