Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Calme et Volupte
Autor : StillDope - 2010-04-12
Citita de 5230 ori - Nota 7.21 (24 voturi)
Ma grabesc sa ajung. Mai bine m-as duce la hipodrom. Sunt complet nehotarat. Nu !
Am zis ca ma las , ma las. Totusi ar putea fi ziua mea norocoasa azi.
Unii ar spune ca in mine salasluiesc toate viciile din lume: alcool , femei , pariuri , fumat etc. Dar ce ar fii viata fara ele ?
Vestea buna e ca vreau sa scap de ele , chiar de toate odata. In fine nu chiar de toate , poate mai pastrez unu, doua.
Pierdut in gandurile mele ma lovesc brusc de un barbat masiv. Ma priveste atent.
-Excusez-moi , ii spun in graba si imi vad de drum.
Strada Perrault pare mai plina ca niciodata. Cativa oameni se imbulzesc in fata unei vitrine . Spre uimirea mea nu e vreo promotie cu discount atragator ci sunt imagini cu avionul prabuist al presedintelui Poloniei .
Ce ciudata e viata . Azi poti sa fi presedinte si maine sa o mierlesti tragic printr-o padure din aproierea Moscovei.
Imi place Moscova , numai acolo fac un fel de chiftele cu smantana si ceapa. Delicioase. Cred ca se numesc bitoci sau ceva de genul. Sunt curios daca presedintele poloniei o fi mancat vreodata bitoci ? Oricum nu l-ar fi ajutat cu nimic acum daca ar fi mancat.
In capatul strazii se zareste notoriul “Le Fumoir” . Iubesc locul ala , iubesc fotoliile lui de piele si dusumele lui de lemn ce par a fi acolo de la inceputulu lumi. E unul dintre putinele lucruri care ma fac sa ma intorc in Paris. Sunt cateva mese afara , dar strada Amiral Coligny nu oferea cine stie ce priveliste asa ca ma grabesc sa intru. Aceeasi atmosfera ca acum doi ani cand i-am calcat ultima oara pragul. Un ultim “smoking room” autentic , cu barul lui din lemn masiv in spatele caruia stau cuminti peste cinzeci de sticle din cele mai bune bauturi posibile. Aerul e imbibat cu o combinatie placuta de cafea si tigarii . Pasii mei calca usor incercand parca sa nu strice cumva echilibrul perfect al acestui loc. Un chelner ma conduce in sala din spate la o masa langa fereastra. In celalalt colt al camerei un cuplu discuta in soapta. Un grup zgomotos de turisti trec prin fata ferestrei. Probabil se duc spre Luvru. Chelnerul se intoarce cu un carnetel in mana si cu atitudinea un student gata sa ia notite de la cine stie ce savant de renume.
-Mint julep sans sucre , s’il vous plait.
Imi suna telefonul. Pe display apar cele trei litere magice. E v a.
Raspund in timp ce ii fac semn chelnerului ca asta e tot . Acesta din urma pleaca usor dezamagit.
-Da Eva..
-Pe unde umbli?!
-Le Fumoir.
-Ziceai ca te lasi de tigarii , alcool..
-Pai m-am lasat, beau o cola.
-Da sigur. Lasa asta ,ai facut recenzia aia ? Am nevoie de ea maine.
-Da, o am pe mail , ti-o trimit cand ajung acasa.
-Treci pe la mine mai bine , ca nu se stie niciodata cand o sa ajungi tu acasa .
-Ok, ajung in juma de ora.
-Ok, pa pa.
Il vad pe chelner cum se intoarce victorios cu paharul meu pe un platou mare. Il aseaza cu grija in fata mea apoi pleaca grabit .
Mirosul de menta imi inunda narile. Imi zic: Asta e ultimul! si apoi il dau pe gat. Las pe masa cincisprezece euro si ma indrept spre iesire.
Ma grabesc sa prind un taxi. Intr-un final reusesc sa gasesc unul.
