Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCamelia- continuarea
Autor : andrei130 - 2021-09-15
Citita de 8254 ori - Nota 7.60 (48 voturi)
Postez abia acum o continuare a unei povesti de asta toamna. De ce abia acum? Pt ca s au petrecut atat de multe.... Cea mai mare parte a povestirii de mai jos e scrisa prin aprilie, insa sfarsitul acesteia abia acum in august. A iesit destul de lunga...Asa ca..
voi continua povestea relatiei cu Camelia, pana in apropierea timpului prezent. E o poveste semnificativ mai lunga, dar pentru context, incerc sa o redeau integral. E ultima povestire legata de camelia. .
Asa cum am spus in celelalalte povestiri, sotia mea era plecata in SUA pt a avea grija de mama ei, bolnava iar eu am ramas singur cuc.
Aveam o relatie cu Camelia, cu care fusesem colegi la o companie straina in urma cu multi ani si singurele interacțiuni erau cel mult un buna aruncat in scarba si cam atat. Am reintalnit o pe Camelia prin intermediul unui amic, care imi este ai partener de afaceri (daca ce desfasor eu se numește afacere, ci mai degraba consiliere) si cumva s a înfiripat o relație intre noi.
Sincer si eu eram uimit de lucrul asta, pt ca, asa cum am spus in povestea anterioara, ea a avut in permanență alte aspirații, decat un biet truditor de clasa medie.
Ma inflacarasem destul de tare in ceea ce o privește si eram neatent in ceea ce o priveste pe sotia mea. Cumva, faptul ca nu mai interactionam pe video, decat cam o data pe săptămâna, maxim de 2 ori, ci doar text, ma bucura, pentru ca imi oferea mult timp, hai sa zicem liber, pentru fara explicatii suplimentare pentru a petrece timp cu Camelia sau a incerca si alte lucruri.
Se facuse deja inceputul lui decembrie, ma vedeam cu Camelia cam de 2-3 ori pe săptămână pentru sex, dar nu numai.
Cumva, de vreo 2 săptămâni ceva o framanta, o nemultumea. Era vizibil. Am încercat sa aflu motivul, dar, evident, a refuzat. Evident, era teatru, pt a pregati ceea ce urmează.
Era vineri seara, trebuia sa ma duc la ea, insa eram crâncen de obosit. Deja eram acasa, imi făcusem un dus, moment in care alarma telefonului m a anuntat ca am primit un mesaj. Era de la Camelia. Sec.
- trebuie sa vorbim!
Hmmmm, cumva anticipasem ce va urma.
-ce s a intamplat? Esti ok?
-da, de fapt nu. Chiar trebuie sa vorbim
-acum?
-asa ar fi de preferat.
-hai ca te sun.
-nu. Vino la mine
Am zambit cumva involuntar. Ma gandeam..."parca e puștoaică, vrea pula si nu stie cum sa spuna". Sau....cine stie ce dracu o mai vrea. Mda
Am ajuns destul de repede la complexul din Pipera in care locuia, imbracat lejer si nimic nu avea sa anunțe ceea ce va urma.
Am intrat, am vrut sa o sarut. S a ferit. "asta cred ca si a gasit pe altul" a fost primul gand. Parea totusi un teatru din partea ei.
-ce s a intamplat, esti ok?
-mda. Si m a poftit in sufragerie, asezandu ne fiecare la cate un capat al canapelei. Era imbracata in niste pantalonasi scurti minusculi verzi prin care se zarea crapatura pizdei si un tricou vaporos prin care, in lumina potrivita, i se vedeau sanii superbi.
A tras aer adanc in piept si a inceput:
-Uite Andrei, stii ca sunt un om direct si onest...iti spun sincer, avea vocea gatuita putin, eu tin la tine, eu vreau mai mult de la noi doi. Eu chiar sunt convinsa ca putem construi ceva frumos. Da, știu ca trecutul nu ma avanteaza, dar nu traim in trecut, fiecare din noi evoluam. Eu cred in noi doi si cred ca daca ne eliberam de constrângeri si ne implicam serios, chiar vom fi fericiti.
