Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Baiatul cu pizza
Autor : RazvyB - 2022-11-26
Citita de 6535 ori - Nota 6.18 (34 voturi)
Anii din casnicie se scurgeau, iar atractia sexuala incepea sa scada la amandoi unul pentru celalalt. Intalnirile de swinger ne tineau pe linia de plutire si personal ma excita mai tare sa-mi vad sotia fututa de un altul, decat sa o fut eu. Sexualitatea era insa aprinsa in noi. La mine de cand ma stiu, la ea abia insa dupa ce a descoperit sexul in grup. Am inceput sa ne pigmentam relatia cu site-urile pentru adulti. Selectam categoria "random" si stabileam dinainte. Pagina 7, filmul 12 de exemplu. Ce nimeream incercam sa reproducem noi intre noi. Daca era ceva multiplu de doi mai incercam un alt film. Asa am futut-o pe balcon in timpul zilei, desi putea sa ne vada orice vecin de la cele vreo 100 de apartamente din jur. Sau i-am bagat in pizda o sticla de sampanie agitata, ori o banana, ori am baut cola din pizda ei, fie i-am umplut curu` de Cola si i-am bagat un Mentos de a iesit arteziana in apartament.Intalnirile de swinger s-au tot restrans. Asa cum e viata de cele mai multe ori..., ne-a indepartat, fiecare a fost preocupat de grijile lui si nu prea ne-am mai vazut.

La un moment dat ne-am zis. Hai sa reproducem exact ce nimerim in film. Daca e gangbang, gangbang sa fie, daca e romantic, asa sa fim. Daca e sex cu vecinii, ne ducem la ei, ii invitam pe la noi, etc. Daca o sparg pe actrita 3 negrii, gasim si noi 3. Sau daca il sug pe actor 3 pizde, iti aduc eu 3 gagici si te sugem toate 3, a completat ea.

Zis si facut. Gelozia era lipsa. Orice pica, ca erau mai multi tipi sau mai multe tipe, pentru mine imi era la fel de excitant.

Ia, alege tu, pagina si filmul - imi zice ea. Pagina 104, filmul 10, ii zic eu la intamplare. Navigam pe site-ul porno si gasim un film vechi, cu un cuplu aflandu-se pe o canapea. Apoi se aude o sonerie si suna baiatul cu pizza. Apoi va dati si voi seama ce urma.

Imi creste pulsul in mine. Mai, totusi..., e ca si cum am baga un necunoscut in casa. Asa ceva nu am facut. Ea rade cu subinteles. Adrenalina creste in mine. Ma simt tanar. Simt emotia. Bai, nu putem face asta, ii zic eu. Hai sa incercam, zice ea. Si parca oricum imi era foame - zice si incepe sa rada. Intra pe site si comanda o pizza. Apoi se schimba de haine. De fapt se dezbraca. Si isi pune doar lenjerie. Neagra. cu ciorapi de plasa cu jartele. E bomba femeia. 1.68, 48 de kg. Cur mic, bombat, sani micuti. Roscata cu bucle. Buze faine. Unghiile le are scurte si roz. Rujul si el rozaliu. Cerceii mici pierduti printre buclele ei. Soneria suna.

Ma cacasem pe mine de emotie. Bai, nu esti normala. Ii zic eu. Nu ti-e rusine de om? Nu ai retineri? Se duce la usa si ii deschide. Era un copil. Avea vreo 20 de ani. Ea 39, aproape dublul varstei lui. Era slab si uscatel, de numai bun de pula n-ai fi zis ca e. Mie imi venea sa intru in pamant de rusine. Ea ii zambea usor. Avea un pahar de vin in mana si sorbea usor de fata cu el. Tipu` era blocat, cine draq n-ar fi fost!? Il invita inauntru, pe hol, in timp ce eu stateam in living si vedeam totul pe usa deschisa.

Stai sa iti aduc banii. Apoi se intoarse la el si ii zise ca nu are, ca a uitat sa scoata de pe card. Ca ii e foame si totusi vrea piza. Si daca poate sa faca ceva pentru a i-o lasa. Omu` era deja cu ochii dati peste cap. Pierdut cu firea, de ziceai ca e virgin. Daca te sarut, mi-o poti lasa? Doamna..., eu..., seful meu, trebuie sa pun banii cand ma intorc.Il...



    Login