Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cel mai scump futai - cu Ana
Autor : RazvyB - 2022-04-28
Citita de 7446 ori - Nota 7.41 (34 voturi)
Trecuse o zi, trecusera doua, o saptamana, ba chiar o luna. Gandul meu fugea spre Teodora. Nu era genul meu de femeie si nu am inteles din prima ce ma atragea la ea. Avea sani mari, dar la fel era si fundul, in timp ce pe mine ma atrag femeile cu fundul mic si sani relativ mici. Am realizat mai greu ca de fapt ma atragea tineretea ei si cu tot ce venea la pachet cu ea.

Era vacanta de vara, vremea de afara era torida si stateam in pat langa sotia mea. Eram amandoi dezbracati, inveliti cu un cearsaf si citeam fiecare cate o carte. La un moment dat imi simt penisul luat in mana usor, in timp ce ma privea cu un zambet cu subinteles, precum o pisica in calduri. Imi lua apoi pula la supt, de sus pana jos, incet si prelung. O priveam, dar imaginea realitatii era distorsionata de fantezie. Imaginea Teodorei sugandu-mi penisul era mai puternica decat imaginea reala din fata mea.

Imi suna telefonul si nu cunosteam numarul. Inchid. Sotia continua sa ma suga. Si ma sugea bine. Incepeam sa gem usor in urma frecarilor produse de buzele ei. Telefonul suna iar.

Raspunde, imi zice ea. Apoi continua sa ma suga, in timp ce eu am spus ALO la telefon.

Buna ziua, domnule profesor! Sunt Ana, studenta dvs. Teodora mi-a dat nr. dvs. As vrea sa vorbesc despre restanta mea din toamna, sa ne intalnim daca aveti timp pentru a ma indruma ce trebuie sa invat.

Pula o aveam deja tare, dar acest telefon mi-a excitat-o peste masura. Simteam cum zvacneste, cum vrea sa ejaculeze, sa marcheze un orificiu nou.

Okay, zic eu, cand si unde ai vrea sa ne intalnim?

Depinde de programul dvs, eu sunt libera chiar si acum. Putem sa ne vedem la mine acasa. Colega mea lucreza si sunt singura. Putem discuta linistiti.

Cum sa-i spui cuiva ca vrei sa il futi, fara sa-i spui ca vrei sa il futi. Asa vorbea Ana. Imi transmitea deznodamantul fara sa-mi spuna nimic cu subiect si predicat.

Bine ca aveam volumul la telefon mai mic, iar sotia voia sa ma ispiteasca, sa gem in telefon si nu s-a preocupat sa mai auda conversatia. Okay, ne vedem intr-o ora. Da-mi un sms cu adresa, te rog.

Mi-am luat sotia de par si dupa ce am inchis telefonul am futut-o efectiv in gura, dandu-i cu toata puterea de cateva ori pana se ineca. Apoi am pus-o capra si mi-am bagat degetul mare in pizda ei strampta, in timp ce labiile i le masam ce celelalte degete. E modul ei preferat de a ajunge la orgasm si rareori dau gres. Apoi, am tinut-o capra si i-am infipt pula mea excitata in pizda ei siropoasa. Am dat ca un robot dupa ce mi-am pus prezervativul si am ejaculat in doua minute dupa un futai scurt si intens.

A fost bine, extrem de bine, dar trebuie sa plec, ii zic eu.

Du-te! A zis ea total satisfacuta.

M-am bagat la dus, m-am parfumat, am pus o camasa pe mine si am plecat spre adresa respectiva.

Ding, dong. Sun la sonerie, dupa ce am trecut de interfon, usa blocului fiind deschisa. Ana imi deschise usa. Era bruneta, cu parul lung si drept, ochii negri precum parul, iar buzele erau bine conturate cu ruj. Era slabuta, cam 1.60m inaltime, genul de femeie pe care poti s-o rotesti in pat asa cum vrei tu. Avea o pereche de blugi mulati pe ea si un tricou la fel de lipit de trupul ei. Sanii erau marisori si bine conturati prin bluza.

