Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCabina de proba
Autor : vampir007 - 2014-04-16
Citita de 5484 ori - Nota 8.03 (35 voturi)
Sunt cel mai norocos om de pe planeta ca te am pe tine in mintea mea, in sufletul meu si in patul meu, nu puteam alege o floare mai frumoasa ca tine nici daca as fi cautat. Tu singura ai intrat in viata mea si din clipa in care te-am cunoscut m-am indragostit nebuneste de zambetul tau, de ochii tai, de sprancenele tale, de pielea ta fina, de trupul tau divin.
Acum ne tinem de mana si ne uitam unul la altul, nu stiu daca micul dejun pe care l-am facut a fost bun, dar cu siguranta desertul pe care l-am gustat dupa nu se poate compara cu nimic mai bun pe lumea asta. Te sarut pe buzele tale dulci si te musc usor de cea inferioara, tu zambesti si te apropii din nou sa ma saruti mai cu patos apoi te ridici si imi spui ca mergi sa faci un dus. Eu mai lenevesc putin in pat in timp ce imi frec penisul usor in mana si imi amintesc mersul tau de acum cateva secunde, funduletul tau sexy si micut dar si parul lasat pe spate care salta la fiecare pas facut de tine scumpa mea lumina, ma exciti enorm.
Sar din pat si vin la baie dupa tine deschid usa si raman pentru cateva secunde tintuit de imaginea trupului tau gol sub dus in momentul in care iti speli unul din sani cu buretele inspumat. Tu esti mai mult cu spatele la mine iubita mea, eu iti vad doar sanul pe care il freci cu buretele si funduletul micut si jucaus. Dar tu iubita nu imi vezi privirea pofticioasa si penisul care reactioneaza aproape instantaneu. Parul tau ud lasat pe spate pare mai frumos ca niciodata si aburul care iese din pielea ta este asa de fierbinte incat se poate vedea cu ochiul liber cum flacara ta interioara nu poate fi stinsa de picaturile de apa ce se preling pe corpul tau ca un cub de gheata ce se topeste.
Vin langa tine, intru in dus, te sarut pe umar in timp ce apa care picura din para dusului ma uda si pe mine. Te iau in brate si tu iubita mea lasi capul pe spate in timp ce eu iti sarut gatul si te musc usor. Cu mainile iti iau buretele si incep sa te frec pe sanii tai minunati dar nu zabovesc mult si schimb miscarea, incep sa ma apropii de pasarica ta, alunecand cu buretele pe burtica.
Nu ma lasi sa ajung unde doresc ca te intorci si ma saruti, ma atingi cu sanii tai pe piept, atunci eu te iau in brate si iti pun mana pe o fesa, strang usor de ea, penisul meu erect se loveste nerabdator de vulva ta. Dar tu imi aluneci printre degete, iesi din dus si iti acoperi formele trupului cu un prosop, cu celalat prosop iti faci un mic turban pentru par si in timp ce il aranjezi imi zici ca vrei sa iesim la o plimbare pentru ca este prea frumos afara si nu merita sa stam in casa in ziua noastra libera.
Zis si facut, dupa ce ies de sub dus ma usuc si ma imbrac cu ceva lejer, un tricou si o pereche de pantaloni scurti sunt tot ce imi trebuie, la fel si tu iubita vad ca te-ai imbracat deja cu pantalonii tai scurti de culoare alba si ti-ai tras pe tine tricoul cu imprimeu. Iesim din bloc tinandu-ne de mana, mergem incet, am iesit la plimbare dar soarele acesta puternic ne face si mai lenesi. Efectul racoritor al dusului de mai devreme a disparut deja. Prin soarele dogoritor nu multa lume se incumeta sa se plimbe. Ajungem la un chiosc unde serveste inghetata la cornet. Ne oprim si cumparam cate una, apoi ne asezam pe o banca din apropiere.
Ma uit la tine si sunt de acord ca toate miscarile tale sunt atat de excitante pentru mine, simpla miscare a limbii tale pe inghetata si deja imi imaginez ca imi tii in mana pula mea si o lingi exact cum lingi acum inghetata.
O picatura din crema de ciocolata curge pe cornetul de inghetata, tu scoti limba ta rozalie si incepi sa lingi acea picatura dar nu te opresti si fara sa iti desprinzi limba de pe cornet incepi sa urci spre varful ascutit al inghetatei, abia acolo te opresti, atingi varful cu buzele si incerci sa o bagi toata in gura. Reusesti sa cobori pana apropae de conul ce sustine crema inghetata apoi scoti inghetata lipicoasa din gura. Stii ca ma excita si continui sa te joci asa.
Te ridici de pe banca si te asezi in bratele mele, cu mainile iti cuprind mijlocul si in timp ce ne sarutam o mana de a ta se strecoara nevazuta intre noi si imi atinge penisul erect prin pantaloni apoi incepe sa il maseze si sa il mangaie usor.
Imi simti penisul tare dar nu te opresti, vrei sa il mangai in timp ce ne sarutam ca doi indragostiti pe banca din apropierea tonetei cu inghetata..
Nu realizez din prima dar picaturi mari de apa incep sa isi faca simtita prezenta. Prima picatura o simt pe umar dupa care incepe un adevarat bombardament, ne ridicam de pe banca, ne uitam unul la altul, din privirea ta mi-am dat seama ca tu vrei sa ne adapostim cat mai repede. Te prind de manuta si o luam amandoi la fuga prin ploaia din ce in ce mai deasa, dar racoaritoare. Eractia mea se miscorase, nu se mai vedea prin pantaloni, soarele incerca sa isi faca loc printre norii care aduceau binecuvantarea uda si rece si nu reusea.
