Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataaparentele inseala......5
Autor : passaris83 - 2012-08-07
Citita de 7314 ori - Nota 8.26 (47 voturi)
....scuze pentru intarziere....
…M-am trezit mai obosit decat adormisem, am avut o noapte destul de agitata. Caldura combinata cu tot felul de vise care ma cam chinuiau, mi-au provocat o stare neplacuta. Constiinta incepea sa puna stapanire pe mintea mea. I-mi placea ce faceam cu Ana de ce sa nu recunosc, i-am descoperit o parte din secretele si punctele ei sensibile si acum stiam ca puteam sa o manipulez cum vreau eu. Insa ceva i-mi spunea ca nu e bine, nu de multe ori ma gandeam ca ceea ce fac eu odata se poate intoarce impotriva mea. I-mi faceam fel de fel de idei cum s-ar simtii sotul ei daca ar afla, ce se poate intampla si cum am putea distruge vieti si familii prin nebuniile inventate de noi. La 6 dimineata faceam deja dus nu mai puteam dormi. Stateam cu cafeaua in mana si meditam aiurea pe geam. Ma hotarasem, trebuia sa fac ceva sa opresc asta, nu puteam continua asa, putea sa se nasca o situatie periculoasa si trebuia sa evit, sa fiu eu cel care gandesc corect.
Am ajuns la birou primul, niciodata nu prea se intampla asta, si ma gandeam cum sa ies din situatia asta. Singurul mod era sa i-mi schimb atitudinea fata de ea, sa nu o mai provoc sa nu discutam prea mult sa fac cumva sa o evit cat mai mult.
A ajuns si ea nu se astepta sa fiu deja acolo, de obicei ajungeam printre ultimii, purta una din rochiile ei elegante care ii scoteau in evienta formele ei bine definite. Era putin schimbata, sau asa mi se parea, m-a salutat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat cu o zi inainte, era tot numai un zambet, nu stiam ce se intampla. Eu insa mi-am urmat planul stabilit de dinainte, am raspuns destul de rece la buna dimineata, fara sa mai zic altceva, si am luat o atitudine destul de oficiala, evitand sa deschid orice discutie cu ea. A incercat de cateva ori, voit probabil sa deschida o discutie cu mine dar am evitat eu. Am vazut ca devine crispata nu stia ce se sa intamplat, insa nu a schitat nici un gest prin care sa se dea de gol. In zilele ce au urmat mi-am coninuta planul, vorbam foarte putin, evitam sa discutam prea mult, era foarte bine si pentru mine, usor usor dvenea pentru mine aceeasi persoana de la inceputurile ei in firma. Probabil se obisnuise pentru ca incepuse sa se poarte si ea la fel, a incercat odata sa ma intrebe discret pe mess daca trebuie sau vreau sa vorbim, i-am raspuns la fel de sec ca daca o sa simt nevoia o sa vorbesc si atat.
Intr-o seara ma suna unul din colegi sa ma invite in oras, urma sa se casatoareasca vroia sa ne dea invitatiile la nunta si sa ne cinsteasca dupa obicei. Am ajuns la un local mai retras dar foarte frumos din centru, colegul cu viitoarea sotie erau deja acolo au mai venit inca doi colegi. La un moment dat apare si Ana cu sotul ei. Ne-am salutat respectuos, sotul ei chiar era incantat ca ne vedem, puteam sa mai avem una din discutiile noastre interminabile despre masini. Ana nu prea zicea nimic discuta cu logodnica colegului, din cand in cand se uita la noi, incercand sa intre in discutie. La un moment data fara sa vreau pe sub masa i-am atins piciorul cu piciorul meu, a tresarit si sa uitat fix in ochii mei pentru o secunda. M-am scuzat pentru incident si mi-am continuat discutia cu colegii si sotul ei. A trecut vreo ora, cand ea si sotul ei sau scuzat si au vrut sa se ridice sa plece. El trebuia sa plece la servici in tura de noapte. La insistentele colegului, dar mai ales a viitoarei sotii, ca nu o sa mai aiba cu cine discuta, Ana a ramas la masa. Facusem un pact ca unul din noi, sa o duca acasa. A acceptat fara sa se gandeasca prea mult, isi iubea sotia si nu voia sa-i strice seara, asa ca s-a ridicat a salutat pe toata lumea si-a pupat sotia si a plecat. Se inserase bine, era inca cald afara, asa ca atmosfera era numai buna pentru stat la terasa. Am baut cateva beri, toti colegii in afara de gazda noastra, care trebuia sa mai ajunga undeva in seara aia. Am convenit sa o duca el acasa pe Ana. A strambat putin din nas, nu prea ii placea sa deranjeze. Bausem cateva beri ma ametisem un pic, aveam un sentiment ciudat dar placut, incepusem sa o privesc din nou altfel pe ea, incercam pe cat posibil sa ma stapanesc. O priveam pe furis cum respira usor si sanii ei mari se ridicau si coborau, nu aveai cum sa nu-ti placa fata asta. Observase si ea asta, tot evita sa se uite sau sa vorbeasca cu mine, discutand mai mult cu cei din fata ei. La un moment dat o suna sotul sa o intrebe daca a plecat, a raspuns ca o duce colegul acasa si ca il suna cand ajunge si a inchis. Inainte de plecare fiecare se ridica sa plece, colegul a spus ca o duce el dar mai intai trece pe la cineva 5 minute. Ana a spus nu, ca ea merge sa ia un taxi ca nici nu e departe statia si ca nu e nici o problema. Drumul meu trecea pe langa taxi-uri asa ca am spus ca o conduc eu. A vrut sa refuze in prima faza dar, ca sa nu dea nimic de banuit a acceptat si am plecat fiecare dintre noi.
