Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cameraman pentru o zi
Autor : Dragosvlad - 2015-05-27
Citita de 6479 ori - Nota 5.65 (17 voturi)
V-ati imaginat cum e sa fi cameraman pentru o ora? Eu nu pana intr-o seara.
Catalin, vechiul si dragul meu prieten s-a gandit cum ar fi daca ar face un film xxx, asa pentru albumul de amintiri.
Intr-o seara, a sunat-o pe Raluca, o colega de pat cum ii zicea el si i-a propus sa se intalneasca.
Ea a acceptat, ne-am intalnit toti 3 la el acasa. Dupa ce am mancat o pizza si am baut ceva, Catalin a inceput sa o prinda pe Raluca de sani. Ea era foarte zambareata desi prezenta mea o cam incomoda.
Probabil ar fi facut mai multe si ea daca eu nu eram in peisaj. In fine, pana la urma, el i-a zis ca vrea sa faca sex cu ea in prezenta mea.
Ea a zis ca e nebun si ca vrea sa plece.
Ce sa caute asta aici cand noi ne-o tragem?
A fost intrebarea fireasca a Ralucai, dar Cata refuza sa raspunda.
Ca raspuns, el se uita la mine si imi cere o tigara si un foc. Ii intind pachetul de tigari, se serveste si ii dau si focul cerut.
Dupa ce fumeaza, continua show-ul erotic, incercand sa o convinga pe gagica de nevinovatia unei mici nebunii de week-end.
In final reuseste si incepe distractia. Raluca accepta sa fie filmata, dar numai dupa ce eu promit ca dupa ce ne amuzam toti 3 uitandu-ne la filmulet, il stergem.
Atent ca de obicei la toate, Catalin, prefacandu-se ca citeste habar n-am ce pe tel, imi trimite un sms in care scrie sa salvez filmul in dublu exemplar.
Zis si facut...
Pornesc camera si, motor!
Catalin o dezbraca pe Raluca intr-un fel din care sa intelegi ca vrea sa-si faca de cap.
Il dezbraca si ea ceva mai timid si incep sa se atinga, sa se sarute... Dupa mici ezitari, Raluca se aseaza in genunchi si incepe sa ii suga pula care se trezise teribil.
El o tinea de par si o ghida usor, forward-back, intr-un mod care mi-o sculase si mie. Dupa cateva minute de supt ca la carte, Catalin o ridica usor si o aseaza pe pat, pe spate incepand sa-i suga sfarcurile in timp ce-i baga un deget in pizda perfect epilata. Raluca incepe sa geama si sa-i spuna ca vrea pula, ca il vrea in ea, ca il adora.
El ii suge nebuneste sfarcurile, o musca, o face sa tipe apoi se lasa usor peste ea. capul pulii lui atinge buzele pizdei si Raluca il cuprinde cu picioarele ceea ce mie imi convine de minune. ma las cu camera usor in jos. in obiectiv e curul ralucai, si coaiele lui Catalin, atingandu-se...



    Login