Insa aceasta binecuvantare nu dureaza mai mult de 10 - 15 minute timp in care am ajuns si noi la adapost.
Am intrat in fuga intr-un Mall, - si daca tot suntem aici hai sa vedem ce mai este nou - imi zici tu in timp ce iti prinzi parul ud intr-o coada. Ma uit la tine si observ ca prin tricou se vad sfarcurile tari si ascutite, acele arme cu care ma seduci si ma hipnotizezi inainte de a face dragoste, dar si pantalonii care devenisera aproape transparenti si prin care se distingea destul de bine forma sexy a pasaricii tale rase am fac sa imi musc buza.
Stiu ca iti place sa imi chinui penisul, il lasi sa pofteasca la mangaierile tale dulci si brusc ne intrerupe ceva ca ploaia de mai devreme si toata asteptarea si dorinta se naruie. Nu inteleg cum de tu te poti gandi acum la cumparaturi si penisul meu asteapta ce i-ai promis.
Nu ma lasi sa gandesc mai mult ca ma apuci strans de mana si ma tragi spre un magazin mare cu haine. - Hai sa intram – si incepi sa te plimbi printre umerasele cu tot felul de rochii si fustite sexy. Nu stai prea mult pe ganduri, ceea ce ma surprinde, alegi cinci rochite in graba si vii spre mine ma saruti, ma prinzi de mana si ma tragi in partea dreapta a magazinului unde se aflau 20 de garderobe, 10 pe partea dreapta si 10 pe partea stanga a holului stramt. Alegi una, aproape la intamplare si intri, tragi perdeaua si pe mine ma lasi afara, asteptam de un minut cand aud ca ma strigi si imi zici sa intru, vrei sa te ajut cu fermuarul unei rochii, nu poti sa il inchizi.
Dau perdeaua opaca intr-o parte si ma strecor cu capul plecat, iti vad picioarele goale pe gresia rece si continui sa imi ridic privirea, goliciunea trupului tau nu se mai termina, imi dau sema ca pielea ta nu este ascunsa de nici un material. In oglinda vad cum iti mangai sanii si cu ochii iti admiri fiecare particica a trupului tau divin. Ma apropii de tine si iti soptesc la ureche in timp ce mainile mele iti maseze umerii. – Esti cea mai frumoasa fiinta din univers si esti toata doar a mea! Te iubesc! – tu te intorci spre mine si ma saruti, imi place mult sarutul tau, mmmm.
Iti cuprind fesele in maini si incep sa le masez, tu imi bagi o manuta magica in pantaloni, imi atingi penisul si scrotul, te joci putin cu testiculele mele si penisul devine semierect, imi place senzatia de excitare amestecata cu tensiunea momentului. Locul in care ne aflam ma excita si mai mult, tu te lasi in genunchi si imi tragi pantalonii scurti de pe mine.
Penisul meu se afla acum la cativa centimetri de gurita ta, ma uit la tine si vad cum te joci cu el. Il prinzi intr-o manuta si incepi sa il freci pe toata lungimea lui, cu cealata imi masezi testiculele. Cand se intareste iti pui mainile pe fesele mele si ma tragi mai aproape de tine in timp ce gurita ta imi inghite penisul cu totu. Imi place cand esti flamanda dupa pula si o sugi cu nesat. Eu imi bag mana in parul tau iubita si iti conduc miscarile capului, iti place cum te fut in gurita si simt cum te relaxezi toata.
Nu te mai tin in genunchi pe gresia tare, si cu miscari fine te ridic, tu lasi cu greu pula din gurita dar imediat ii ia locul manuta ta care incepe sa il frece si sa il stranga tare. Te sarut lung in timp ce scap de pantalonii scurti ce ma incomodau. Atunci imi dau seama ca am atins ceva. Cand ma uit in coltul stang al cabinei de proba era un mic scaunel de lemn unde iubita mea si-a trantit hainele ei ude.
Ne asezam in diagonala, tu cu spatele la mine se apleaca si se sprijina de scaunel, eu ma aplec si incep sa iti ling vulva delicioasa in timp ce imi masam penisul erect. Perdeaua cabinei desi era trasa nu puteam sa nu o ating si cu siguranta de afara se vedea cum ne miscam in interior. Dar nu imi pasa, eram sigur ca nu mai este nimeni pe hol sau in alta cabina. Cat am asteptat, am vazut ca perdelele opace erau date la o parte plus ca nu se auze nici o miscare.
Ma opresc din ce faceam in momentul in care se aud doua voci de femei intrand pe hol si apoi intr-o cabine. Ne ridicam amandoi si ascultam sa vdem ce se intampla. Dar nu ma pot concentra cand iti simt pielea fina si te sarut pe umar apoi pe gat. Simt o manuta de a ta cum imi fraca penisul erect, te intorc cu fata la oglinda te pun sa te sprijini cu mainile de perete si sa stai cu picioarele departate, eu pe la spate te iau in brate si incep sa iti mangai sanii si sa ma joc cu sfarcurile tale tari, imi apropii bazinul de funduletul tau si penisul erect si obraznic iti loveste usor labiile carnoase si dulci dupa care incep sa iti mangai labiile moi cu el. Stiu ca vrei sa o simti in tine dar te mai tachinez putin.
Alte voci se aud pe coridorul in...



    Login