Desi credeam ca e teatru, cumva, un sentiment de panica ma cuprinsese si toata oboseala mea parca fusese luata cu mana de cuvintele ei. Pe loc am decis ca trebuie sa scurtez povestea asta, dar sa incerc sa o fac cat de cat elegant si sa nu o mai las sa escaladeze in cine știe ce. Si probabil din din cauza faptului ca expresia fetei mele se schimbase, tirada ei verbala s a oprit brusc, așteptând parca continuarea de la mine.
- si eu tin foarte tare la tine si cred ca suntem potriviti, insa in momentul asta nu pot. Situația este cea care este. Oricat mi as dori, nu pot.
Fata ei a devenit pamantie. M am apropiat de ea sa o iau in brate, insa ma respins. Nu mai parea teatru.
-vreau sa pleci.
Am încercat sa o alin, sa o impac cumva, insa a ordonat scurt. Andrei, te rog sa pleci.
M a ridicat, fara ca ea sa ma conduca si evident am plecat. Insa, inainte de a iesi pe usa, ca intr un gest super dramatizat, mi a stigat pe un ton mai furios:
- esti un prost. Si o sa iti dai seama mai curand decat crezi. Ceea ce crezi tu ca astepti, iti garantez eu, nu mai exista. Si va fi prea tarziu.
Am stat putin in usa, incercand sa procesez cele aruncate de ea, insa am pus o pe seama supărării ei.
-si tu ar fi trebuit sa intelegi, ca oricat de indragostit as fi de tine, am o obligație.
Si am iesit pe usa.
M a urcat in masina, mi am aprins o tigara dintr un pachet ratacit de luni bune prin cotiera. Desi eram suparat, simteam cumva o usurare ca povestea s a terminat si odata cu ea si eventuale complicatii.
Trecuse fix o sapatamana jumatate de la incident, in care nu mai vorbisem deloc, desi aveam din nou un proiect comun. Subalterna ei, amica mea, m a sunat ca trebuie sa avem o intalnire la ei la sediu. M am dus, din nou, cu amicul meu, intalnirea a decurs mult mai sobru decat de obicei si la sfârșit miba transmis pe un ton superior :
-Andrei, mai ramai te rog 5 minute, vreau sa vorbesc despre clientul...
- te astept la masina, ma duc jos sa imi iau o cafea, imi spuse amicul meu
Camelia s a asezat din nou pe scaun, la masa de intrunire, parca asezandu si sanii peste ea si foarte incruntata:
-Nu te mai intereseaza daca sunt ok sau nu, vii aici ca si cum nimic nu s ar fi intamplat
-pai nu tu ne ai chemat?
-NU. Eu nu te am chemat pe tine. Eu l am chemat pe colegul tau. Esti fix ultimul lucru pe care vroiam sa il vad.
-imi pare rau, plec
- pleaca ca oricum esti un nătâng. Te face nevasta ta cum vrea ea si ii dai si bani. Felicitari
-POFTIM! E fix treaba mea ce fac cu banii mei. Ce faci, te ai uitat in conturile firmei mele (aveam cont deschis la banca respectiva, si cand sotia plecase in sua, isi daduse demisia de la locul ei de munca si o angajasem pe firma mea, de unde ii plateam echivalentul a 1300 de euro salariul pe luna, pt vechime). Zi mi ce altceva mai vrei sa mai stii despre mine și despre ea, daca tot faci pe detectivul, sa te scutesc de o munca.
- stiu suficient cat sa imi dau seama cat de prost esti, cum ea isi traieste viata si tu o astepti. Grav e ca nu stii tu. Dar e problema ta

Si am plecat. Eram dezamagit pe de o parte de atitudinea ei, pe de alta parte, o intelegeam. Era o femeie ranita, careia nu prea i se spusese nu. Totusi...mintea sau nu cand vorbea de sotia mea? Cumva plantase o samanta de neincredere. Gandurile ca nu mai vorbeam prea mult deja imi intunecau mintea si contibuiau si mai mult la starea de nesiguranta
Am coborât și după niste explicatii amicului meu ca nu am de fapt nici un alt proiect cu ea, m am dus direct acasa si am început sa investighez.
