Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Barmanul
Autor : Gigigigi15 - 2023-06-04
Citita de 8890 ori - Nota 3.07 (190 voturi)
Buna, eu sunt A și o sa va povestesc o experiența trăită de soția mea G. Soția mea este o femeie foarte frumoasa, are 36 de ani, miniona - 1,57 m, bruneta cu parul lung pana deasupra fundului, sânii mari și fundul bombat ( i se mai spune și brazilianca).Viata noastră sexuală este super ok.
De vreo doi ani încerc sa o conving pe G sa mai introducem in viața noastră sexuală încă o persoana (un bărbat), dar din păcate e cam reticienta, ii este frica ca aceasta experiența sa nu ne afecteze relația. In discuțiile avute cu ea pe aceasta tema, uneori ii surâdea ideea, uneori nici nu vroia sa audă despre asta. Eu îmi doresc foarte mult sa o văd fututa de alt bărbat , sa văd cum îl suge și de ce nu sa ma alătur și eu sau doar sa ma uit la ei și sa ma masturbez…
Toate bune și frumoase pana intr-o zi când a primit de la o colega de munca o invitație la nunta acesteia. In invitație scria ca din cauza spațiului unde va fi petrecerea , invitații vor veni singuri, fără parteneri . Am stabilit cu G ca o voi duce cu mașina la petrecere și ca spre dimineața sa ma sune sa ma duc sa o iau.
In ziua nuntii, G își făcuse parul, se machiase, s-a îmbrăcat cu o rochie neagră care era cu o palma mai jos decat fundul ei, foarte mulată care ii scotea in evidentă formele voluptoase, ciorapi cu banda și pantofi cu tocul de 12 cm. Era o adevarata bomba sexy. Cu greu am reușit sa ma abțin sa nu o fut in drum spre nunta. Restaurantul era într-un loc foarte frumos, era intr-o pădure pe vârful unui deal cu o panorama foarte frumoasa. Înainte sa coboare din mașina i-am spus ca cu greu va scapă nefututa, mi-a zâmbit ștrengărește și a colorat din mașina. Am urmărit-o din mașina pana a intrat in restaurant, apoi i-am trimis un mesaj in care am încurajat-o sa dea curs avansurilor din partea bărbaților dacă este vreo unul interesant.
Am plecat acasă cu gândul la cat de buna e G și cu pula sculata care mai avea puțin și îmi rupea pantalonii. Am ajuns acasă și mi-am făcut o laba de zile mare, ejaculand din abundentă.
După vreo ora primesc un sms de la G in care îmi spune ca nu e nimic interesant in materie de bărbați, sunt doar câțiva care sunt mai in vârsta. I-am spus sa se distreze cu colege și când vrea sa plece sa ma sune.
La un momentat primesc un mesaj pe whatsapp cum ca ar fi apărut cineva interesant, urmat de o poza a unui tip înalt, bine făcut (se cunoștea ca făcea sala). Era barmanul care a venit mai târziu la eveniment și care urma sa facă cocktail-uri invitaților . Am încurajat-o sa se ducă sa-și comande ceva de la bar. Când a ajuns in fata barului , a văzut cum tipul de la bar se iuta fix la sânii ei , nu se putea concentra la ce trebuia sa pună in pahar. Toată faza a fost văzută de o colega de-a soției și i-a spus soției ca barmanul a urmărit-o cu privirea și își musca buza de jos pana ce soția a intrat in multimea de pe ringul de dans. Au mai urmat câteva priviri intre cei doi. Au mai urmat 2-3 cocktail-uri comandate de G și au început sa aibă mici discuții și glumite referitoare la atmosfera de la nunta.
In jur de ora 12, G a ieșit puțin afara sa se mai răcorească . Era destul de încinsă de la dans și de aburii alcoolului. La nici 2 minute iese și barmanul și o Țigara in mâna, se apropie de G și o întreabă dacă poată sta și el cu ea cât fumează tigara. G nu a avut nimic împotriva . După câteva fumuri trase din tigara , barmanul o roagă pe G dacă merge cu el pana in spate unde era parcarea restaurantului, pe motiv ca trebuie sa mai ia câteva sticle de băutura din mașina lui. Ea este de acord și după câțiva pași făcuți prin întuneric , simte cum e luată in brațe pe la spate și sărutată ușor pe gât, iar mâinile au început sa-i mângâie corpul. Cu o mâna ii frământa sânii și cu cealaltă i-a ridicat rochița, ceea ce nu era foarte greu de făcut pt ca era foarte scurta, și a început sa-i maseze clitorisul, strecurându-si mâna sub bikinii soției. G nu a putut sa se împotrivească atacului de sărutări pe gât și spate și de mângâieri și fiind luată de val , a început să-i mângâie pula, care se simțea destul de mare și de tare prin pantalonii acestuia. După câteva momente, G reușește sa ii elibereze pula și sa i-o frece ușor-ușor cu mâna și sa o beleasca pana la capăt. Barmanul ii ridica rochia de tot, ii da bikinii jos, o apleacă pe capota unei mașini din parcare și începe sa o lingă in pizda alternând cu mici cerculeț făcute cu vârful limbii in jurul anusului.In tot acest timp, clitorisul soției era mângâiat de degetele barmanului. După câteva minute de lins, tipul se ridica, își fixează capul pulii la intrarea vaginului și se înfinge adânc in interiorul ei. Mâinile lui se jucau in continuare cu sânii și clitorisul soției. Când barmanul și-a...



    Login