Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCamelia - femeia care aduce iadul
Autor : andrei130 - 2021-02-12
Citita de 8501 ori - Nota 8.45 (60 voturi)
Daca pana acum v am povestit intamplari in care nu am fost implicat emotional, de data asta o sa va relatez o poveste destul de dureroasa pentru mine si recenta. De fapt, nu e atat o povestire erotica cat este o refulare.

V am povestit despre sotia mea, mai tanara, care este plecata in sua pt a avea grija de mama ei, care sufera de o boala grava. Ideea e ca a plecat in urma cu aproxinativ 1 an de zile, inainte de nebunia covid, cu viza de turist si intr un an de zile am reusit sa o vad doar de 2 ori. Prin viza de turist, cumva esti obligat sa stai doar 3 luni in sua, apoi iesi din tara si te intorci. Mi am vazut sotia odata prin iunie, apoi, ne am intalnit la paris 4 zile, ca apoi ea sa se întoarcă in sua. Apoi, a reusit sa faca iesirea din sua in mexic, ei fiind undeva langa atlanta, starea mamei ei inrautaindu se, au apelat la o familie de romani care a reusit sa o ajute cu viza astfel incat, pe o perioada de 1 an, sa nu mai fie nevoita sa ma iasa. Imi lipsea enorm, indiferent de femeile cu care incercam sa imi umplu viata, ea era cea care ma completa si ma făcea fericit. Si sentimentul de gol si dor ce pusese stapanire pe mine se accentuase puternic prin faptul ca o simtisem putin distanta in convorbirile noastre pe Skype. Mai mult, sentimentul a fost accentuat de participarea la o nunta a unei rude apropiate, la care au participat aproape exclusiv rude si prieteni iar eu eram singur. M am simtit daramat. Am incercat chiar sa ma duc acolo, insa din pacate, imediat ce ajungeam, intram in carantina, apoi la intoarcere intram iar in carantina 2 săptămâni si nu imi puteam permite sa pierd o luna de munca. Cam asta era contextul povestirii.

Era august, perioada in care mai ma vedeam cu sotia unui prieten, si la un moment dat am primit un telefon de la amicul si partenerul meu:
- stiu ca ai lucrat la banca x, mai cunosti pe cineva pe acolo?
-am lucrat acum vreo 12 ani, daca nu mai bine, mai cunosc doar cateva persoane, restul s au schimbat, de ce?
-mai, am un proiect mare, pt firma Y si ei sunt singurii care sunt dispusi sa finanteze. Am incercat cam peste tot, fara succes. Ei par relativ deschisi si ma gandeam, daca cunosti pe cineva, poate facem proiectul impreuna, mai ales ca tu ai experienta in domeniul respectiv si daca ai cunoaște pe cineva care sa usureze lucrurile, ar fi minunat. Mai ales ca clientul se grabeste
-mai cunosc pe cate cineva, cum ti am zis, la departamentul de clienti mari si i am enumerat 2 nume ale unor foste colege care inca lucrau acolo.
-da, da, uite cu laura m am tot conversat. E un fel de team leader acolo, insa nu am gasit o calea de comunicare prea buna. Ma scoate din minti cu solicitari peste solicitari si faptul ca nu intelege proiectul.
- o cunosc din liceu, am fost colegi de clasa, si iubiți de vreo 2 ori...hahahaha. Ea m a angajat acolo.
-perfect. Hai preia tu relatia si stabileste o intalnire sa mergem sa ii lamurim.
Nu o mai vazusem la laura de la nunta ei. O cunosteam de fapt, inca dinainte de liceu, locuia in cartierul in care crescusem si ne am nimerit la liceu in aceiasi clasa. Fusesem iubiti o perioada in liceu, apoi ne am despartit, impacat, ca adolescentii. In faculate s a maritat devreme, prin anul 3 mai mult din perspective financiare. Ea a fost cea care m a recomandat la banca respectiva, m a angajat si dupa divorțul de prima sotie, la un team building sau la o betie, mai ne futeam. Dar nu despre ea e vorba.