Am inceput cu emailul sotiei, apoi am trecut la profilele ei de retele sociale. Parea ca nu e nimic. Am luat fiecare poza, din sute de poze. Efectiv nu parea nimic. Ma tot gandeam sa folosesc reteaua respectiva de dating si sa o caut in zona atlanta. Apoi am luat din nou pozele la rand si mi a sarit in ochi nu ce poze erau, ci ce poze nu mai erau. 2 poze, cu un grup de prieteni pe care si l facuse acolo, intr o excursie la grand canion in care parea apropiata de un tip, culmea tot Andrew. Dar nu mai stiam exact tot numele lui. Asa ca, dupa o cautare prin miile ei de prieteni virtuali, l am gasit. Insa nimic public.
Asa ca, ca orice barbat matur, cu minte de pustan prost, am activat un profil vechi, am schimbat, poze, denumire, locatie, etc, am pus niste poze cu o tipa de pe net si am dat add. In nici 10 minute, cererea a fost acceptata și.....si tot iadul asupra mea. Omul avea zeci de poze cu nevasta mea. Doar ei 2. Iar ea nici macar nu mai purta verigheta sau inelul de logodna. Simteam ca ma sufoc, vroiam sa ma imi iau bilet sa ma duc sa o nenorocesc. Se făcuse deja seara, mi am facut o delegație, pt ca oricum trebuia sa ma duc la cluj si am condus pana la cluj. M am cazat, am dormit cateva ore, foarte greu, am participat la o intalnire si apoi am condus din nou de data asta fara directie. Nu vroiam sa ma duc acasa. Eram terminat. Insa trebuia sa o confrunt

Era o seara si rece si efectiv si cum rataceam singur prin Poiana Brașov in cautarea unui loc de a manca (avusesem o intalnire cu un client ziua respectiva si ma decisesem sa raman peste noapte) , fara succes, primesc un mesaj pe wsp de la soție. TREBUIE SA VORBIM. sa imi zici cand esti disponibil.
-oricand ii răspund. O mie de gânduri imi veneau instant in minte...insa concluzia era una singura: gata, e clar, o sa vrea sa divortam. Curva dracu... Poate asa e mai bine.
M am intors in camera, am comandat ceva in prealabil de la restaurantul hotelului, am deschis laptopul si via skype am sunat o.
In momentul in care mi a raspuns, imi parea mai frumoasa ca niciodata. Purta si verigheta si inelul de logodna. Curva.
-da, o sa intru direct in subiect, pt ca nu e alta modalitate, spuse ea pe un ton hotarat si agresiv, in timp ce isi plimba mana prin parul castaniu cu bucle mari.
-ok, spune ce ai de spus
-ok, tu o futi X (subalterna mea). Esti mereu indisponibil, mereu raspunzi cu intarziere. Deci esti cu cineva. Avand in vedere ca ati fost amandoi la mare, la bulgari, fix in aceleasi zile si stiu cum se dadea curva la tine, eu știu clar, ca tu te futi cu aia.
Scurt si la obiect. Am rasuflat cumva usurat, era atat de departe de realitate. Asa ca m am horatat sa ii raspund dur si sa o pun in fata faptului implinit sa ii vad reactia initiala.
-iubita mea, ii spun eu pe un ton condescendent si agresiv in acelasi timp, te inseli amarnic. Da, am fost in acelasi timp la bulgari cu ea, dar separat. Ba mai mult, in localitati diferite daca faci un mic efort de memorie, o sa constați ca am vorbit destul de mult atunci. Deci nu prea aveam cand sa o fut. Si nu as fute o in general, pt ca mi as complica viata.
Scenariul imi venea ca o manusa si treceam in ofensiva bună
-hai sa te intreb si eu ceva, de cand ti o tragi cu Andrew?
A ramas blocata. Efectiv nu isi gasea cuvintele.
A inganat ceva de genul, nu, nu e adevarat si apoi a izbucnit intr un plans in hohote si cu suspine. Era clar. De fapt era clar dinainte, insa parca nu vroiam sa accept.
Am vorbit vreo 3 ore, in care nu am ajuns la nici o concluzie. Practic, totul era in aer, ea tot incerca sa ma mut acolo, desi stia ca nu voi abandona tot muncisem pt a ma duce acolo si a o lua de la zero, ea nu putea sa vina, asa ca am amanat decizia pana la vara.
