Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Bere si sex
Autor : buggiem - 2011-05-29
Citita de 3907 ori - Nota 5.00 (6 voturi)
Bag pula, de "chef" ca asta n-am mai avut parte. Cum dracu' ma, sa stai cu niste betivi si niste drogati in aceeasi casa de pe la 8 seara pana la 2 noaptea cat e acum, si sa nu te faci varza?! Cre' ca a pus Stefan apa-n loc de bere, ca are boala pe mine, dar totusi mi-as fi dat seama, pula mea. Ce cacat sa mergi la unu' acasa cu gandu' sa uiti de tine si sa practic sa nu poti sa te-mbeti... sau probabil sunt asa de beat incat cred ca nu-s beat?! Dracu' stie, ma. Defapt n-am chef de mai nimic, nici macar n-am ras cand au venit bulangii aia de vecini la noi cu bata in mana ca cica am dat "schelalaielile" prea tare. "Ce
vrei coaie sa ascult, manele?". Raspuns: "Nope, mane, haus, Inna!".
Vorbeam cu Marius inainte sa plecam la Ispas, tipu' cu chefu'. Zicea nebunu' ca cica are ala nu stiu ce pula mea bautura care te ia imediat. Bag picioru' daca n-am baut de toate si tot sunt treaz. Cea mai naspa senzatie, mai ales combinata cu mirosu' de voma. Ma oftic ca n-am pus pariu cu Marius, zicea ca Vali duce mult alcool, pe dracu. O sa iau din bucatarie un borcan sa pun voma si sa i-o arat, ca sa-i demonstrez ca ala nu duce nici doua pahare si boraste. Tre' sa-i multumeasca lu' Dumnezeu (ca de, Vali cel prea-borator e crestin) ca n-a vomat pe tricoul meu cu Emperor, ca o luam razna.
Acum imi dau seama ca sunt putin luat, am vorbit serios la faza cu borcanul. Ma duc spre bucatarie. Unde pula mea am trait pana acum? Nici nu stiam ca a venit atata lume, il vad si pe Chucky, si pe Serban, si pe Radu, si pe Adina, o pizda cam mistocara, niciodata nu mi-a placut de ea ca persoana, niciodata nu-i convenea nimic. M-am certat de multe ori cu Serban din cauza ei, si nu pentru ca vroia el s-o futa sau vroiam eu. Bineinteles, Adina nu putea sa vina decat cu alte pizde care se imbata din bere fara alcool, prietenele ei cica. Dracu, mai bine nu ma uitam la ea, ca deja mi-a pieit cheful.
Ispas are o casa a naibii de mare, cu doua etaje plus o curte super mare. Bine, orice casa mi se pare mare de cand m-am mutat de la maica-mea intr-o garsoniera. Nici nu stiu bine pe unde s-o iau ca sa ajung in bucatarie... acum mi se pare o idee cel putin patetica, aia cu borcanu', da' ce sa-i faci? Am coborat scarile de la etajul doi cu ambele maini pe balustrada, pula mea, nu credeam ca sunt chiar asa, ma misc in zig-zag. Bucataria parca era la parter, in partea stanga cum cobori, langa canapeaua unde statea cainele ma-sii lu' Ispas, m-am asezat din greseala pe el cand am venit. Am ajuns la etaju' unu si nu stiu de ce n-am mai coborat. E o casa mare, am mai zis, si n-am mai avut ocazia sa umblu prin ea fara sa ma vada nimeni. Nu cred ca astia mai sunt treji sa vada. Parca e hotel, dracu. Sunt vreo doua holuri, unul neluminat de cand a spart Stefan ambele becuri. Cred ca s-a intamplat acum o saptamana. In capatul holului luminat e baia si-mi vine minunata idee sa-mi fac un dus. Al dracu' domn Ispas asta ce baie are, visinie. As fi misto daca ar curge sange prin dus in loc de apa. Neah, cer prea mult, e apa, si e si rece. Hai, ca chiar sunt culmea, traiam cu impresia ca am paru' din cap de maxim 20 de centimetrii. E peste umeri, cred ca ar trebui sa ma tund. In fine, dupa ce m-am spalat am gasit langa paharul cu periute de dinti ceva cu care sa-mi prind parul ud. Ma enerveaza cand e ud, dupa se increteste. Ma imbrac cu blugii si-mi bag bocancii-n picioare, dar iau tricou' cu Emperor in mana. Ies din baie si gasesc pe masa din hol un Golden Brau nedesfacut asa ca profit de ocazie, il iau. Imi continui cautarea de borcane, ametit, rugandu-ma sa nu vina nimeni sa curete voma de la doi.
