Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataaparentele inseala......4
Autor : passaris83 - 2012-07-20
Citita de 5816 ori - Nota 8.20 (44 voturi)
…..A urmat o perioada de liniste in viata mea, sau cel putin asa parea ca vor decurge lucrurile. Am mai incercat odata sau de doaua ori pe la servici sa mai deschid subiectul cu ea, dar am vazut ca incearca discret si protocolar sa il evite cat de mult poate, asa ca nu am mai insistat. Oricum renuntase sa mai vina imbracata provocator la servici desi, tot timpul avea ceva elegant in vestimentatia ei, care te facea uneori sa o privesti insistent, chiar fara sa vrei. Mi-am dat si eu seama ca nu-si dorea sa mai provoace vreo furtuna de sentimente sau sa reaprinda vreo scanteie, asa ca tot timpul incerca sa fie cat mai oficiala ,dar in acelasi timp sa nu atraga atentia vreunuia din colegi ca sa schimbat ceva in comportamentul ei . Am inteles cum gandea in momentul ala, sau cel putin asta am dedus eu, pentru ca, de fiecare data cand din intamplare o priveam sau ma privea fie chiar pentru o discutie legata strict de servici, Ana ma evita categoric, incerca sa schimbe subiectul, sa termine cat mai repede discutia, se ridica si pleca, vorbea la telefon, facand cu totul altceva. M-am conformat cu ideea ca poate e mai bine asa, fortandu-mi constiinta sa intervina si sa-mi readuca aminte de fiecare data cand era necesar ca este o femeie maritata. Un singur lucru ma cam framanta, oare ce ascunde femeia asta cu adevarat in comportamentul ei? Nu reuseam sa inteleg asta.....
Era inceputul verii si fiecare de la servici incerca sa lucreze cat mai putin, si sa-si puna concediile cat mai bine. Nu sunt un timp care doream in mod deosebit sa-mi iau concediu intr-o perioada a anului anume asa ca i-am lasat pe toti sa i-si aleaga concediul, cand vor. Bineinteles fetele au avut prioritate si cum aveam doar doua, o contabila care si asa venea part time pe la birou, si o secretara, Ana si-a pus concediul cum a vrut. Urma ca pentru doua saptamani sa nu ne intersectam. In acel moment am hotarat clar ca asa era cel mai bine pentru amandoi. Am venit luni dimineata cu un “chef” de munca de nu mai puteam, urma sa fiu aproape o luna cam singurel pe la birou sau maxim 2 persoane. Fara sa-mi dau seama, simteam lipsa fiecaruia dintre colegii plecati, unul zicea un banc, celalalt facea o cafea, pe unii i-mi mai varsam nervii, dar poate un pic mai mult simteam lipsa ei. Era si firesc, era singura persoana de sex feminin care era tot timul in jurul nostru si caruia noi baietii ii acordam mai multa atentie. Stiam ca ceea ce gandesc nu are logica in momentul ala, sau mai ales nu ar trebui sa-mi creeze vreun disconfort, dar totusi ma cam macina ideea asta. Prima saptamana a trecut destul de greu, nu prea faceam teren asa ca la birou era cam plictiseala. Stateam pe mess pe ziare online, mai faceam cate o schita, si incercam sa-mi omor cumva timpul, de multe ori fara sa vreau ma uitam sa vad daca nu cumva intrase online. Urmatoarea saptamana, am facut un lucru ce nu-mi sta in fire, dintr-o data voiam sa fiu un pic rau, sau asa mi s-a parut atunci mie ca vreau. Mi-am facut curaj si am sunat-o. A sunat-o odata, de doua ori, eram sigur ca nu o sa raspunda, dar ...a raspuns:
- Alo da, mi-a zis!
- Buna, Ana, ce faci? i-am raspuns…
A urmat o clipa de tacere, o simteam un pic panicata la telefon:
- De ce ma suni ce s-a intamplat?, m-a intrebat,
- Nimic, am vrut sa vad ce faci! i-mi era dor de vocea ta, i-am zis razand usor la telefon. Voiam sa vad reactia ei.
- Andrei....offf.., oftatul ei mi se parea ca ascunde multe, de ce nu intelegi tu ca.....
- ….Am glumit, am zis, vreau sa vorbsc cu sotul tau.
- Cu sotul meu!?!! se speriase nitel se simtea asta, de ce ai vrea tu cu sotul meu?, devenea agitata, nu-i placea situatia.