Pun mana pe telefon si o sun pentru a stabili o intalnire la care urma sa participe ea, o subalterna si sefa ei, Camelia.
Hmmm...camelia...camelia, imi trecu un gand ca un fior, ce buna era camelia. Nu o mai vazusem de 10 ani si oricum nu prea vorbea cu mine sau cu altii de teapa mea atunci cand eram colegi, in departamente alaturate. Adica cu pulimea. Cateodata nici la un banal buna dimmineata nu raspundea. Avea alte obiective in viata la vremea respectiva. era genul de femeie fatala, care isi croise o cariera de succes in sistemul bancar, atat prin inteligenta cat mai ales printr un fizic exceptional, mentinut cu muulta sala si o moralitate indoielnica, dar cu o ambiție de fier. Se maritase la un moment dat cu un vicepreședinte al altei banci, semnnifocativ mai in varsta ca ea, strain, a carei fosta sotie venise de urgenta la București si la sediul băncii sa isi puna poalele in cap, dovedind ca balcanismul salasluieste pana si in austriecii cu scoli inalte. Acum avea 42 de ani, divortase, trecuse prin alte relatii cu cu barbati influenti, insa la sfarsitul zilei...tot singura era. La o barfa cu un amic care abia plecase din institia respectiva, imi povestea ca e singura de ceva vreme, ca si a schimbat optica, ca dorea sa se marite si sa faca neaparat un copil.
-Sigur zic eu...curva tot curva ramane
-macar e desteapta si frumoasa, raspunse el. Cum s ar zice, futi elevat. O duci si la ateneu si la bordel.
Dupa 3 zile, impreuna cu amicul meu, ne am prezentat la sediul bancii, laura ne a intampinat, ne am pupat ca cordial ca 2 amici, si ne a condus intr o sala de intalniri. Era doar ea, cu subalterna ei, o grasuta cu un chip dragut foc ai cu niste sani suparadimensionati
- camelia isi cere scuze, insa intarzie putin. Ea este Andreea, aratand spre grausuta dragalasa, si ne va ajuta cu întocmirea dosarului
-incantat și am inceput sa vorbim despre diverse nimicuri.
Apoi, linistea care domnea pe holul care ducea dinspre lift spre sala de intalniri a fost sparta de zgomotul unor tocuri care tradau un mers hotărât.
Brusc, usa s a deschis cu hotarare si a apărut. Si eu si amicul meu am ramas blocati. Ne am cautat cumva privirile pentru ne confirma ca ceea ce vedem e cu adevărat ceva minunat. "buna rau, parea ca spune amicul meu iar eu am confirmat cu un zambet. Nu am apucat sa ne dezmeticim...
-heyyyyyy Andrei....ce mai faci, de cand nu te am vazut...te ai facut baiat mare hahah. Si m a imbratisat si pupat pe obraz
L am prezentat pe amicul care era vrajit de prezenta ei....un trup de vampa cu o fosta deasupa genunchilor, stramta la refuz, care ii punea in evidenta, cum aveam sa vedem, un cur superb si o camasa office, la fel de stramta, care statea sa pocneasca pe niste sani mari, care evidentiau un decolteu subtil. Cu tocurile inalte si subtiri era mai inalta ca mine, si nu mai era blonda cu o stiam, ci un roscat spre blond, cu parul usor buclat, lung pana la jumatatea bratului, cu un chip alb impecabil, ochi albastri deschis cu un zambet absolut perfect.
Parea ca fiecare gest parea ca e controlat, fiecare zambet la fel, pt a ii servi in relatia cu clienții. Parea o atitudinea din aceea tipic corporatista din sua, iar fizicul ei nu facea decat sa completeze acest lucru. Eu care stiam cine este, nu ma ambalam prea tare, insa amicul meu era efectiv sub vraja ei.
-haideti sa trecem la lucruri serioase...spuse ea privind la amândoi, noi vrem sa finantam proiectul insa avem niste probleme cu sursa de rambursare. Daca o rezolvam, nu cred ca vor fi probleme.