Intru in prima camera de dupa baie si-i vad pe unii care se fut. Doi ratati, ala e deasupra, aia dedesubt, ala nu se misca, nici aia, cred ca ala ii zice ceva aleia. Mi se face deodata rau, cred ca era o declaratie de dragoste. Unii nici cand sunt beti nu gandesc, frate. Ies iarasi pe hol si intru in a doua camera. Tot un dormitor, insa unul mai mic. Stiam camera asta, aici am dormit atunci cand m-a dat maica-mea afara din casa, acum vreo cinci luni, ca cica am suparat-o cu nu stiu ce pula mea. Noroc cu omu' Ispa', ca altfel dormeam prin parcuri. Si stiam si faptu' ca are niste bani pe acolo pe undeva. Caut prin sertare, doar niste capse si un dosar. Mi-am amintit ca asta tine banii prin cele mai ciudate locuri, de data asta erau in dosarul ala. Daca am numarat bine, vreo trei sute de lei. Buni si astia. Ies din camera, mi-a pieit pofta de cautat bani si copii care se fut. Ceasul de langa scari arata ora 3 fara sapte minute. Cam tarziu, eu tot gandesc logic cat de cat, mai putin partea cu borcanul. Cobor la parter si ma impiedic de un pusti tuns emo, mi-a zis Marius ca-l cheama Razvan si are 15 ani. Era manga, intins pe jos. Pizda ma-tii, chiar in dreptu' scarilor te-ai gasit sa adormi?
Ba, eu vad numai ce nu vreau, sa mor eu. Iar Adina si alea trei Powerpuff girls, frate? Parca sunt peste tot. Ii vad pe Marius si pe Bogdan pupandu-se langa bar. Marius e bisexual ca mine, Bogdan din cate stiam eu e gay. Alea patru cu Adina-n frunte deja susoteau. Sunt genu' ala "hetero 100%", care critica
oamenii cu alta orientare. Mi se pare o porcarie. Am auzit si ceva de mine si m-am enervat.
- Ba, voua nu va e somn?
- Vai, domnu', ai venit sa faci menaj a trois cu aia doi? De-aia vii aproape gol?
Asta care a raspuns cred c-o cheama Elena. Bruneta, cam grasa, parca are botox in bot. Am facut o fata de "fututi mortii ma-tii de curva". O aud pe Adina.
- Ce faci, Madalin?
- Ma fut. Ce pula mea sa fac, nu ma vezi?
- Am auzit ca ai stat in seara asta cu Iulia. Mister Gay e cam nehoratat, nu stie cu cine sa se futa dupa cate vad.
Mister Gay, a? Daca ai fii toate femeile ca tine pe pamant pun pariu ca toti am fii gay. Blonda, tot o prietena de-a Adinei i-a soptit ceva. E destul de buna, o vreme chiar ma gandeam la ea, dar dupa cate mi-a zis Serban e pitipoanca si acum un an era fana Bieber. M-am cacat pe mine de ras cand am aflat.
- Ce lume proasta, niste alcoolici. Noi plecam, am vazut cam ce oameni sunt pe aici. Oricum, Madaline, nu uita de prezervativ, am auzit ca Bogdan are sida.
Au facut toate fete d-alea superioare si au plecat. Bine ca plecati, ma doare in cur. M-am intors si aia doi nu mai erau langa bar, probabil s-au dus la etaj unde e mai putina lume. Borcanu', frate, am uitat. Probabil am si vrut sa uit, chiar e o idee copilareasca, poate Marius stie deja de Vali si super-voma lui.
Ma uit prin jur sa vad cine mai e. Curios ca la parter sunt mai multe fete si toate cam urate. Sau cel putin nu speciale, toate la fel. Ma plictisesc si urc inapoi la etajul doi. Mereu mi s-a parut etajul cu cele mai multe camere, desi erau tot atatea ca la unu.
Il vad pe Stefan dormind pe un scaun, cu capul pe o masa joasa din hol. Avea in mana o bacnota de 10. Futui mormantu' ma-sii de prost, si zicea ca n-are ketamina, ca pula mea, e scumpa si n-are de unde sa ia. Pe pustiu' asta nu l-am placut niciodata, decat un pic la aspectul fizic. Arata de vreo 17 ani desi are doar 15. Hehe, cum zicea Radu acum vreosaptamana "si bisexual, si pedofil, coaie!". Umblu ce umblu si pe la etajul asta, observ ca e 4 fara 25. Toti varza, eu intre timp am luat la bord inca vreo trei sticle de bere plus ce au lasat astia prin pahare. In sfarsit sunt si eu luat un pic.
