Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAventura sau...posibila iubire ?! Partea a 2-a
Autor : Saltareata - 2014-05-06
Citita de 4578 ori - Nota 7.74 (35 voturi)
Cei care n-ati citit "Aventura sau...posibila iubire ?!",pt a intelege mai bine legatura,va rog sa cititi intai prima parte.

Revenind dupa o indelungata absenta,am decis sa va impartasesc totusi continuarea.
La cateva zile dupa avenura mea cu I., citesc un mesaj din tel iubitului meu: "Ne vedem la 4, cum am stabilit.Am rezolvat si avem la dispozitie o seara intreaga doar pt noi.Ti-am pregatit si surpriza pe care mi-ai cerut-o ultima data."
Mi-era clar ca intelegerea noastra in care stabilisem ca avem dreptul la o singura aventura,doar pt diversificare si alungarea monotoniei,fusese incalcata.Se mai vazuse cu respectiva care ii trimisese mesaj si macar daca ar fi fost sincer.Nu-i spun ca stiu,ma anunta doar ca in seara asta are inventar si ca va ajunge tarziu acasa.Ma fac ca ploua,il sarut la plecare si raman singura.
In interiorul meu se ducea o lupta.Pe de o parte orgoliul ma indemna sa ma razbun,iar pe de alta parte faptul ca sunt femeie ma facea sa-mi pun frana si sa-mi zic ca n-ar fi demn."Barbatii sunt barbati".Totusi,n-am putut.M-am simtit ranita o data pt ca mi-a ascuns si m-a mintit si inca o data pt ca nu s-a intamplat doar o singura data.Iau tel si-l sun pe I.:
Eu:-Buna Ionut, poti vorbi?
I.:-Da,sigur.Spune.
Eu:-Unde esti?
I.:-Lucrez la un apartament al unui prieten,stii ca ma descurc cam greu cu banii si doar din dans nu castig mare lucru asa ca m-am reapucat de interioare.De ce?
Eu:-Esti singur acolo?Unde se afla apartamentul?
I.:-Da,sunt singur pana la 5 cand vine Marian(proprietarul)de la munca.Pai pe str. Marasesti nr. 27,in spatele restaurantului Locanda del Corso.
Eu:-Te sun cand ajung acolo. (si-i inchid)
Fac rapid un dus,imi iau o fustita scurta,mulata,neagra,fara chilotei,sutien nu port pt ca sanii mei fermi imi permit,imi iau o camasa alba,descheiata provocator si transparenta cat sa mi se zareasca culoarea sfarcurilor,picioarele bronzate si lucioase,proaspat unse cu ulei parfumat mi le asez intr-o pereche de pantofi ft inalti,parul lung mi-l prind intr-o coada,imi iau ochelarii de soare si ma urc in masina.
Eu:-Am ajuns,coboara...
Cobor din masina si niste tipi de acolo din cartier fluierau si ma tot strigau cu diverse apelative,moment in care I. ma vede si ma ia de mana ca sa potoleasca spiritele incinse.Urcam si nu ma intreaba nimic pana ajungem sus.
I.:-Ce-i cu tine?De cand am facut dragoste in baie in sala de dans nu ai mai dat niciun semn,n-ai mai venit nici la repetitii si acum deodata ai venit la mine.
Eu:-Scuze,iarta-ma.Am facut niste greseli,mi le asum,dar nu fi rece cu mine.Mi-e clar ca pt tine insemn mult din moment ce-ai zis ca am facut dragoste.Eu i-as fi zis pur si simplu sex.
I.:-Asta e diferenta dintre noi.Stiai ca tin la tine dinainte sa fii cu el,facem sex cum spui tu,ma lasi balta si acum...vii atat de provocator imbracata,cu acelasi gand presupun si apoi iar nu te mai vad.
Il treceau deja toate apele,transpirase si isi mai scapa ochii din cand in cand in sanii mei.Eu am profitat de slabiciunea lui si in timp ce vorbea imi dadeam incet camasa la o parte,lasand sa se vada cat mai mult din sani,si mi-i mangaiam provocator.Imi muscam buzele rosii si mi le umezeam.Il simteam deja ca ar vrea sa sfasie hainele de pe mine.
Eu:-Hai sa depasim putin subiectul.Nu e nicio camera gata?
I.:-Ba da.Dormitorul ca n-am avut mare lucru de facut acolo.Abia ieri a adus Marian patul.Vrei sa vezi camera?
Eu:-Sigur. (patul era imens,iar eu nici n-am intrat bine ca m-am si intins pe burta in el, lasand sa mi se intrevada putin pasarica,deci sa observe lipsa bikinilor).
I.:-Uite ce e,eu nu mai rezist asa.Renunta la iubitul tau si fii cu mine.Stii ca din moment ce esti aici,acolo ceva nu mege.Ma placi,te simt.
Si ma mangaie incet pe picioare urcand cu degetele pana sub fusta si inapoi,repetant miscarea si avansand din ce in ce mai mult pana ajunge la pasarica,isi umezeste degetele si le introduce incet in vaginul meu.
Nu ii dau un raspuns,doar gem usor,in soapta si ma uit din cand in cand in ochii lui.
I.:-Totul a fost premeditat...ai venit fara chilotei,stiai ca nu-ti rezist.
Imi ridica usor fusta deasupra feselor si nu ma lasa sa ma intorc de pe burta.Se apropie si ma saruta pe fese,ma musca incet si aluneca cu limba spre pizda mea umeda.Facea cel mai bun sex oral ever.Il adoram.Imi devora pasarica,ma musca de clitoris,il freca cu degetele iar eu imi arcuiam trupul pentru a intra in contact cu mana lui.Imi rasfata labiile,sugandu-le si jucanduse cu limba,pana ajunge la intrarea in vagin unde si-o introduce putin.
Simteam nevoia sa-l recompesez asa ca ma intorc si il sarut pret de 1 min,apoi ma apropii cu buzele de urechea lui,il sarut pe gat,cobor pe piept,ma opresc in zona buricului,apoi pe solduri,amanand parca momentul culminant.Cu o mana apuc baza penisului sa gros si incep miscarile sus-jos care-i placeau atat de mult,iar cu cealalta mana ii mangai testiculele,apoi i le sarut,le sug si ii masez zona dintre testicule si anus.Era ft excitat asa ca il privesc in ochi si ma joc cu limba in jurul capului,il introduc treptat in gura,pe urma i-o sug frenetic.Imi placea gustul penisului sau si ma simteam si eu excitata la randul meu.Imi umpleam gura cu pula lui mai ceva decat o actrita de filme porno.Imi placea sa-l vad cum fierbe.
I.:-Ce bine mi-o sugi! Asa,suge-mi-o,ia-o toata in gura...
Si ma comformam.Probabil buzele mele carnoase erau un atu.
Ma ridica,ma aseaz pe burta si imi ridica putin funduletul in sus,isi apropie pula de pasarica mea,o freaca putin intre labii sa o umezeasca si ma patrunde lent,apoi din ce in ce mai hard.Ma trage de coada si ma fute cu atata pofta incat scena parea desprinsa dintr-un viol,insa nici pe departe nu o simteam ca fiind asa.Imi placea cum coaiele lui ma bateau...



    Login