Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataaparentele inseala.....2
Autor : passaris83 - 2012-07-16
Citita de 5490 ori - Nota 8.44 (34 voturi)
…Dupa weekendul cu pricina, nici nu stiam cum sa reactionez. I-mi treceau tot felul de idei prin cap, ca nu trebuia sa fac asta ca cine stie ce se va intampla de acum incolo sau cum se va purta ea. Luni dimineata parca voiam si nu prea voiam sa ajung la birou sa dau ochii cu Ana. Am zis ca asta e, oricum lucram in acelasi birou si tot timpul interactionam asa ca nu am ce face. Am ajuns la birou, inca nu erau ajunsi toti colegii. Am salutat pe toti si am plecat sa-mi fac cafeaua. Ana era la biroul ei cu nasul in monitor, facea ceva. Am trecut prin fata ei sa ajung la biroul meu, am salutat ca de fiecare data, a rapsuns, fara sa ridice capul, si sa inrosit un pic. Intotdeauna avea ceva de reprosat dimineata, ba ca nu mi-am dus cana de cafea la spalat, ca am uitat sa inchid imprimanta, ca ii place tricoul, dar de data asta nimic. Mi-am imaginat tot felul de chestii, ca cine stie ce i-o fi zis sotul ei, poate si-a dat seama de ceva, mi se parea dintr-o data ca am o mare povara pe umeri. Aproape o jumate de zi am avut de lucru fara sa o bag in seama, calcule, planse. Pe la amiaza unii din colegi au plecat pe teren, colegul meu de birou s-a mutat in spate a zis ca are nevoie de lumina buna, seful era plecat sa semneze un contract in alt oras asa ca atmosfera era destul de relaxanta la birou. Ana tocmai venise de la banca unde fusese plecata cu niste acte. Era imbracata intr-o rochie neagra un pic mulata cu un bolero pe ea. Avea un decolteu generos. Am ridicat capul dintre taste, am privit-o insistent si mi-am imaginat-o pentru o secunda goala. Era intradevar frumoasa. Parca sanii i-mi pareau mult mai frumosi si fundul mult mai bombat, iar ochelarii o faceau si mai sexy. A observat ca ma uitam la ea, sa asezat rapid pe scaun si am vazut ca iarasi a rosit. Nu am mai rezistat si i-am spus:
- Ana, vrei sa vorbim?
- Nu, a zis ea, nu prea e nimic de zis, si nici nu e momentul, nu suntem singuri, si atat mi-ar lipsi acum, a spus ea. Dupa un minut si-a sunat sotul sa il intrebe ce face, cum e la munca si ca il iubeste mult. Parca voia sa-mi transmita ca a fost intradevar o mare greseala pe care acum o regreta cu toata inima.
Am intrat pe messenger si am vazut ca si ea este online. Nu-mi permiteam nici sa ii dau mesaje sau sa o sun ca nu deadea bine. Stiam ca nu are arhiva activata la mess asa ca orice discutie cu ea va fi stearsa definitiv.
Am intrebat-o din nou daca vrea sa vorbim, ca si mie i-mi pare rau pentru ce sa intamplat si poate exista o cale de comunicare prin care sa indreptam cumva lucrurile.
Am vazut ca citeste, ca se incrunta si incepe sa scrie. Asteptam sa vad ce zice. Am primit un text intreg in care i-mi explica ca nu stie ce a fost in capul ei, de sa ajuns la asa ceva, ca nu trebuia sa faca asta, ca si-a pierdut mintea cu mine, ca nu stiu ce i-am facut de a ajuns sa se culce cu mine. Ca se simte foarte nasol fata de sotul ei pe care il respecta si il iubeste si ca in weekend cand au facut dragoste parca se simtea goala, ca nu putea sa se uite in ochii lui. Nu stiam ce sa ii zic, mi-am cerut scuze, i-am zis ca deocamdata nu stiu ce sa zic. I-am zis sa stea linistita ca nu se va intampla nimic, dar in mintea mea era altceva. Am intrebat-o apoi ceva, fara sa ma gandesc de doua ori:
-Spune-mi macar ti-a placut? am scris eu, trimitand si un emoticon sugestiv. Spre surpinderea mea, mi-a raspuns ca da, ca nu sa mai simtit asa niciodata, sa faca sex nu dragoaste si sa se simta asa bine, fara sa ii pese in momentele alea de consecinte.
- Andrei, nu stiu ce se va intampla, mi-e frica ca o sa afle, ca o sa ma scap eu, mi-am mai scris in final. I-am raspuns ca din partea mea sa nu-si faca griji nu sunt genul sa sparg relatii, doar sa fie ea relaxata si sa nu gandeasca negativist si sa se bucure doar de clipa traita. Am incheiat intr-o nota asa mai umoristica, ca e foarte frumos imbracata si ca nu ai cum sa nu-ti placa de ea. Si ca sa fiu si mai nebun am scris ultima fraza: daca tot vrea sa repare ceva si are curaj pana merg eu sa-mi iau ceva de mancare sa ramana fara chiloti pe ea ca si asa e cald si tot timpul se inroseste. Am vazut ca a facut niste ochi mari, si a iesit de pe mess.