Aud o voce cam ciudata de femeie din capatul holului. Ma duc pe acolo cu un pahar de Jack in mana, ala care i l-am luat Iuliei. Fata asta cred ca a intrat in coma alcoolica dar nu-mi pasa. Ajung in capatul holului cam greu, iar m-a apucat zig-zagul. Ultima camera, de acolo vine vocea aia. N-am intrat niciodata in camera aia. Apas pe clanta, a dracu' e cam ruginita, scartaie. Vocea aia e doar televizoru' dat pe Antena 3. E nu stiu ce documentar despre tablouri. Dau sagasesc telecomanda, dar era cineva in pat care se uita la tv. Claudiu. Cacat.
Claudiu e omu' din gasca pe care-l stiu cel mai bine, chiar mai bine decat pe Marius, si pe Marius il stiu de o viata. Mereu m-am simtit atras de el dar n-am stiut niciodata ce sa fac. Era intins pe pat cu o doza de Silva neagra in mana si vreo 7 sticle de Carlsberg langa el, imbracat intr-o camasa neagra, blugi
negrii si niste bocanci d-aia inalti de la Army shop, tot negrii. Mi se parea foarte sexos si asta s-a vazut si s-a simtit mai ales in blugi.
- Ce faci, frate?
- Plictiseala... credeam ca nu mai vii.
Ce dracu, asta a venit cu o ora mai devreme ca mine, la 7 seara, si a stat pana la 4 dimineata sa ma astepte sau ce pula mea?! E printesa din turn?!
- Ma astepti...?
- Ma, eu astept doua lucruri in viata. Astept moartea si astept pe cineva si mai special decat moartea.
S-o iau ca o jignire ca m-a facut moartea sau s-o iau ca pe un compliment ca sunt mai special decat moartea?
Venea o lumina cam pala de afara, de la felinarul de pe strada. Televizorul cred ca e stricat, se vede foarte intunecat. Claudiu se uita super ciudat la mine . Am mai zis inca o data, e sexos, dar acum pare foarte pervers, iar lucrurile si oamenii perversi ma excita super mult. Are parul destul de lung, cam cat al
meu, brunet si desfacut. Nu mi-am dat seama niciodata daca are ochii albastrii sau verzi, probabil ii are turcoaz. Se uita in jurul lui, da la o parte vreo 4 sicle de bere si se da mai incolo. Ma uit cam ciudat la el. Zambeste. Vrea sa vin cu el in pat. Asta e tot ce asteptam, serios.
Ma aproprii de pat, inca mai aveam tricoul in mana. Trage de el ca sa vin mai repede langa el. De-abia ca se misca, cred ca e mai beat ca mine.
- Luat, ha?
- A venit Stefan la mine pe la 2 si mi-a dat vreo 3 liniute. Plus berile astea... Ma simt bine, oricum. Tu cum esti?
- Eh... m-am cam plictisit, dar acum sunt si eu bine, m-am refacut cu niste bere. Iarba aia a lu' Ispas e de cacat, cred ca nebunu' a tuns azi dimineata gazonul si mi-a dat mie sa fumez. E super nasoala.
Nu zice nimic, se uita in gol si e atent la televizor. Parca n-a mai vazut tablouri, dracu.
- A... eu am luat de la Radu niste iarba dar el tot de la Ispas cred c-a luat-o. Parca fumam un caiet dictando.
A incept sa rada. Am inceput si eu sa rad, dar nu stiu de ce. Nu cred ca de gluma lui cu caietul dictando. Probabil radeam de prostia mea.
- De ce ti-ai prins parul? Nu-ti sta asa bine, desfa-l. Stai ca-l desfac eu.
Mda, cel mai stupid motiv sa se apropie de mine, dar i-a reusit. Ciudat, pentru prima data in anii astia am emotii in materie de sarut. In timp ce ne sarutam m-am uitat la ceasul de la televizor, 4 si 3 minute. Ma, e bine, hai ca avem timp. De la o vreme ziceau astia ca m-am dat pe hetero, de vreo trei luni nu m-am mai futut cu vreunu'. Claudiu mereu m-a facut sa ma simt bine, chiar doar prin prezenta lui. Inca mai am parul ud, ii simt mainile plimbandu-se, una prin par si una pe pectoralul stang, daca mai stiu sa fac diferenta dintre stanga si dreapta. Bause si niste vin rosu, se simte din respiratie. Incep sa-l sarut pe gat, el tot isi misca mainile prin parul meu.
- Ce oaie creata esti, Madaline... creata si blonda.
Din nou acea privire perversa, iar incepem sa ne sarutam, de data asta mai scurt, fiindca m-a muscat cam tare de buza inferioara. Idiotu' nu intelege tentativele mele de a-i desface camasa, tine mainile ca dracu. Intr-un tarz...



    Login