Pe drumul pana la statie erau cam 5 minute de mers pe jos, nu a prea vrut sa discute decat a zis ca e un pic racoare si ca abia asteapta sa ajunga acasa ca este obosita. Un vant adia usor fluturand rochita ei de vara, fara sa o ridice prea mult. Nu m-am putut abtine si am zis:
- Iarasi vantul asta creaza probleme, am zis eu, probabil ii place cum te-ai imbracat si vrea sa vada si ce ai pe dedesupt, am continuat eu razand.
- Andrei, iarasi incepi, mi-a zis, ce mai vrei acum? si asa vad ca ai ceva, ca te-ai schimbat!, a zis ea vazand evident ca o deranjeaza situatia. Voiam sa par puternic, dar alcoolul nu-mi dadea pace.
- Nu am nimic, chiar ma simt ok, am zis, dar daca vrei sa vorbim, acum e momentul, mergem pana la mine nu stau departe, si discutam. In prima faza a refuzat, a zis ca nu poate sa faca asa ceva, ca ce o sa zica sotul ei. I-am zis ca nu stam mult si ca oricum va ajunge acasa inainte sa o sune el. Un pic iritata a acceptat, ne-am urcat in taxi si am plecat. Cat am, mers cu taxiul, foarte discret i-am pus o mana pe picior, a tresarit dar nu a schitat nici un gest. Am continuat sa urc cu mana pana sus aproape de lenjerie, am pipait-o putin, a oftat incet, era intuneric in masina, nu vedeam ce culoare au dar simteam dantela pe degete. Am coborat si ne indreptam spre scara blocului unde locuiam. Era intuneric, nu mergea iluminatul pe scara. Din instinct m-a prins de mana cand urcam, ii era putin frica, ma tinea destul de strans. Eu nu am zis nimic, am tras-o spre mine am lipit-o cu spatele de perete si i-am cautat gura sa o sarut. A fost surpsinsa, a vrut sa refuze, dar nu a opus multa rezistenta:
- Te rog lasa-ma nu aici, ne poate vedea cineva, a zis ea, insa eu i-am acoperit gura cu un sarut in timp ce cu o mana ii cautam un san. Am vazut ca incepe sa respire greu, simteam ca e excitata. I-am bagat mana sub rochie si cu doua degete i-am departat chilotei. Am mangaiat-o putin pe pizda rasa, apoi am bagat un deget in ea. A gemut usor, era uda toata. A ridicat un picior sa pot intra mai bine cu inca un deget in ea, simteam ca ma doreste, chiar daca repeta incet ca nu e bine ce facem. M-am descheiat la slit si mi-am scos pula afara. A simtit asta si mi-a pus mana pe pula frecand-o usor. Mi-am apropiat pula de chiloteii ei i-am dat mai tare intr-o parte si ma plimbam pe buzele pizdii ei. Era excitata a inceput sa se frece de ea usor:
- Bag-o te rog.....nu mai pot, o vreau in mine....mi-a spotit la ureche. Nu am mai asteptat nimic, mi-am potrivit-o la intrare si m-am impins in ea. A scos un geamat de excitare, a inceput sa se miste in pula mea. Cu o mana ii tineam piciorul ridicat iar cu una ii mangaiam un san pe care l-am scos afara din rochie. Puteam sa fim prinsi in orice moment si asta ma excita si mai tare. La un moment dat i-a sunat telefonul, era sotul ei, vroia probabil sa stie cum a ajuns. Era speriata nu stia ce sa zica. Eu am ramasa infipt in ea, si am zis ca nu mai fac zgomot sa raspunda:
- Alo, da dragul meu, a spus ea mai mult in soapta gafaind putin incercand sa se calmeze, uite acum urc scarile, a zis ea, am ajuns adineauri. Auzeam ce spune sotul ei in telefon, ca a sunat-o sa vada daca a ajuns si sa ii spuna noapte buna ca dupa aia nu mai poate vorbi.