Ma arunc pe bancheta din spate in timp ce ii spun soferului:
-Rue de Neveres.
Taxiul ajunge rapid pe cheiul Luvruli , traverseaza Sena si in acelasi timp Ile de la Cite.
S-a lasat deja seara iar paharul meu de bourbon cu menta isi face usor simtia prezenta. Totul pare atat de linistit din interiorul micutului meu taxi galben cu sofer albanez sau ucrainian, ce imi tot povesteste despre nevasta lui bulimica intr-o franceza stricata. Dupa cateva minute bune de monolg adresat al soferuli trebuie sa ma despart de acesata ,nu inainte de a-i lasa vreo zece euro, nu numai pentru drumul facut ci si pentru minuata conversatie.
Aporape s-a intunecat. Apas pe butonul interfonului din dreptul numarului 301 si un sunet scurt si metalic se aude. Intru in holul micutului bloc parizian , urc cu grija scarile in spirala si ma vad in fata usii apartamentului ei . Apas pe butonul roz al soneriei .Nimic.
Am uitat complet , nu merge de mult . Bat scurt in lemnul usii masive si din interior se aude:
-Intra, e deschis!
Cum pasesc in apartament ma loveste un miros de scortisoara. Apartamentul e unul din acelea vechi cu tavan inalt si camere micute. Imi dau jos adidasii aruncandu-i neglijent pe parchet. Ma indrept spre bucatarie trecand pe langa o masuta cu picioare firave plina cu carti ce imi da impresia ca va ceda sub greutatea acestora in orice secunda. Eva fierbe ceva intr-un ibric. E imbracata intr-o pereche de pantaloni de trening gri si un tricou albastru cu mickey mouse pe piept. Mi se pare extrem de amuzant tricoul. Se face ca nu ma observa. Ochii ei verzi privesc cu atentie ibricul de pe aragaz. Are parul blond prins in coada lasandu-i pielea alba a gatului expusa si vulnerabila. Ma apropi de ea. O cuprind de la spate in brate si ii spun:
-Sper ca in ibricul ala sa fie vin cu scortisoara.
-Ai vrea tu si isi intoarce capul spre mine sarutandu-ma usor.
Se desprinde repede de buzele mele si imi arunca o privire rece:
-Mirosi a whiskey!
-Miros a menta.
Mainile mele ii coboara incet pe pantalonii de trenning.
-Vad ca iti plac pantalonii mei , daca ii vrei pot sa ii iei tu, imi spune pe un ton usor glumet.
Palmele mele se opresc pe fundul ei strangandu-le usor.
-Stai ca vars cafeaua asta pe mine si isi scapa fundul din stransoarea mainilor mele .
-Ok , ok stau cuminte si plec rapid din bucatarie.
Trec iarasi pe langa masuta de pe hol ce pare a rezista eroic in a sustine mormanul de carti ce o apasa.Ma arunc pe canapeaua din living.
-Sa scoti recenzia aia , laptopul e pe masa.
-E vreo graba?
-Da. Vrei cafea?
Nu ii raspund. Fac un document nou pe desktopul si il denumesc “recenzie”.
Scriu in graba fraze aleatorii cu numitor comun: design vestimentar.
-Zi ma, vrei cafea sau nu ? se aude iarasi vocea insistenta a Evei.
-Nu , ii raspund scurt, in timp ce termin aproape jumatate de pagina de scris.
Ii aud pasii pe parchetul de pe hol. Termin fraza. Intra in camera cu o cana de cafea in mana. Minimalizez documentul in ultima secunda. Se aseaza langa mine si priveste atenta ecranul laptopului.
-Ce tot scri asa de zor.
-Nimic, ti se pare.
Isi aseaza cana pe masa , se intinde spre laptop si deschide documentul meu. Ma priveste contrariata.
-Sa nu imi zici ca asta e recenzia ta?
-Aaaaa…..
-Nici macar nu ai citit cartea aia nenorocita!