- Nu te agita, vreau sa-l rog sa-mi fac rost de ceva pentru masina, am linistit-o eu, incercand sa nu creez o situatie neplacuta. Stiam ca sotul ei are tot felul de relatii pe la service-uri si magazine de piese.Am vorbit cu el, am lamurit ce voiam si am inchis. Am ramas cateva secunde cu telefonul in mana, incercam sa descifrez reactiile ei, un pic nervoasa, agitata si surprinsa ca am sunat. Ma linistisem un pic, la naiba chiar mi-am dorit pana la urma sa o aud, revino-ti in fire, mi-am zis....esti baiat mare.
A trecut si concediul ei, luni dimineata la birou agitatie mare, destul de multe acte nefacute, si multe alte chestii ce implica munca de secretara. Nu prea ne-am bagat in seama mult, insa aveam asa un chef de munca, ce demult nu-l mai aveam lunea. Ea un pic brozata imbracat ca de obicei elegant, incerca sa faca ordine si mai ales se agita cu tot felul de acte. Incepuse si la mine sa se aglomereze un pic treaba, colegii erau in concediu cineva trebuia sa faca si treaba de teren. I-am spus sefului ca trebuie sa merg sa trasez schite si masuratrori si sa cheme pe cineva din concediu sa ma ajute. Mi-a raspuns ca nu poate face asta, concediul e concediu. Apoi, a spus ceva pe care in momentul ala nu stiam cum sa il concep, ca asa i-a venit lui sa faca, sau a facut-o intentionat.
- Ana, maine te imbraci adegvat, zise el zambind, merci cu Andrei sa il ajuti la masuratori. Stia destul de bine ce sa faca, ne ajutase de multe ori pe noi toti sa introducem date in calculator asa ca era familiarizata. Nici nu era mare scofala insa nu putea sa fac singur totul.
Reactia ei a fost in prima faza un oftat usor, de disconfort, apoi fara sa arate ca o deranjeaza sau sa zica ceva, a raspuns ca nu e nici o problema si a plecat la banca.
Dimineata urmatoare am ajuns la birou, am baut cafeaua, si am astepata-o pe Ana sa plecam. A ajuns si ea. Era imbracata cu totul diferit. Purta o rochie vaporoasa, alba, un pic larga prinsa cu o curelusa la mijloc, ce ii scotea in evidenta pieptul ei generos. Avea o pereche de balerini galbeni, si parul il avea prin intr-o coada frumos aranjata pe spate. Arata ca o scolorita de 17 ani. Am zambit i-mi placea asta. Am plecat spre masina, ea in fata mea eu o urmam la iesirea din cladire, cu o geanta in mana. Ma tot gandeam, de ce si-o fi luat rochie, stia ca mergem intr-o zona mai de munte, unde batea destul de des vantul.
Aveam de mers ceva distanta. O bucata de drum nu a zis mare lucru, chestii esentiale legate de munca si cam atat. Ca de obcei trebuia sa zic ceva, incepeam sa nu ma mai pot abtine in prezenta ei fara sa zic ceva care ori sa o irita ori o facea sa roseasca.
- Ti-am cam simtit lipsa la birou, am zis, nu prea am avut cu cine discuta zilele astea….
Nu a zis nimic in prima faza, inerca sa i-si caute cuvintele, stiam ca voia sa dea o replica buna, nu prea i-a iesit de data asta:
- Si eu am simtit lipsa colegilor, a zis ea, doar a unora....a continuat.
Nu am zis nimic, m-am uitat un pic la ea si am continuat drumul. Era atat de draguta cand se incrunta si voia sa para extreme de serioasa Am ajuns la destinatie, o zona de munte foarte fumosa. Trebuia sa facem cateva masuratori pentru un proiect la o pensiune. Am inceput sa masor, eu ajustam aparatul faceam masuratorile si Ana nota rezulatete si cifre. La un moment dat, un vant mai puternic, i-a ridicat rochia in sus. Am vazut atunci tot ce aveam nevoie sa vad. Purta ca de obicei o lenerie foarte frumoasa, alba dantelata, ce nu ascundea aproape nimic din fundul ei minunat. A incercat rapid sa se aranjeze, oftand si rosind in acelasi timp. Stia ca ma uit la ea, m-a surprins de fapt ca zambeam pe sub mustati, a incercat sa treaca peste moment fara sa para ca a deranjat-o.