Am continuat discuția destul de aplicat, inca vreo 2 ore, apoi a ramas ca noi sa gasim modalitati de rezolvare a problemei si ne am despărțit.
-daca aveti orice solicitare, va rog sa le contactati pe colegele mele sau chiar si pe mine.
Au trecut vreo 2 săptămâni, noi nu prea cadeam la intelegere cu clientul si am primit un telefon de la ea, in jir de 8.30 seara.
-buna, camelia te deranjează, ce faci?
-uite pe la birou, ma chinui sa termin niste chestii, dar nu reușesc.
-mai Andrei, o sa fiu directa, tocmai am ieșit dintr o sedinta cu conducerea si stam destul de prost pe Target. Voi in ce stadiu sunteți cu clientul?
-sincer, nu prea reusim sa il convingem, el considera ca implicarea lui in acest proiect e suficienta si refuza. E dispus sa renunte chiar la proiect pt momentan.
-offff, hai ca mai vorbesc maine cu ăștia de la mine, poate reușim sa il scoatem, mai ales ca stam prost.
-ok
-in rest, cum esti? Nu ne am mai vazut de acum vreo 6 ani, de la nunta marinei, nu?
-hmmmm, nu, eu doar am trecut sa las banii, nu am stat la nunta respectiva. Oricum a trecut mult timp.
-am auzit ca te ai casatorit, a doua incercare, nu?
-da, pun eu cu un ton putin incurcat de interesul ei despre viata mea.
-de ce ai vocea trista?
Nu stiam exact ce sa răspund. Nu stiam care e exact scopul întrebărilor.
Am decis sa arunc o momeala, sa vad reactia.
-sotia mea este plecata de multa vreme in strainatate si nu stiu exact cand se intoarce.
-imi pare rau, asta e viata.
Practic de la conversatia asta am inceput sa discutam zilnic, ore intregi, apoi sa iesim la masa, apoi la cina, insa nimic mai mult. Prezenta ei imi devenise ca un drog si începusem sa ma intreb...oare s ar fute cu mine? Ce vrea de la mine? Sau doar se plictisește si isi omoara din timp. Daca nu vorbeam, imi lipsea, daca nu ii dadeam nici un semn pana in 12, ma suna. Eram ca un adolescent nesigur care nu stia cum sa reacționeze.
Deja era inceput inceput de septembrie, lucrurile continuau in acelasi ritm, vorbeam toata ziua, iar seara ieseam pe undeva. In primul weekend m a anuntat ca pleaca la mare cu fetele si ca ne vedem la întoarce. Hmmm. Ce dracu, ma anunta deja unde pleaca.
Simteam ca sunt intr un carusel din care nu pot sa cobor. Parca eu eram soarecele si ea pisica. Cand eram cu ea sau doar gandul la ea imi provocau eractii. As fi vrut macar sa o fut, insa imi era frica de consecinte. Îmi era frica si de faptul ca ar putea sa afle sotia, insa si de un eventual refuz al ei. Si totusi...ce dorea de la mine?
Cum nu aveam nimic mai bun de facut. In acel weekend, mi am luat rulota si m am dus la bulgari la mare. Am stat, m am bronzat, m am imbatat, am citit si am tot vorbit cu ea.

Cumva as fi dorit sa ma invite, dar pe de alta parte, ma bucuram pt ca nu mai aveam cine stie ce dilema. Mai ales ca discuțiile, in afara de multe elemente de business si amici comuni, incepusera sa atinga si probleme de viata, casnicii etc. Devenea destul de intrusiva si totusi manifesta o atenție exacerbata fata de nevoile mele la modul general. Se purta cu o atentie incredibila.
Cum spuneam, fusese un weekend minunat, ador sa stau pe o plaja relativ pustie, sa ascult marea, sa beau un pahar. duminica pe la 1 ma apucasem de strans carabalacul pt a pleca spre casa.
- ce faci baby? Te ai trezit?