-Ok, dragul meu, vorbim maine dimineata atunci, te iubesc, a mai zis ea si a inchis. A oftat, era un pic speriata:
- Era cat pe ce!, a zis ea, e o nebunie ce facem noi, a zis si sa lipit un pic de perete. Am iesit din ea m-am incheiat la slit am prins-o de mana si am zis sa mergem sa continuam sus la mine.
Am deschis usa si am intrat. Am inchis usa dupa noi in timp ce am lipit-o de perete si am sarutat-o patimas, apoi am tras-o spre dormitor, am asezat-o pe pat si am vrut sa aprind lumina:
- Lasa lumina stinsa e mai romantic asa, mi-a zis ea.
- Nu, i-mi place pe lumina, i-am raspuns, vreau sa te privesc, si am aprins lumina. Apoi m-am dus la ea am intins-o pe pat i-am ridicat rochia am inceput sa o sarut pe sani, sa ii ling unul cate unul sa ii musc sfarcurile. Am coborat cu sarutarile spre buric, facand opturi cu limba. I-am dat chilotei jos incet, descoperind cea mai frumoasa pizda, ingrijita rasa complet si uda, care ma inebunea. I-am departat picioarele si am linso de jos de langa anus pana sus , facand-o sa scoata un suspin prelung. Cu un deget ii masam lindicul iar cu limba mi-am facut loc printre labii adanc in interiorul ei. O futeam practic cu limba si asta o inebunea. Gemea si i-si misca haotic mainile pe capul meu, in timp ce eu i-mi faceam loc in pizda ei ba cu degetul ba cu limba, fara sa ma opresc deloc:
- I-mi place, ma inebunestiiiii, ma omoriii, daaa acolo, ahhhh....., simteam ca o sa termine. La un moment dat muschii au inceput sa se contracte si a strans usor picioarele in jurul capului meu. Din pizda ii curgea seva ei pe care am lins-o pana la ultima picatura, avuse un orgasm violent, era minunata:
- Bag-o in mine nu mai rezist, te rog fute-ma, mi-a zis. M-am ridicat si am sarutat-o pe buze, erau uscate. Mi-am dat boxerii jos si m-am asezat deasupra. Pula mea statea lipita de pizda ei. Mi-a prins-o cu mana mi-a mangaiat-o putin si a ghidat-o spre interior. M-am impins in ea puternic, era minunata, dar in acelasi timp atat de strampta. Eram excitat, aveam o erectie masiva, simteam ca nu o sa dureze mult. Am inceput sa ma misc in ea la inceput incet, apoi din ce in ce mai rapid. Se misca si ea odata cu mine, i-mi tinea o mana pe fund, impunandu-si un ritm.
- Vreau eu deasupra mi-a zis. Am ridicat-o cu ambele maini fara sa ies din ea si m-am intors, eu stateam pe spate iar ea deasupra mea. S-a oprit pentru o secunda, apoi a inceput sa se miste haotic in pula mea. Se ridica si cobora, cu o mana i-mi masa coaiele pe la spate iar cu o mana isi mangaia un san. Era superba asa sa o vezi de jos, cu ochii inchisi cu parul desfacut, trasnpirata si excitata la maxim. Simteam ca nu mai pot:
- Ana, i-mi vine, nu mai rezist am zis. Am vazut ca zambeste, ma saruta pe gura si incepe sa se miste din ce in ce mai repede. Mi-am dat drumul adanc in interiorul ei umbland-o de sperma. Sa prabusit peste mine, respirand greu, m-a sarutat bagandu-si limba adanc in gura mea, avea buzele uscate, respira sacadat, se vedea ca era obosita.
- In sfarsit am ajuns sa o facem si noi intr-un pat normal, ca pana acum numai in locuri ciudate am facut-o, a zis ea zambind un pic, mangaindu-ma pe obraz.
A ramas cateva secunde asa fara sa zica nimic, apoi s-a ridicat, am iesit din ea, s-a aplecat cu buzele deasupra pulii mele semierecte si a linso si supt-o un pic, curatand-o de ultimele picaturi de sperma. Mi-a zambit si s-a dus la baie, pe picior am vazut cum se prelingea sperma din pizda ei, era o imagine minunata.
Cand s-a intors de la baie eu stateam relaxat cu fata in sus gol, o priveam. S-a dus asa goala spre balcon, unduindu-si fundul bombat. Era nemaipomeninta sa o vezi asa. S-a asezat cu mainile pe pervaz, se uita in zare. Stateam la etajul 4 undeva mai sus aveam o zona d...



    Login