Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cea mai dorita fata din clasa
Autor : mihaig206 - 2013-10-14
Citita de 8374 ori - Nota 6.13 (31 voturi)
Eram in club cu ocazia balului bobocilor la care ma dusesem cu cea mai dorita fata din clasa. Numele ei era Patricia si era ca si mine in clasa XI a. Desi era putin cam scunda era foarte frumoasa. Avea parul lung si roscat, un chip angelic si sani rotunzi si fermi. Dar punctul ei forte era posteriorul foarte bombat. In seara aceea ere imbracata cu bluza transparenta prin care se vedea sutienul cu model de leopard, pantaloni negri foarte mulati pe fundul ei perfect si pantofi cu toc foarte inalt. Purta ca deobicei ochelari de vedere Ray Bans si parul prins in coada.
Cand Dj-ul a pus melodia ei preferata a fost momentul in care s-a dezlantuit. A inceput sa danseze foarte lasciv unduindu-si corpul si miscandu-si fundul in cel mai excitant mod. Ma uitam la ea cum danseaza si eram foarte excitat, moment in care m-am hotarat sa fac orice sa ajung cu ea in pat.
Dupa petrecere m-am dus la ea.
-Vrei sa te duc acasa cu masina?
-Ar fi foarte dragut! Mersi mult!
Cand am ajuns in fata casei ei mi-a oferit un pupic si mi-a multumit. Am crezut ca nu voi mai avea ocazia sa imi petrec noaptea cu ea dar in ultimul moment imi zice:
-Stii ai mei nu-s acasa. Poate vii pe la mine ca nu am chef sa stau singura.
-Sigur de ce nu.
Am intrat in casa ei si m-a dus in dormitorul ei. Ne-am asezat pe pat si am inceput sa discutam
-Si ce ti-a placut cel mai mult la petrecere?
-Cum dansai tu. Ii raspund eu si ii ating piciorul.Ma faceai sa vreau sa...
-Sa ce? ma intraba razand.
-Nu pot sa-ti spun.
-Hai spune. Stiu ce dar vreau sa te aud pe tine.
-Sa.....facem....stii tu ce.
-Ce?
-Sex.
-Ce nebunatic esti! Imi place.
Fara sa-mi dau seama ajunsesem cu mana in zona vaginului ei. Ea si-a eliberat parul din coada si a inceput sa ma dezbrace in timp ce ne sarutam cu limbile. ma jucam cu limba ei dulce in timp ceii scoteam pantalonii ei mulati. Curand am ramas amandoi goi. Sanii ei erau atat de frumosi, iar sfarcurile ei roz erau atat de ferme. O sarut pe gat si cobor sarutandu-i si lingandu-i sfarcurile in timp ce ii mangaiam vaginul epilat la care am coborat si l-am lins. Clitorisul ei era atat de dulce. Gemetele ei ma excitau foarte tare. Ea tremura din ce in ce mai tare si pana la urma a avut priul orgasm. Nu ma pot abtine si ii spun:
-Arati atat de bine cand esti goala!
Ea rade incet si se pune in genunchi in fata mea. imi saruta penisul de mai mult ori, il linge si pana la urma incepe sa-l suga. Sugea ca o actrita porno. Mi-am pus mainile pe capul ei si am inceput sa imping. Imi dadeam drumul in gura ei, iar ea inghitea fiecare picatura pe care o ejaculam.
Se ridica in picioare, se linge pe buze si se intinde satisfacuta pe pat. I-am pus picioarele dupa umerii mei si mi-am bagat penisul in vaginul ei care se mula perfect pe el. Am inceput sa o penetrez cu miscari lente si apoi din ce in ce mai rapid, i timp ce ea gemea din ce in ce mai tare. A avut al doilea orgasm in momentul cand mi-am dat drumul in ea.
Ma intind langa ea pe pat, iar ea se pune pe spate peste mine. Imi potrivesc penisul intre f...



    Login