-de mult, strângeam si ma pregateam sa o iau spre casa. Nu vreau sa prind toata aglomerația. Oricum ma misc greu cu rulota dupa mine
-de ce te grabesti? Hai sa stai cu noi restul zilei, sa te bucuri de vara asta tarzie. Plecam seara, tarziu.
Nu a trebuit prea multa munca de convingere din partea ei, asa ca am acceptat.
Se facuse ora 3 fix pana am reusit sa gasesc un loc potrivit pt a parca masina si rulota in partea de nord a statiunii mamaia si eram putin nervos pe mine, pt ca ma gândeam ca in nici 3 ore trebuie sa plec si ca pierd vremea.
-mai, eu am ajuns
-hai ca vin sa te iau, vino la capatul plajei x si ne vedem acolo.
Mi am luat rucsacul cu prosopul de plaja si m am indreptat catre locul indicat. Ea deja ma astepta si era intr un costum de baie portocaliu , care se asorta cu culoarea parului...dumnezeule...ce imagine...abodomenul perfect plat, cu un mic tatuaj care reprezenta un fel de pasare (mai tarziu mi am dat seama ca era Phoenix) in partea din drepta a zonei inghinale si un sutien parca cu niste cupe mult prea micicare acoperau doar sfarcurile si care pareau ca ii pedepsesc sanii ei mari si grei intr o stransoare mult prea dura iar ei parea ca urla sa fie lasati liberi. Parul era prins in 2 codite scolaresti si daca nu i as fi stiut varsta, as fi jurat ca in fata mea e o femeie care nu are mai mult de 30 de ani. O tradau doar ridurile subtile ale ochilor.
-hai mai Andrei odata, te mai astept mult...hai sa te pup...si mi a aplicat o stampila pe obrazul neras de o saptamana.
Imi place de tine cu barba, in timp ce isi plimba palma peste obrazul meu, de ce nu te porti asa, esti chiar sexi.
- nu prea suport barba mare, altfel as purta asa, daca tot zici ca imoli sta bine.
-hai la sezlong..si dintr o miscare jucăușă s a prins la bratul meu si a inceput sa ma conducă catre sezlong.
-Uite ea e Ludmila, e prietena mea, spuse camelia, arătând catre o fiinta absolut superba, care efectiv zacea pe un sezlong si care mi a intins mai mult in scarba si cu multa superioritate o mana pt a face cunoștință . Iar el e Andrei.
-buna, zic eu.
-andrei, ludmila vrea sa plece, a intervenit ceva in programul ei si eu sunt cu masina ei, insa eu as vrea sa mai stau la plaja.
-pai mergi cu mine.
-ok, hai ca o conduc sa o conduc la masina si ma intorc.
Incercam din răsputeri sa nu ma holbez, insa momentul in care s au departat putin am aruncat o privire la fundurile lor superbe. Nu m am putut abtine.
Cred ca trecusera 20-30 min de cand plecase, eu motaiam pe sezlog si am simtit un pupic pe obraz. Am tresarit
-missed me? In timp ce isi aseza un mica gentuta, unde probabil erau hainele
-da. Putin hahaha.
- cu cine semeni atat de rau si fara empatie?
-probabil cu mama, haha.
Parea ca o are dubla personalitate. De fapt, eram convins ca toata purtarea ei era doar un teatru. Dar cu ce finalitate? Sex putea obține de oriunde. Nu avea nevoie de mine neaparat. Cum putea ca o femeie atat de dura la munca, atat de profi, un animal corporatist care calca pe cadavre, sa fie atat de copilaroasa si normala in afara serviciului.
Si a facut usor loc pe margine sezlongului meu, si sprijinit capul si mainile pe genunchiul meu, eu parca simtind ma ca imi intra in spatiul personal si cu o usoara urma de tristete...
-as bea un vin, dar alb.
-iti comand, stai sa cer meniul.
Am comandat un pahar de vin pt ea si o apa si o cafea pt mine.
-noroc dragul meu...pt ce bem, padon beau?
