Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataaparentele inseala......6 - dupa 8 ani
Autor : passaris83 - 2020-08-18
Citita de 7239 ori - Nota 8.55 (75 voturi)
Au trecut 8 ani de cand nu am scris, insa tot ce s-a intamplat in ultima perioada, m-a determinat sa scriu din nou…
A urmat o perioada foarte ciudata in viata mea, cu bune si cu rele. Relatia cu Ana devenise oarecum stresanta si ingrijoratoare. Nu-mi placea ideea de asa zis "amant", dar nici nu i-mi displacea.
I-mi era frica ca in orice moment putea sa apara o situatie din care nu o sa mai pot iesi, sau in cel mai rau caz o sa ies foarte sifonat si eu dar mai ales ea.
In zilele ce au urmat m-am intalnit de 3 sau 4 ori cu Ana la mine in apartament. Au iesit niste futaiuri nemaipomenite. Fiinta asta se dezlantuia total cand era cu mine, nu mai conta nimic pentru ea. Ii placea sa facea sex ca o curva si se lasa fututa peste tot, in cele mai neobisnuite pozitii sau situatii. Ne-am futut ca nebunii pe masa din bucatarie, pe jos, in baie in timp ce faceam dus sau pe balcon in timp ce priveam apusul. I-mi sugea pula ca o profesionista si ajunsese sa ma implore sa o fut mai dur uneori. Tipa ca o disperata si avea niste orgasme cu multe lichide si gemete atunci cand ii dadeam limbi in pizda. Adoram sa fac asta, tremura numai cand i-mi atingeam buzele de sexul ei si ii bagam usor un deget in cur. Ma impingea cu capul mai adang intre picioare sa o ling mai intens. Incepuse sa iubeasca sexul anal si aproape la fiecare partida o futeam si in cur. Ii placea sa stea capra si sa o fut pe la spate in timp ce tipa cu capul in perna si facea miscari necontrolate. Ma terminam la ea in cur sau in gura si de fiecare data inghitea tot. Se uita in ochii mei atunci cand i-mi sugea pula. O sarutam apoi pe buzele ei mari cu urme de sperma, stiam ca ii place asta la nebunie, pentru ca simtea ca i-mi face placere si ca nu se simte folosita. Insa de fiecare data i-si reprosa la final, cand se linistea si nebunia trecea, ca asa ceva nici nu se gandeste sa faca cu sotul ei si ca nu stie ce se intampla cu ea, pur si simplu nu se poate abtine in prezenta mea. Mi-a zis ca in momentele cand este cu mine uita de el, dar apoi o urmaresc regretele si se simte vinovata pentru tot si ca sunt zile cand nici nu il poate privi in ochi. O spunea intr-un mod care ma facea sa pricep ca intr-un fel femeia asta suferea enorm. Odata dupa o partida de sex statea cu capul pe pietul meu respira sacadat, i-mi masa usor pula cu mana, eu ii mangaiam parul si un san. Am vazut ca lacrimeaza si ofteaza si mi-a zis ca simte ca inima ei a inceput sa se imparta la doi. Nu am raspuns nimic, nici nu stiam ce sa raspund in acel moment, doar am sarutat-o usor pe frunte. Am adormit amandoi si s-a trezit speriata la 4 dimineata, disperata sa ajunga acasa sa nu o prinda sotul ei care urma sa vina dupa tura de noapte. Disperarea din ochii ei si comportamentul pe care l-a avut in acel moment m-a facut sa inteleg ca trebuie sa ma opresc. Incepusem si eu sa am sentimente pentru ea si nu intelegeam daca sunt de iubire sau doar de satisfactie. Intelesesem ca desi nu vroia sa arate, Ana avea sentimente reale pentru el dar si pentru mine.
In zilele ce au urmat incepuse sa ma provoace si la servici uneori. Cand eram singuri in bucatarie, incerca sa ma sarute pe furis, i-mi punea mana pe pula prin pantaloni si ma mangaia, i-mi arata cu ce lenjerie era imbracata, se cracana “din greseala” pe sub biroul din fata mea fix cand era meu acolo si multe gesturi care ne puteau da de gol. Luasem o hotarare trebuia sa fac ceva. La nunta colegului nostru, ne-am intersectat usor privirile cand am intrat, dar nu am stat la aceeasi masa. Asta a fost un prim semn de agitatie si crispare din partea ei. Rugasem insistent pe colegul meu sa nu ma puna cu ei la masa pe motiv ca eu sunt singur si ca ei sunt doar cupluri si e mai bine sa stau cu alti colegi veniti fara partenere. Toata seara mi-a tras niste priviri ciudate de regret dar si de nervozitate. Incercam sa pricep ce gandeste, dar nu-mi dadeam seama, se uita insistent la mine apoi vorbea cu sotul ei si facea gesturi de tandrete. Era imbracata cu o rochie rosie, lunga cu o despicatura deasupra de genunchi si cu un decolteu generos, machiata discret. Era intradevar superba. Am inceput sa o privesc si eu in detaliu, bausem putin si deja gandurile ma faceau sa am o usoara erectie. A dansat cu sotul ei de mai multe ori. I-mi placea sa o privesc cum danseaza, avea o senzualitate nemaintalnita in miscari atunci cand i-si unduia usor fesele in ritmul muzicii.