Nu am zis nimic m-am ridicat si am plecat. M-am gandit ca de data asta chiar am dat-o in bara definitiv, oare ce a fost in capul meu? M-am intors dupa jumate de ora, am si uitat in prima faza cand am intrat in birou de ce am spus. M-am asezat la biroul din fata ei unde era conectat un scaner mare, profitand de faptul ca unul din colegi era in partea cealalta si m-am apucat de lucru. La un moment dat primesc un buzz de la ea, care ma surpinde mai ales ca era pe invisible. Ma ridic si ma uit la ea, era rosie la fata, cobor ochi in jos, de obicei in fata biroul ei era o masuta unde sta faxul. Acu era data un pic la o parte. Ma uit mai bine si ouaaauuu, Ana statea cu picioarele un pic desfacute si cu fusta un pic ridicata, destul cat sa vad ca nu purta nimic pe dedesupt. Am revazut acea pizda rasa si frumoasa cu dou labii minunate ce se deschideau in fata mea.Am zis ca visez, acum jumate de ora ma gandeam ca am facut cea mai mare prostie din viata mea si acum uite rezultatul. Vad ca strange usor picoarele la loc si i-mi scrie ceva pe mess:
- Nu stiu ce e in capul meu, dupa ce ai iesit simteam ca ma sufoc, i-mi apareau tot felul de imagini in minte, m-am udat toata. Am zis ca nu e adevarat ca nu e bine ce fac si uite-ma, goala in fata ta, fara sa ma gandesc din nou la consecinte.
- Nu-mi vine sa cred si ma bucur ca ti-ai revenit un pic, am scris eu razand, pe semne de la caldura ti se trage. Ana esti extraordinara, iar de pizda ta ce sa zic, m-ai lasat fara cuvinte, am scris eu inghitind in sec. Am fost intrerupt de colegul meu, care pleca la un examen, si a rugat-o pe Ana sa ii printeze ea niste foi si sa le lase pe birou la el. A plecat inchizand usa, iar Ana sa ridicat rosie toata si a plecat la baie. Am stat cateva secunde sa ma gandesc, daca e bine sau nu ce vreau sa fac, m-am ridicat si am plecat dupa ea l. Am intrat , sa speriat nu se astepta sa intru peste ea:
- Ce faci, nu e bine ca ai venit? nu mai vreau sa se intample nimic, si poate oricand sa intre cineva la noi in birou, sa ne prinda, te rog Andrei, te rog sa iesi, nu e bine, ma gandesc la mine, la ce sa intamplat, la sotul meu pe care sincer il iubesc. Te rog intelege, mai spune ea aproape cu lacrimi in ochi. Nu zic nimic o prind si o imbratisez, incepe sa planga si se aseaza cu capul pe umar. Eu nebun, nu m-am gandit o clipa la tot ce se intampla, ma afund cu buzele pe gatul ei, sarutand-o usor spre lobul urechii. Stiam ca acolo e slabiciunea ei. Nu a mai zis nimic, sa uitat in ochii mei si a primit fara sa se mai gandeasca sarutul. Am inceput sa o mangai cu mana pe spate coborand usor spre fund, cu cealalta mana o mangiam pe un san prin rochie. A mai incercat sa spuna ceva dar degeaba, iarasi se aprinsese ceva in ea. Am ajuns cu mana pe fund pe sub rochie, si inaintam spre pizda ei. A vrut sa i-mi traga mana fix cand primul meu deget i-a atins lindicul si si-a facut loc printre labii spre interiorul ei. Am vazut ca ofteaza ca spune: ahhhhhh, doamneee nu, si ca incepe sa respire sacadat. Am inceput sa o masez usor la pizda cand cu un deget cand introducand altul. Era uda toata simteam ca nu mai poate:
-Ana te vreau! I-am zis. Nu am mai asteptat raspunsul de la ea, am intors-o cu fata la oglinda am pus-o cu mainile pe chiuveta, i-am ridicat rochia pana la mijloc si m-am asezat in genunchi. Cu mainile i-am departat usot bucile si am inceput sa o ling in pizda. Ana gemea infundat tremurand un pic si de faptul ca puteam fi in orice moment prinsi. Faceam cu limba o cursa de maxim 2 -3 cm de la lindic pana la anus si inapoi, mirosea asa frumos, si a inceput si ea sa-si miste usor fundul in sus si in jos. M-am ridicat si mi-am dus mana la slit am scos pula afara si fara sa ma gadesc m-am infipt in ea. Prima reactie a fost un geamat lung pe care sigur l-ai fi auzit din orice colt al biroului, apoi sacadat a inceput sa geama incet incercand sa nu faca mare zgomot. O futeam rapid cateva secunde apoi, linisteam un pic ca sa-si po...



    Login