-Hmmmm, hai sa spunem o colaborare fructuasa.
- atat de banal, si sorbi o gura de vin, putin dezamagita.
Se intoarse cu spatele spre mine si isi facu loc intre picioarele mele, cu fata spre mare.
Eu nu prea stiam ce dracu sa mai zic. Iar ea incepuse sa imi mângâie tibia in timp ce privea spre largul marii.
Incercam sa imi controlez pornirile din răsputeri. M am ridicat in fund, intr o poziție mai dreapta iar ea s a lasat pe spate, lipindu si spatele de pieptul meu, parca cersind sa fie luata in brate. Mi am pus mainile in jurul ei iar ea, ca o pisica, s a cuibarit si mai bine. Nu ziceam nici eu si nici ea absolut nimic.
Apoi m a pupat pe mana, iar eu i am raspus un un sarut pe umăr. A ridicat usor din umăr, apoi s a intors usor spre mine privindu ma direct in ochi.
Nu am mai rezistat si am sarutat o. Mi a raspuns. S a incovoiat si m a impins pe spate, urcându se practic pe mine. I am simțit sanii lipindu se de mine si cum se impingea in pula mea care era deja maxim de erecta. Incepusem sa ii mangai bucile perfecte. S a oprit brusc si si a pus capul pe pieptul meu...
Brusc, ca trezit dintr o beție, i am sarutat creștetul, in timp ce incercam sa maschez erectia care impingea dureros si vizibil prin sort , dar nu atat de ea, cat de lumea de pe plaja, care era totusi destul de putina.
Apoi a ridicat capul si prinvindu ma direct in ochi ma intreaba:
-ce zici, bei un vin cu mine?
Intrebarea m a luat cumva prin surprindere, pt ca nu stiam exact ce sa raspund. Sa zic da si sa ii propun sa rămânem peste noapte iar ea sa refuze si apoi sa urmeze un drum lung si stingher pana la București sau sa zic da si eventual sa beau un pahar si sa risc sa conduc pana la București.
Ok zic eu si am mai cerut inca un pahar pt ea si unul pt mine.
Apoi am mers in apa, ne am sarutat, s a urcat pe mine. Desi banuiam ca nu asta e camelia cu adevarat, traiam un sentiment ca aici trebuie sa fiu, cu ea, un sentiment de normalitate, un sentiment de cuplu. Oare ma indragostisem de ea sau erau doar hormonii? O atractie puternica accentuata si de lipsa sotiei?
Am iesit din apa tinandu ne de mana, ca un cuplu cu ceva vechime la activ, am luat un prosop si am infasurat o iar ea s a cuibarit din nou in bratele mele. A mai luat o gura de vin.:
- noroc dragul meu, pt oameni minunati. Si m a sarutat scurt.
Apoi s a intors cu spatele, si a luat telefonul, pare ca cauta ceva:
- buna seara domnule iannis, camelia sunt. Am o mare rugaminte, ma puteti ajuta cu o camera la dumneavoastră la hotel in seara asta. Am ramas fara cazare hahaha.
Nu stiu exact ce a raspuns interlocutorul, insa ea a incheiat cu un astept. S a intors spre mine si s a prabusit cumva peste mine sarutandu ma si luandu ma de gat.
-Nu ne grabim, nu?
Cateva minute mai tarziu a sunat telefonul care ii confirma ca avem cazare pt seara urmatoare.
- ai vazut ce fata descurcareata sunt, ne am rezolvat si cu cazare.
Desi totul era clar, ma excitasem si mai tare, insa incercam sa ma calmez. Am mai baut inca vreo 5 pahare, si deja se facuse 7 seara.
-mergem? Chem un taxiul o intreb, vazand o putin zgribulita de la racoarea tomnatica ce se lasese peate plaja.
-da, mergem. Ai parcat ok, da? Sa vb cu baietii de la bar, eventual le dai ceva sa nu comenteze nimic.