Ma simțeam cumva eliberat, si in zilele urmatoare am inceput sa vorbim mult mai des, insa mai mult ca doi amici apropiați.
Apoi....cu o săptămână si ceva inainte de Crăciun, dupa o vizita la un amic....m am infectat (nu vreau sa comentez de existenta sau inexistenta virusului). Dureri de cap care nu treceau, apoi dureri crancene de muschi, febra etc. Parca nu se mai termina. Eram singur, asa ca i am chemat pe ai mei care s au mutat la apartamentul unde e biroul si imi aduceau ceea ce aveam nevoie. Craciunul l am facut singur, simțindu ma mai bine dar totusi mizerabil. Testele vieții ieseau in permanenta contradictorii si deja ma pregateam si pt un revelion singur, cuc.

Pe 31, deja ma simțeam semnificativ mai bine, dar totusi resimteam o oboseala crunta. Dormisem toata ziua si ma trezisem pe la 8 seara. Ai mei imi cumpăraseră cele trebuincioase si plecasera acasa. Si am inceput sa vorbesc cu sotia. Tot amical in timp ce mai trebaluiam prin casa. Pe nesimtite se făcuse 1 si ma pregateam de somn. Un sms:
-La multi ani si multa minte! Camelia.
Abia inchisesem cu sotia. Parca simțise.
-la multi ani! Mulțumesc de "urari"
- si eu! Cum te simți? Esti ok?
-acum da, sunt ok, tu ce faci?
-sunt la tine la "tara", la o petrecere si ma gandeam la tine.
-multumesc de grija. Și petrecere frumoasa
Asa ca m am mai fatait prin casa si cum se făcuse 2, m am decis sa ma bag la un dus si apoi la somn. Cred ca eram in dus de vreo 15 min si parca aud telefonul. Ba nu, soneria de la poarta. Ma gândesc ca sunt copii cu sorcova. Desi....era interzisa deplasarea. Ies din dus si ma uit la telefon. 13 apeluri...camelia. O sun.
- ai patit ceva?
- unde dracu tii telefonul ala? Imi dai si mie drumul?
-unde? esti la mine la poarta?
-da.
-pai.. Tu nu stii ca nu am 2 teste negative?
- deschide, nu mai ești contagios, stai liniștit.
I am deschis (imi montase taica miu un motoras care deschidea poarta printr o telecomanda) si am iesit in pragul usii sa o aștept.
A bagat masina in curte (si o schimbase inca odata), a coborat nervoasa din masina, a ajuns in dreptul meu si m a pupat usor pe obraz.
-la multi ani pramatie mica! Nu mai te feri ca nu esti contagios acum
Am poftit o in casa, i am luat haina. Se si vopsise un blond mult mai deschis, avea parul strans intr o coada, machiata discret, insa cu un roj rosu aprins care contrasta puternic cu rochita albastru electric, scurta pana la fund si cu un decolteu absolut generos. Arata senzational. Mirosea foarte diacret a parfum si am simțit un miros subtil de alcool. As fi sarit pe ea, imi trecuse orice urma de oboseala.
Ne am asezat pe coltar, in parti opuse, simțindu-ma ca un adolescent si care nu prea stie cee sa spună
-te serveac cu ceva?
-tu bei?
- nu, pt ca nu am voie, insa asta nu te impiedica cu nimic sa bei tu
- ok, ceva vodka ai?
-cred ca da. Aveam ceva de vara trecuta, intr o sticla uitata, am cotrobait, i am pus intr un pahar si niste suc de merisoare si multa gheata. Eu mi am pus doar suc
-la multi ani, rasfatatule, sa fie un an mai bun ca 2020. Multa înțelepciune iti doresc si a zambit
-la multi ani, tot ce doresti...sa ti se intample
A sorbit si s a asezat din nou pe canapea iar rochita i ae ridicase si aproape ii dezvelise intreaga pulpa. Dar nu o deranja.
Si s a lasat liniste apasatoare. Nu stiam ce sa ii spun sa nu o supere. Am incercat sa fac conversatie, despre orice. Dar raspundea lapidar.
