Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataBunul vecin 4
Autor : xsulescujo - 2019-03-20
Citita de 8804 ori - Nota 8.30 (54 voturi)
Episodul 4 schimbare de registru sau:
"De ce bărbații atunci când fac masaj la spate ajung să maseze fesele fundului?"
Pentru cei curioși/curioase vă spun că există și bunul vecin 1,2,3 .
Undeva prin 2000 am fost nevoiți să vindem apartamentul vechi. Era prea mare pentru mine și mama mea. Am împărțit banii cu frații mei și fiecare s-a descurcat să-și cumpere casa lui.
Micro cartierul unde m-am mutat era și este unul liniștit. O scară cu majoritatea pensionari. Singurii mai tineri erau la parter..
In fine după ceva ani "de nimic" în bloc tinerii de la parter au plecat și în locul lor a venit ea, Loredana.
Acum trebuie să fiu sincer cu voi și să vă spun că am preferat tot timpul femeile mai mari decât mine și un pic împlinite.
In momentul in care ne-am cunoscut eram pe nici unde cu viața personală, pe scurt cam nefutut.
Sincer nu mi-am pus speranțe că iese ceva de acolo.
Totul a început de la tunsul gardului viu. Nu se înghesuia nimeni așa că într-o sâmbătă dimineață mă pun pe treabă. De undeva de la geamul unde nu trebuia să fie nimeni i străină începe să dea indicații. Din vorbă în vorbă scoate o bere, pe care o împărțim.
A durat câteva săptămâni în care ne-am descoperit. Tipa blonda natural, până în 1,65 vreo 50/60 de kile, sâni superbi fermi, cur demențiali, singura. Adică mai complicat: iubitul un tip de dincolo, vorbește cu el pe net, merge regulat pe la el, dar nu stă din cauza vizei, are și un "futalau" prin oraș dar e ocupat cu soția.
Incet am intrat în viața ei, în sufletul ei. Ieșeam mereu , cine ne vedea zicea că suntem cuplu, iar bărbații erau invidioși.
Pe lângă că eram ajutorul ei, am ajuns și confidentului ei. Știam tot cei place și ce nu-i place.
Sexul a început cu o partidă de masaj.
Era acolo întinsă pe burtă, complet goală, un prosop îi acoperea fundul superb.
Muzica în surdina, ceva asiatic dar erotic, batisoare parfumate, mai multă umbră decât lumină și toate pregătite la ea acasă.
Simțeam cum tremură sub mâinile mele, im cerea să fiu mai dur. Adevărul că intenționat alternăm perioade de mângâiere și dezmierdare cu masajul.
După ce i-am masat spatele și picioarele am urcat ușor spre fese. Singurul protest al ei a fost când mi-a zis că nu fundul o doare, ci spatele. Dar căldura și umezeala ce o simțeam între picioarele ei o trădau. O trăda și gâfâitul tot mai accelerat. Am băgat o mana sub ea și i-am atins un sân. Momentul in care am atins sfârcul a fost similar cu atingerea unui declanșator. Toate sunetele sau transformat în gemete.
O dată întoarsă spre mine am putut să o admir. Era superbă (și acum este), ne-am saturat și atunci am avut un moment în care vream să mă dublez. Nu puteam să mă satur de buzele ei, dar mâinile mele mă chemau în ajutor la explorat sânii Loredanei. M-am desprins și i-am luat sâni în gură (am realizat între timp că și hainele de pe mine zburaseră undeva într-un colț), dar ce mai conta... Buzele mele sărutau sfârcurile întărite, alergau pe toată suprafața sânului.
O mână era pe un sân, buzele pe celălalt sân, cu mâna liberă am căutat clitorisul ei, era umed, am inceput să mă joc cu el. In place să știu că partenera mea e învinsă (dacă vecina de deasupra Loredanei avea ceva dubii despre noi, acum putea fi sigură că ne-o tragem, gemea așa de tare că auzea toată scara).
Am inceput să o penetrez cu degetul și când am simți...



    Login