Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Catalina
Autor : dragosboo - 2016-07-15
Citita de 9510 ori - Nota 4.31 (32 voturi)
Salut!

Numele meu este Mihai si am 19 ani.
In cele ce urmeaza am sa va povestesc cum mi-am futut vecina,care imi e si verisoara de gradu al 3-lea,dupa o seara petrecuta la o nunta.
Pe vecina mea o cheama Catalina si e mai pica decat mine cu un an,este mica de statura,blonda si cu niste sani maricei pe care pana ieri nu i-am observat.
Totul a inceput ieri,la o nunta,cand m-a intrebat daca poate sa stea impreuna cu verisoara ei la masa unde stateam eu impreuna cu 3 prieteni. Bineinteles ca am acceptat.
Pe parcursul serii,unul dintre prieteni imi tot facea semn sa ma uit la decolteul generos al vecinii mele. Am ramas surprins sa vad ca avea niste sani foarte frumosi,rotunzi si maricei. Era prima data cand i-am observat,cei drept,nu prea am petrecut timp cu ea.
Fiind un adept al alcoolului,pe parcursul serii am consumat impreuna cu prietenii mei cateva sticle de vin plus o sticla de JB primita de la ginere pentru ca eram prieteni cu el. Nu am baut cat sa ma imbat, doar cat sa ma ametesc putin si sa prind curaj pentru ceea ce a urmat.
La ora 1 si ceva,am decis impreuna cu vecina sa mergem acasa. Am mers pe jos deoarece stateam aproape de locul unde a avut loc nunta.
Pe drum,Catalina se tinea de mana mea fiinca o dureau picioarele de la tocuri. Nu am ratat ocazi si am prins-o cu mana pe dupa umeri,tinand-o strans de mine,sa-i simt sanul drept cum imi atince pieptul. Incet,incet mana din treptul umerilor a coborat pana in dreptul fundului.
In timpul ala,ea a auds vorbar de fosta mea iubita,care era prietena cu ea. M-a intrebat lucruri obisnuite,"de ce ne-am certat","cat am fost impreunta"..dar mai tarziu mi-a pus o intrebare care avea sa-mi deschida calea catre pizda ei,mai exact m-a intrebat daca "am facut ceva cu ea", adica daca am futut-o.
Vazand ca e asa deschis,am inceput o conversatie cu ea mai pe gustul meu.
-Dar tu,cum stai cu dragostea?
-Bine,sunt impreuna cu un baiat de 3 saptamani.
-Nu la asta ma referam..Ma refeream la altfel de dragoste.
S-a uita la mine razand si a zi:
-Cu aia nu stau prea bine.
-Cum asa?Baiatu ala ce pazeste?
-Nu stiu,nu am fost pana acum la el acasa..
Nu a trecut mult timp si am ajus in dreptul casei mele. Inainte sa-mi iau la revedere de la Catalina,mi-am adus aminte ca sunt singur acasa si am intrebat-o daca nu vrea cumva sa vina pe la mine,sa mai stam putin de vorba.
A accept si am invitat-o inauntru.
Ajunsi in casa,i-am zis sa ia un loc pana ma schimb in alte haine.
Mi-am dat jos camas si pantalnii si am ramas in boxeri,moment moment in care am vazut-o pe Catalina cum se uita la mine zambind.
M-am decis sa-i fac o surpriza si mi-am luat luat pe mine doar un tricou.
Stateam amandoi pe canapea si vorbeam despre lucruri obisnuite in timp ce ma apropiam din ce in ce mai mult de ea si ma uitam la sanii ei care parca voiau sa iasa din rochita.
Nu mai aveam rabdare sa ma apropi usor de ea,ma gandeam ca in orice moment imi poate zice ca pleaca acasa,asa ca am grabid putin lucruile si mi-am dus mana pe piciorul ei.
Pe masuta de langa canapea aveam o farfurie cu alune si mancam eu alune m-am gandit sa-i arunc o aluna intre sani.
A inceput sa rada si-a scos aluna dintre sani si a inceput sa dea in joaca cu palmele in mine.
Imediat am inceput sa ne "ciondanim" si sa ne tachinam pana am ajuns in lateralul ei,cu mainile in jurul ei si cu fata in dreptul fetei ei.
Nu am stat mult pe ganduri si i-am dat un sarut scurt,sa vad ce zice.
Am fost surprin cand m-a prins in brate si a inceput sa ma sarute nebuneste.
In timp ce ne sarutam ii masam sanii si incercam sa nu imi dezlipesc buzele de ale ei,nu care cumva sa zica ceva ...



    Login