Brusc s a ridicat, s a mutat langa mine si a inceput sa ma sarute. Atat mi a trebuit. I am pus mana pus mana pe picior si am inceput sa o sarut puternic. Am impins o usor pe spate, pe canapea, i am dezvelit umerii pentru a avea la sanii superbi, insa nu m a lasat. S a ridicat, m a împins ea cu spatele de spatar, mi a tras pantalonii jos, eu rămânând cu pula maxim de excitata fluturand mandra.
-te bucuri sa ma vezi...haha, apoi a luat paharul si a mai sorbit o gura.
-INTINDE TE, mi a ordonat scurt
M am conformat, întinzându ma in baza L ului coltarului, sub privirea ei albastra si sticloasa. S a asezat tacticos langa mine, cumva cu spatele la mine si s a aplecat spre pula. Un fior rece mi a trecut toata pula, de la gheata din bautura in timp ce ea a coborat pe pula cu buzele încercând sa o ia pe toata in guta, dar fara sa reușesca. A scos o din gura, a stat putin si a repetat, usor, cu buzele strânse si s a retras repede. Apoi a dat o limba in jurul capului. Deja era beton.
Am simtit ca saruta capul usor, apoi cuprinde capul cu buzele urmate de mișcări foarte rapide sus, jos, sus jos, sus jos. Simteam ca explodez. Apoi brusc adanc in gat, apoi iar miscari rapide doar pe cap sus, jos, sus jos, apoi adanc si ramanea asa. Nu ma supsese niciodată asa.
Incercam sa ii iau sanii in palme, pe la spate, prin decolteu, insa nu m a lasat. S a pus apoi intr un 69
Doamne ce priveliste, chiloteii tanga, rosii, ca de...era anul nou, ii intrasera in pasarica umeda. I am dat o limba, crezand ca asta vrea. Ahhhh si s a ridicat si si a pus pizda pe fata mea.
- nu, nu acum.
S a asezat iar in 69 si a inceput sa o suga din nou, acum parca sugand o acadea, alt stil. Stateam si privea imaginea superba din fata mea, cu bucile superbe, acoperite parțial de rochita cu paiete. O mai mangaiam pe pizda din cand in cand, o mai sarutam pe buci, insa nu ma lasa sa o ling. Desi efectiv vroiam sa i o mananc. Dar nu, continua sa o suga, ba tare, ba incet, ba limbi in jurul capului, simteam ca nu mai pot, ca explodez. A marit ritmul, eram gata, insa a scos o din gura, a fracat o de 2 ori si am explodat. Peste tot.
S a ridicat, a luat o gura din paharul de vodka cu merisoare, a zambit, a luat un servetel, s a sters pe maini, s a asezat intre picioarele mele, apoi a sters pula si a inceput sa o frece ușor. S a aplecat spre ea si a inceput sa dea limbi la la baza capului pulii.
- uite asta asteptam sa fie Camelia, asa trebuia sa fie. O curva adevarata, care te suge de te nenorocește., imi spuneam in gând.

Apoi usor lua capul in gura, apoi limbi de la anus pana pe coaie, fix ca o curva de lux priceputa.
-sa nu o lasam sa adoarma, ca mai am treaba cu ea.
A continuat cateva minute asa si deja era din nou gata de lupta.
A mai frecat o putin, apoi s a pus in genunchi langa coltar, cu spatele, facandu mi semn sa ii desfac rochita.
Cand am ajuns cu fermoarul la fund, s a ridicat, asa ca i am tras o jos, cu tot cu chilotei. Am bagat mana usor, pe la spate la pizda. Era leoarca. Am intors o cu fata spre mine si am prins o strans de buci si am tras o spre mine, lipindu i corpul de meu si simtindu i sanii mari cum se strivesc de corpul meu.
A zambit strengar si vulgar in acelasi timp.
Am prins o cu mana de ceafa in timp ce cu cealalta o tineam de buca stanga si am o strangeam tare. Gemea.
Apoi am impins o usor si i am bagat din nou mana la pizda. A tresarit. Am impins o usor pe coltar, pe spate si eu peste ea, mai mult cazand peste ea. Am mai sarut o odată si m am năpustit asupra sanilor ei mari, grei, tari, cu sfarcuri rozalii ca un somalez asupra unei bucati de carne.