Pe la miezul noptii cand toti incepusera sa se ameteasca si sa faca grupulete pe afara, la tigara sau cafea, a venit la mine si m-a intrebat cum sunt, daca sunt bine si de ce are impresia ca o evit. Sotul ei era ametit discuta si radea intens intr-un cerc de prieteni de langa. Locul in care stateam eu era mai intunecos langa o masa ferita, incadrata de un ghiveci cu tuia. Era si ea putin ametita, avea o stralucire in privire si niste ochi mari si umezi, cred ca si asta a fost motivul pentru care a venit la mine, altfel sunt sigur ca nu avea curaj. Am privito in ochi ei mari si i-am spus:
- Ana, nu e bine ce se intampla intre noi, te vad atat de fericita langa el, e mai bine sa ne oprim! A lacrimat, a pus capul in pamant si nu a mai zis nimic cateva secunde. Era intuneric, m-a prins de mana si mi-a pus-o pe pieptul ei pe decolteu langa inima si mi-a zis:
- I-mi bate inima atat de intens, stiu ca e gresit, stiu ca nu e bine, dar nu stiu ce sa fac! I-am bagat o mana pe la crapatura rochie si am urcat cu ea pana intre picioare. I-am atins zona intima fix pe pizda si am simtit o fierbintela prin materialul lenjeriei de dantela. A gemut usor. Am vrut sa o sarut acolo pe loc, dar m-am oprit. Mi-am retras mainile, m-am departat usor de ea si am rugat-o sa mearga la sotul ei ca e cel mai bine, sa nu facem vreo greseala pe care sa o regretam apoi. Am plecat inauntru si am lasat-o langa el. Eram nelinsitit si bulversat, am baut un pahar de wiski sec sa-mi revin. La 10 minute, am vazut ca intra impreuna cu el, au dat plicul cu darul la miri, au salutat pe toata lumea de la masa si pe motiv ca e tarziu si ca sotul ei lucreaza a doua zi au plecat. Inainte sa iasa am vazut-o ca era extrem de trista, m-am uitat atent la ea, dar a evitat sa ma priveasca. Luni nu a venit la birou, nici nu am intrebat pe nimeni de ce. Poate era mai bine asa.
In zilele ce au urmat am luat o decizie. Aveam un prieten in Anglia, lucra in domeniul cadastrului si proiectarii si castiga foarte bine si de multe ori m-a intrebat daca nu vreau sa vin la el. Am acceptat imediat si mi-am dat demisia. Seful a fost putin suparat, mai mult ca i-mi faceam treaba extrem de bine si avea toata increderea in mine. I-am zis ca i-mi doresc mai mult, ca vreau sa plec si a acceptat pana la urma demisia. Mi-am luat la revedere de la colegi, inclusiv de la Ana, era foarte nelinsitita cand a aflat, am simtit-o, a incercat sa ma intrebe pe messenger in privat ce sa intamplat, nu i-am raspuns, dar nici nu a schitat vreun gest sa o dea de gol in fata celorlalti.
In 2 saptamani deja eram in Londra si incepeam munca. Ma obisnuisem destul de greu cu stilul englezesc, dar asta era ceea ce am ales. Se castiga bine: la inceput mai putin, dar apoi ajunsesem sa castig destul de mult. In 3 4 ani am adunat suficienti bani cat sa i-mi iau un apartament al meu. Am venit de cateva ori in tara, mi-am cumparat un apartament intr-o zona buna, bloc nou cu o priveliste superba.
De Ana nu mai stiam aproape nimic. Doar pe facebook eram prieteni si atat, am dat odata sau de 2 ori cate un like la o poza in care era in concediu cu sotul ei. Aveam cateodata amintiri cu ea ce nu i-mi dadeau pace. O si visasem la inceput de cateva ori. I-am zis o data sau de doua ori, la multi ani, de ziua ei pe facebook si cam atat. In momentul cand am plecat am primit un singur mesaj de la ea pe telefon, la care nu am raspuns : “De ce, Andrei?”
Anul trecut dupa aproape 7 ani de Londra am decis sa ma intorc, gasisem un fost coleg in tara din orasul meu si am deschis propria firma de cadastru. Eram do...



    Login