Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatacand esti bun esti luat de prost
Autor : adriano2br - 2019-01-20
Citita de 12932 ori - Nota 8.35 (84 voturi)
A trecut ceva timp de cand nu am mai scris ceva pe aici, dar...sa trecem la subiect.

Am 25 de ani si am o prietena(amica) de vreo 17 ani, eleva de liceu , pe nume Alexandra, care este pur si simplu o frumusete, ai putea sa te indragostesti la prima vedere de ea. Are un chip perfect, foarte inocent..dar cu putin machiaj se transforma intr-o adevarata tarfulita si prin felul ei de a fi te vrajeste imediat. Pe ea am intalnit-o prin niste prieteni comuni si ne cunoastem de ceva timp..radem, glumim, mai bem cate o cafea dar doar asa, ca amici.
Recent am auzit niste zvonuri despre Alexandra , pe care o credeam fata cuminte ..vorbe carora nu le-am dat importanta, dar am inceput sa aud din mai multe surse, ca ei ii cam place viata, se fute cu unu si cu altul pe la discoteci, mai chiuleste de la scoala, pleaca pe la diferiti tipi pe acasa..si tot auzind in stanga si in dreapta ca ala a futut-o , ala i-a dat sa suga, mi-a trezit si mie interesul si nu o mai priveam ca pe o amica..ci ca pe una pe care voiam sa o fut.
Dar cum sa fac? fata se ascundea si incerca sa para la fel de inocenta cu mine , in continuare vazandu-ma ca pe un amic, chiar daca am incercat sa deschid subiectul despre sex, sa ii spun ca o vreau, mai in gluma asa,am invitat-o pe la mine la un film..dar era in zadar, nici nu voia sa auda, tot spunand ca ea nu e genul acela de fata. Am mai incercat si alta varianta, sa ii spun ca am auzit niste vorbe despre ea, dar degeaba, nu recunostea nimic, ba chiar se supara ca pot crede asa ceva despre ea. La un moment dat, daca am vazut ca nu merge nimic am confruntat-o si i-am spus in fata sa nu mai faca pe inocenta cu mine , ca stiu ca s-a futut cu o gramada din prietenii mei si au facut aia ce au vrut cu ea,dar atunci s-a suparat si nu a mai vorbit cu mine. Problema e , ca eu tot voiam sa o fut .Stiind ca e prada usoara pentru un necunoscut, am apelat la un prieten,Radu, pe care ea nu il cunostea ,am facut un mic plan si el s-a bagat in seama cu ea intr-o sambata cand era la discoteca.
Incet, incet ei s-au apropiat, au inceput sa danseze,au mai vorbit , el i-a cumparat ceva alcool si se pare ca dadea rezultate. In boxe se auzea o manea lente de dragoste si ea se freca tot mai tare de el , simtindu-i pula prin pantaloni. Eu eram pe o canapea , mai la intuneric si ii urmaream din umbra..ea nici nu stia ca sunt si eu la discoteca. Pe la vreo 3 dimineata , discoteca era pe terminate , cred ca mai erau 20 de persoane maxim si toti erau ametiti de bautura.La un moment dat il vad pe radu ca o ia de mana pe alexandra si se indreapta spre toaleta, iar eu ii urmaresc de la distanta.Nu stiu ce avea in cap, pentru ca planul era sa o duca acasa la el, in fine.I-am vazut ca au intrat la baie la barbati, am asteptat putin si am intrat si eu usor sa nu se auda usa. In baie erau 4 cabine, iar dintr-una se auzea un sunet inconfundabil...si anume , zgomotul pe care il scote o fata care o are bagata pana in gat. Pula mi s-a intarit imediat si cu greu m-am abtinut sa nu intru si eu peste ei in cabina..dar era prea devreme si nu voiam sa stric planul .Am hotarat sa intru usor in cabina alaturata, ei fiind in fapt nici nu m-au auzit. M-am urcat cu picioarele pe wc si ma uitam peste perete la ei. Radu statea in fund pe wc, iar alexandra mea cea cuminte era in genunchi pe poseta, cu mainile la spate iar radu o apasa cu capul in pula facand-o sa se inece, dar se vedea ca tarfulitei ii place , pentru ca nu se retragea. La un moment dat scoate pula din gura , o apuca cu mana si se bate cu ea peste limba si peste obraji. In acel moment radu a dat capul pe spate si m-a vazut dar nu a schitat nici gest .A apucat-o pe alexandra de cap si i-a bagat-o iar in gat..avea machiajul distrus, ii daduse lacrimile de la atata pula dar nu se lasa. Radu i-a spus ca o sa isi dea drumul , si ea a pus mana si a inceput sa ii frece pula rapid sugand doar capul . Radu a inceput sa geama iar alexandra sugea cu putere valurile de sperma, nelasand sa se piarda nimic. A supt sperma pana la ultima picatura si a inghitit tot ca o fata cuminte. Atunci eu am iesit usor din baie si am luat-o inainte spre casa lui radu. Aveam o copie de la cheie si am intrat inauntru..asteptandu-i si pe ei sa apara. Dupa vreo 20 de minute ii aud ca au ajuns. Planul facut devreme era sa o aduca acasa , sa o lege la ochi , apoi sa iasa din camera si sa intru eu.
Ei au intrat in dormitor, radu a lasat usa putin crapata si a aprins becul. Prin crapatura usii aveam vedere chiar spre pat si se auzea perfect ce vorbeau, pe hol fiind intuneric era imposibil ca alexandra sa ma vada. Il aud pe radu:
-Alexandra, am o supriza pentru tine!
-ce surpriza?
Atunci il vad pe radu ca o leaga la ochi cu o esarfa si o impinge pe spate in pat , ii lasa rochita in jos si sanii ii ies la vedere..erau perfecti, exact cum mi-i imaginam . Ii ridica rochita si peste buci si ii trage chilotii dintr-o miscare, apoi ii spune:
-Alexandra, ma duc pana la baie, astepta-ma!
Ea a zis ceva in semn de nemultumire, dar nu am inteles ce. Atunci radu iese si imi spune ca prada imi apartine.
Dupa scena din baie..ma dureau coaiele ingrozitor si abia asteptam sa ma eliberez. Am intrat in camera, ea m-a simtit dar era tot legata la ochi, crezand ca sunt radu. Mi-a spus sa o sarut, dar imi venea in minte scena de mai devreme :)). M-am urcat peste ea , i-am prins ambele maini cu o mana si i le-am dus deasupra capului, apoi i-am pus o mana in gat si am lins-o pe obraz. Am simtit cum a trecut-o un fior si si-a arcuit spatele sub mine.Am inceput sa o sarut si sa o musc de gat, iar o mana mi-am dus-o la pizda ei fierbinde si foarte uda. Am inceput sa ii masez clitorisul foarte apasat iar ea se impingea cu bazinul spre mana mea si gemea tot mai tare. Aveam pula beton, nu mai puteam. M-am dezbracat si m-am urcat iar peste ea. Am prinso de maini deasupra capului si i-am pus pula la nivelul gurii. Se chinuia sa o ia in gura, dar eu o amageam, cum prindea capul in gura, eu ma trageam.M-am jucat de cateva ori cu ea asa, apoi am lasat-o sa o suga cum vrea ea. Ma gandeam ca o sa isi dea seama ca este alta pula..dar nu a observat. M-am lasat mai jos, m-am sprijinit cu o mana pe sanii ei , iar cu o mana mi-am ghidat penisul spre pasarica ei umeda si plina de dorinta. I-am infipto dintr-o miscare..am simtit pe fata ei ca a schitat o mica expresie de durere dar apoi ...



    Login