Ii masam, ii sugeam, cand pe unul cand pe altul. Ii muscam usor iar ea tresarea si gemea, apoi ii apropiam unul de altul si ii lingeam pe amândoi u. Eram ca un apucat. Am simtit mana pe cap, împingandu ma in jos.
M am pus in genunchi langa coltar, am asezat o, am crăcănat o si i am dat o limba pe anus si pe toata lingimea pizdei.
-ahhhhhhhhhh, a slobozit si mi a prins capul intre pulpe, tremurand ușor.
Am muscat o usor de labii si am inceput sa ii dau usor limbi. Gemea ca o disperata. Era clar statuta.
-fute ma imi șoptește.
Ma pun im genunchi la marginea canapelei, o trag apre mine cu forta, in timp ce sanii i se misca necontrolat din impuls, imi potrivesc pula rapid si imping violent in ea.
-ahhhhhhhhhhhhh. Usor, usor
Nu m a interesat. Am prins o de picioare si am inceput sa o fut ca un animal, dadeam cat puteam de tare iar ea tipa si facea niste ochi imensi, coplesita de placere
Din cand in cand mai faceam pauze sa nu imi dau drumul. In scurtele pauze o simteam cu tremura din toate străfundurile corpului ei. Apoi reluam asaltul asupra pizdei ei care era leorca si nu mai opunea nici un fel de frecare, in timp ce o înjuram in gând. "ia de aici, futu ti mortii tai de curva". Ai venit dupa pula ca nu te baga nimeni in seama.
Am futut o minute bune. Cat putem de violent, in timp ce ea ignea. Parca isi pierdu se si vocea.
Am mai continuat putin pana am simtit ca orgasmeaza din nou
Am lasat o sa savureze momentul 1 minut, poate 2, apoi ridicat o in cur pe canapea, eu in picioare si i am pus pula in fata.
Nu a trebui sa ii spun nimic
S a apucat de supt, adanc si apasat. Din când in cand o mai opream si o mai futeam in gura, apoi o lasam sa o suga. In scurt timp a simtit ca nu mai pot si a scos o din gura si a mai frecat o de 2 sau 3 ori si mi am darumul drumul in aer. Nenorocita.
Am mai stat putin, apoi sa dus la baie pentru un dus. Am procedat si eu similar in baia de sus. In momentul in care am ieșit din baie, ea deja era in patul din camera matrimoniala, sub plapuma, goala.
- dai putin mai tare drumul la caldura si vii si tu la somn? Sa aduci si o niste apa te rog.
M am dus pana in bucatarie sa indeplinesc sarcinile care imi fusesera atribuite.
Cand m am intors, deja dormea.
A doua zi, s a trezit si a plecat dis de dimineata, lasandu ma doar un un pa si un pupic pe buze.
Nu am mai vazut o si nu am mai vorbit cu ea cam pana la sfarsitul lui iulie. Pur si simplu au intervenit prea multe in relatia cu sotia.
Ne am reintalnit la o nunta a unei cunoștințe comune, eu fiind singur iar ea cu cineva. Era imbracata intr o rochie superba, lunga pana la podea, despicata pe un picior pana aproape de pizda, cu umerii acoperiti, dar cu un decolteu absolut vulgar. Arata senzational. Am simtit ca mi s a pus un nod in gat si un regret profund m a cupris.
Ne am salutat initial si apoi, dupa vreo 2 ore respectivul a dispărut.
Dar nu am indraznit sa ii spun nimic. Am ieșit la un moment dat afara sa vb cu cineva la telefon si am intalnit o pe balconul localului respectiv. Statea singura si fuma o tigara electronica in timp ce sorbea dintr un pahar de vin roze.
- ce faci straino?
- eu? Cu mine vorbesti, in timp ce se uita teatral împrejur.
-pai, cu tine, hahaha.
- uite, am venit, ca si tine, sa ii serbez pe oamenii ăștia.
- aha. Te intrebam la modul general. Dar...
- ce sa vezi, te intereseaza dintr-o data viata mea. Atatea luni de zile n...



    Login