Bine ati venit, domnule profesor, imi spuse ea. Cu ce sa va servesc?

Preludiul nu e punctul meu forte. Ba din contra, imi place ca actiunea sa inceapa cat mai repede. Dinamisul actului sexual ma excita si mai tare, asa ca ii spun direct: da-mi lucrul pentru care am venit.

Ea: inteleg ca vreti acum. Dar cum doriti sa-l primiti?

Eu: Esti o persoana religioasa, Ana?

Ea, usor confuza: Pot spune ca da.

Eu: Atunci treci in genunchi.

Sfarcurile ei extrem de bine conturate imi umflara pula spre maxim si vazand-o in genunchi in fata mea si privind-o direct in ochii ei de culoarea carbunelui, in care simteai ca te pierzi precum un miner intr-o mina, nu-mi ramane decat sa ma deschid la prohab si nasture si sa imi las in jos boxerii.Precum o ventuza, imi lua capul penisului si mi-l prinse intre buzele ei. Apoi il atinse cu limba pe varf. Se vedea ca numele ei nu-i reflecta personalitatea, fiind o tipa experimentata, dar din cauza faptului ca ii eram profesor, o facea totusi sa fie putin tematoare, dar nu inhibata.

Ana, de ce nu ti-ai invatat materia? Intreb eu.

Pentru ca daca o invatam nu mai aveam motiv sa va sug acum pula, domnule profesor. Raspunse ea.

Ma excita replica. Stia cum sa-mi tina interesul fata de ea si pula arcuita. Cu mana dreapta incepu sa ma masturbeze, in timp ce capul pulii era asternut pe limba ei.

Eu: Ana, finalizeaza-ma oral si iti voi da un 6! E suficient. Si pentru tine si pentru mine.

Ea: Dar daca tot ati ajuns aici, cum as putea sa va conving sa imi dati mai mult?

Vorbea cu mine tinandu-mi pula in mana, iar in timp ce astepta raspunsul mi-o sugea misto.

Mai mult decat Teodora nu poti lua, pentru ca i-am dat 10. Iar daca ai face la fel ca ea, ar insemna plagiat. Fii originala si voi fi generos cu tine. Si in toamna si pe semestrul viitor.

Se ridica in picioare si ma lua de mana. Avea pielea extrem de fina. Era chimie intre noi. Simteam corpul meu cum cauta atingerea ei. Ma duse in bucatarie. Deschise frigiderul. Scoase un castravete lung si o banana.O cutie de prezervative se regasea si ea pe masa. Se intoarse cu fundul spre mine si se sprijini pe blatul de la bucatarie in coate. Intoarse capul spre mine si spuse: cred ca ati confundat cursul. E saptamana altfel. Studentii dau nota profesorilor.

M-am apropiat de ea si i-am pus mana pe solduri. Apoi i-am desfacut nasturele de la blugi si i-am lasat blugii in jos, undeva sub buci. Avea niste chiloti minusculi, de culoarea neagra ca si parul ei. Era timpul ca eu sa ma las in genunchi, in spatele ei, bagandu-i limba in pizda, dupa ce am dat chilotelul la o parte. Gemea si se impingea cu pasarica in mine, in timp ce limba mea o penetra cativa cm. Am luat banana, punandu-i un prezervativ, si sarutand-o pe gat de la spate, am penetrat-o cu ea usor. Gemea cu sunete de clopotel in adierea vantului. N-aveai cum sa nu te lasi fascinat de gustul, mirosul si sunetele ei.

Am renuntat la banana in cateva minute si dupa ce am scuipat pe vaginul ei, mi-am bagat penisul inauntru. Am continuat cateva minute, apoi i-am urmat dorinta cand mi-a spus: vreau mai mult.

Am luat-o in brate pe la spate, fara a-mi scoate pula din ea si am dus-o pe sus pana in living, unde am pus-o capra pe canapea. Desigur, am avut grija sa aduc si castravetele cu noi. I-am pus prezervativul si am pentrat-o cu el in pizda, in timp ce penisul meu, mai subtire decat ca...



    Login