Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAventura sau...posibila iubire ?!
Autor : Saltareata - 2013-03-10
Citita de 7684 ori - Nota 8.41 (64 voturi)
Am revenit, insa de data aceasta cu o intamplare reala, deci nu cu o fantezie.
Am o relatie de 1 an, iar eu si prietenul meu suntem ft deschisi si incercam sa nu lasam monotonia sa intervina in relatia noastra (sexuala).
Ne-am decis amandoi sa facem sex (o singura data) cu cine ne dorim noi, dar sa nu ne afecteze relatia in nici un fel.Sa fie un fel de evadare.
Fac parte dintr-o trupa de dans,iar coregraful,un baiat de 25 de ani,ma atragea de mult.Stiam ca ma place si el,ba chiar am avut o tentativa de relatie la inceput,insa nu facusem sex.
Iubitul meu stia cat ma atrage I. asa ca, tocmai el a fost cel care mi l-a sugerat.Eu am preferat sa nu stiu cu cine avea sa si-o traga el,pt a evita eventualele antipatii.
Pusa pe fapte,m-am trezit pe la 8 dimineata, la 10 aveam repetitii.Am facut un dus,m-am epilat,mi-am hidratat si parfumat pielea cu lotiune de corp, mi-am uscat parul brunet,lung pana peste sani si asteptam fumand o tigara si bandu-mi cafeaua, sa se trezeasca si prietenul meu care era schimbul 2.
N-am mai avut norocul sa-l anunt pt ca trebuia sa plec,iar el inca nu se trezise.
Ajung la clubul unde repetam si il gasesc doar pe I. (coregraful), singur...ajunsesem prima,dupa el.
Eu: Neata, I. !Ce faci?Ceva nou pt azi?
I.: Neata micuto! Da...cativa pasi noi,si am pregatit si colajul aseara.Astept sa vina si restul si incepem.
Ma schimb in hainele pt dans,dar nu ma obosesc sa ma duc la baie,asa ca o fac acolo,de fata cu el.Imi desfac usor blugii si ii las sa alunece pe fund...Aveam niste boxeri albi (stiam ca-i plac) care faceau ca bronzul de pe funduletul meu sa iasa si mai tare in evidenta.Il priveam fix,iar el nu-si dezlipea ochii de pe mine...Imi umezesc buzele si ma aplec la 90 de grade sa-mi scot picioarele fine din pantaloni.
Nu port sutien de obicei, asa ca imi scot tricoul si las liberi sanii mei voluminosi si rotunzi care acum erau mai jucausi ca niciodata.Nu-mi intorc privirea din ochii lui nicio secunda, il vedeam cum se incalzeste,cum ar vrea sa sara pe mine,sa ma intinda pe canapele si sa mi-o traga salbatic.
I.: Pfff...te mananca pielea pe tine ! Poate vin ceilalti si te vad dezbracata.
Eu: Ma mananca pe mine,dar nu pielea !
Se uita spre intrare, vede ca nu vine nimeni si se grabeste sa ma ia in brate si ma saruta pasional.Adoram sa-i simt buzele mari si limba uda care-mi penetra gura.Ma ridicase si imi incrucisasem picioarele in jurul taliei lui si bratele stranse in jurul gatului.Imi lingea cu pofta sanii, iar palmele imi framantau fesele, cand auzim voci. Erau colegii nostri care veneau la repetitii. Ma lasa imediat din brate si urca repede la pupitru,iar eu ma acopar cu tricoul si ma chinui sa-mi iau hainele pt dans.
Imi iau pantalonii scurti si maieul transparent in care dansam,astept sa se schimbe si restul, I. pune muzica si incepem sa repetam,ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.
Ne mai priveam din cand in cand,complice asa,iar intr-o pauza in care unii se duceau sa manance,altii fumau cateva tigari,iar unii ramaneau sa repete, eu ma duc la baie.Simteam ca va veni si el...Si asa a fost.
I.: De ce-mi faci asta? Stii de mult si ti-am zis ca atunci cand te vad imi vine sa te iau sa te urc pe pereti!
Eu: Si ce-astepti, ma rog?
I.:Si-asa mi-e greu...nu ma provoca, ai prieten!Ma cunosti si stii ca imi place ca cea cu care-o fac, sa fie doar a mea !Sa n-o impart cu nimeni.
Eu: Vorbesti prea mult !
Si ii inchid gura cu un sarut, da sa se retraga, dar cedeaza pana la urma si isi strecoara usor mainile pe coapsele mele...Deschide usa unui wc si ma trage dupa el, incuie usa si ma izbeste de perete.Sufla greu si cu genunchiul, ma plimbam usor peste pantalonii lui,in jurul penisului...il simteam deja tare.
Imi ridica maieul deasupra sanilor si imi linge si musca sfarcurile tari,maronii.Se joaca cu limba pe abdomenul meu si coboara incet.Imi da pantalonii scurti jos,apoi usor boxerii,in timp ce-mi saruta soldurile.Imi ridica un picior pe closet,iar cu limba aluneca intre labiile mele...Ah!Era atat de bine si mi-as fi dorit sa tip,dar nu puteam.A poposit acolo o vreme si se juca cu clitorisul meu,ma musca usor si iar ma saruta...Pasarica mea era fierbinte si uda,atat de la secretii cat si de la saliva lui,iar sangele-mi zvacnea in lindicul meu micut si roz.
Se ridica si-l sarut cu pofta,vrand parca sa-mi simt gustul pasaricii, ii scot tricoul si ii dau in viteza pantalonii si boxerii jos,stiind ca nu mai avem mult timp.Ma intoarce cu fata la perete,ma ridica putin de solduri,ca funduletul meu micut si rotund sa-i ofere deschidere de care are nevoie.Se joaca incet cu penisul intre bucile mele,apoi isi apropie madularu de pasarica mea,si-l plimba putin intre labii ca sa-l umezeasca si ma patrunde usor...Nicicand nu ma simtisem mai imPLINita.Avea un penis gros,de marime medie,insa miscarile pe care le executa,il faceau special.Simteam cum intra si cum iese din mine si parc-as fi vrut sa-l opresc acolo in mine,nu ma mai saturam de pula lui...Ma infigeam si eu in el,ne sincronizam ca la dans.Niciodata nu mai fusesem luata pe la spate mai bine.
Isi infige mana in parul meu,imi plec capul pe spate si pompeaza in pasarica mea intr-un ritm...



    Login