Dupa jumatate de ora deja era intr un apartament superb al unui hotel din Constanța. As fi vrut sa sar pe ea, insa mi a taiat o scurt....fugi la dus. Zis și facut, oricum pula dorea de atata excitare. Asa ca am dat o laba scurta sub dus, pt ca imi era frica sa nu termin mult prea repede si chiar vroiam sa savurez intens ceea ce va urma.
Parca venindu mi in simtiri dupa ce m am eliberat de acumularea de energii din ziua repectiva am inceput sa rad singur...ce dracu vrea panarama asta? O vrea sa ii aduc clienti? Oricum i as fi adus. Chiar asa de curva sa fie? Daca da, atunci o sa se futa cu persoana gresita, pt ca amicul este semnificativ mai bine conectat la piata.
Firul gandurilor mi a fost intrerupt brusc de un usor scartait al usii de la baie.
-ahhhh, am vrut sa te sperii hahaha.
- poate data viitoare.

-clar, spuse ea in timp ce a pasit in baie cu un flacon de sampon in mana si niste creme. Vin si eu langa tine.
Auzul acestor cuvinte parca a trezit din nou pula la viata. S a dezbracat si in sfârșit vedeam sanii in toata maretia lor. Mari, rotunzi, tari, cu niste sfarcuri roz micute. A pasit in dus, m a sarutat apasat, cu mana stanga m a tras puțin de pula ca intr o mângâiere , a zambit parca multumita de ceea ce vede si s a intors cu spatele, bucile ei atingandu mi varful pulii.
-ma ajuti si pe mine? Si mi a intins flacoanul in care era un sampon.
O spalam ușor pe cap, in timp ce pula era deja semierecta si apoi am trecut la spalatul corpului, insistand mult pe sanii superbi. Deja eram din nou excitat maxim si imi lipeam pula de bucile ei. Insa m a pus imediat la punct. Era toata clabucita si plina de spuma de sampon.
-da mi te rog sticluta aia mica de pe chiuveta.
M am conformat.
Intoarce te cu spatele mi a ordonat scurt.
Am stat vreo 2 - 3 minute asa, apoi mi a zis
- gata, si s a aruncat in bratele mele. Ii simteam sanii pe piele si innebuneam efectiv. O sarutam si ii masam bucile, spatele.
- hai in pat. Si m a luat de mana si m a tras dupa ea. Am început din nou sa ne sarutam, am asezat o in pat si. M am pus in genunchi peste ea, i am desfacut picioarele, pentru a arunca o privire la pasarica ei. Era cu niște buze subtiri, cu niste labii micute si rozalii. Mi a surprins privirea si a zâmbit pervers. Nu a fost nevoie sa imi zica, stiam ce vroia. Asa ca i am dat o limba pe pulpa interioara prima oara. A tresarit. Apoi o limba de la rozeta si mai departe pe toata pizda. Ahhhhh si s a incovoiat putin. Asa ca am insistat, alternam , ba ii lingeam pizda, ba anusul. Apoi ii bagam usor limba in pizda. Gemea ca o profesionista . Am obesrvat ca incepuse sa isi maseze sanii. Hmmm... lasat pizda si m am napustit cu gura asupra lor. I am strans pe ambii spre centru si am inceput sa ii sug sfracurile, sa le musc usor. Gemea ca o curva profesionista, ceea ce pana la urma cam era. M a impins usor spre pizda asa ca m am conformat.
Aveam fata plina de saliva si de lichidele ei, insa nu ma opream. Imi placea cum geme cum se zvarcoleste, apoi brus m a impins.
Cu o voce chinuita de a soptit, fute ma. M am pozitionat peste ea si am patruns o destul de sanatos si adanc... Ahhhhhhh. Am vrut sa ies sa o patrund din nou, insa s a incolacit cu picioarele in jurul meu...nu..nu..nu si asa prinsa cu picioarele in jurul meu a inceput sa isi miste abdomenul circular...mm, ahhhh. Apoi 2 miscari bruste, înainte si in spate... Ahhhhhhh... Mmmm si sa inceput sa se zvarcoleasca...



    Login