-Ba da , spun eu pe un ton revoltat.
-Despre ce era vorba?
- Design vestimentar ? spun cu jumatate de voce.
-Esti un nemerinic! Nu pot sa cred!
-Uni spun ca sunt , dar sa nu uitam ca am si eu calitatile mele si o prind in brate in timp ce ea se opune formal.
O sarut apasat, limba mea facandu-si usor loc printre buzele ei .Mainile ei ce ma impingeau departe de ea acum imi desfac grabite camasa. Continuam sa ne sarutam in episoade scurte ce se suced naucitor de repede. Se urca peste mine lovind cu piciorul cana de cafea. Aud zgomotul facut de aceasta spargandu-se de parchet.
Eva reuseste sa ma elibereze din camasa mea, palmele ei fine explorandu-mi pieptul si abdomenul . Buzele ei coboara pe gat muscandu-ma usor.Bazinul ei se freaca in mod repetat de prohabul neincapator al pantalonilor mei, mainile mele cantonate pe fesele ei amplificand miscare. Se opreste pentru cateva clipe , isi da jos tricoul , apoi sutienul si isi prinde in palme sanii.
-Iti plac? ma intreaba pe un ton complice.
-Chiar foarte mult.
-Si nu vrei sa le arati si lor asta, imi spune in timp ce ii apropie de gura mea?
Buzele mele se napustesc asupra sfarcurilor ei , limba inconjurandu-le rapid apoi atingandu-l usor cu varfurile dintilor. Geme usor tresarind la fiecare atingere.
O prind in brate, o ridic de pe mine si o asez pe spate pe canapea. Gura mea coboara pe stern in jos intr-o traiectorie perfect dreapta ajungand la buric. Degetele ei se infig in parul meu , indreptandu-mi capul mai jos. Ii trag cu o miscare brusca panatlonii de pe ea pana sub genuchi dezvelind o pereche de chilotei minusculi . Sarutarile mele coboara vertiginos urmand marginea bucatii de material ce se continua timid intre picioarele ei .
Incearca sa isi departeze picioarele dar pantalonii ii tin ca o pereche de catuse genunchi apropiati. Se zbate usor dar se calmeaza cand degetele mele dau grijuli la o parte chiloteii ei lasand sa i se vada piersicuta . Ii desfac usor labiile trecand cu limba printre ele si oprindu-ma pe clitorisul ei . Degetele mele o patrund tandru in timp ce gura mea urca pe corpul ei urmarind parca acelasi traseu. O sarut usor pe gat in timp ce degetele exploreaz vaginul umed si fierbinte. O privesc atent cum respira sacadat si greu , prinsa parca in transa. Imi desface pantalonii de care ma descotorosesc cu greu mana ei cautandu-mi organul tare din chilotii. Cu un gest rapid scap si de acestia din urma eliberandu-mi madularul dornic de actiune.
-Te vreau acum ! articula cu greu printre gemete.
Dar trebuia sa ma mai joc un pic cu ea! Asa ca am hotarat sa aman un pic momentul magic , incepand sa imi plimb organul tare printre labiile ei insistand cu capul pe clitrisului ei .
-Nu ma mai amagii , intra in mine ,imi spuse pe un ton vecin cu mieunatul.
Nu m-am mai putut abtine si am patruns-o intrand cat de mult am putut in vaginul ei. Ea s-a arcuit brusc si a impins abdomenul si sani in sus intr-o contractie splendida. Miscarile mele au inceput sa-si piarda din amplitutdine castigand in schimb un plus de viteza , fiind recompensat pentru asta cu imaginea unui corp superb prins de un prim orgasm violent. Unghiile ei s-au infipt in spatele meu , bazinul miscandu-se in sincron cu al meu dandu-mi contre din cand in cand. A inceput sa fie scuturata de un tremur ce s-a intensificat concomitent cu ritmul impus de mine ajungand la momentul critic apoi ramanand impietrita pentru cateva secunde de...



    Login