Am terminat si era deja trecut de amiaza bine. I-am zis sa ne oprim pe o terasa la o pensiune pe care o stiam. Am zis ca fac eu cinste cu masa. A vrut probabil sa refuze elegant, nu a mai reusit sa zica nimic, pentru ca deja oprisem masina in fata localului. Ne-am asezat la o terasa intr-un loc mai retras,am comandat ceva fiecare si savuram dintr-o limonada rece. Ana nu zicea mare lucru, doar ca locul e frumos si ca o sa i-si spuna si sotului ei de locul asta, sa vina mai des. Nu inceta niciodata sa-mi readuca aminte mereu de sotul ei. La un moment dat, fara sa vrea Ana, a ridicat un picior si l-a asezat pe scaunul din stanga mea, voia probabil sa se relaxeze. Am profitat de moment si fara sa ma gandesc prea mult, am inceput sa o mangai in zona gleznei urcand cativa centimetrii spre genunchi. A tresarit nu se astepta la asta. A vrut sa retraga piciorul, dar nu am lasat-o o tineam destul de strans. In spatele nostru la cativa metrii era inca doua persoane la o masa. Probabil nu a vrut sa creeze o situatie penibila asa ca nu a mai insistat sa i-si retraga piciorul. Eu insa insistam din ce in ce mai mult cu mangaierile, pe piciorul ei. Avea o piele extrem de fina sigur folosea o crema care o facea sa fie asa. Cu o mana i-am dat balerinul jos din picioare, si ii masam calcaiul si laba piciorului. A inceput sa se relaxeze se vedea pe fata ei, s-a asezat cu spatele pe spatarul scaunului, rezemandu-si capul. Nu zicea nimic doar ofta incet savurand cate o inghititura din bautura.
Voiam sa ii spun in momentul ala ceva dar nu am putut sa o fac direct, ma blocasem, asa ca i-am trimis un sms: “Da-ti chiloti jos si da-mi pe sub masa” ..., i-am scris si am dat send. A privit telefonul cateva secunde a citit si a facut niste ochi mari uitandu-se la mine:
- Esti nebun, nu pot sa fac asta, nici nu ma gandesc, nu suntem singuri, ce e ai nu-ti ajunge ca deja ma faci sa nu mai fiu eu.
- Daca i-ti doresti, o faci, indiferent de imprejurari! am zis, zambind continuand sa-i masez piciorul incet.
A ezitat cateva clipe, apoi a facut un lucuru pe care desi mi-l doream nu credeam ca o sa-l faca. Sa lasat pe spate, impingand usor bazinul in jos si cu o mana, incet fara sa dea de banuit si-a tras lenjeria intima. A ridicat apoi si celalalt picior pe scaun, si a impins cu mainile chilotei spre genunchi facand asta foarte usor fara sa dea nimic de banuit. Am tras de ei si i-am scos de pe un picior apoi de pe altul, i-am strans in pumn si i-am bagat in buzunar. S-a uitat cam ciudat la mine, nu stia ce va urma, a vazut insa ca si eu sunt un pic agitat si a zambit provovator. Apoi unul din picioare l-a coborat din nou jos oferindu-mi o priveliste a pizdei ei frumoase in toata splendoarea. M-am oprit din masaj i-mi placea ceea ce vedeam. Aveam o erectie vizibila care aproape i-mi rupea pantalonul. A observat si ea asta, nu era o femeia atat de cuminte si nestuiutoare cum voia sa para. Si-a ridicat picioarul de pe scaun si la pus intre picioarele mele frecandu-si degetele si talpa de erectia mea. Ma simteam minunat dar nu mai rezistam asa, trebuia sa fac mai mult.. Am facut semn si am cerut nota. Ne-am ridicat si am plecat spre masina, eu ca de obicei in spatele ei. Tinea cu mana un pic de rochie, adia un vant usor, si mai ales acum nu vroia sa mai aiba inca un incident.
M-am urcat in masina, sa urcat si ea, sa uitat la mine a vrut sa zica ceva, dar nu a mai apucat pt ca m-am repezit sa o sarut, punandu-i o mana pe piciorul ei. Mi-a raspuns la sarut cum nu o mai facuse pana atunci, apoi sa retras punandu-mi mana pe piept:
- Of, Andrei sti ca nu e bine ce vrei sa facem..de ce ma tot provoci?....
- Stiu un loc mai retras, mergem acolo, am zis si am plecat de pe loc fara sa mai zic nimic. Am ajuns undeva langa o padure intr-o zona pe care odata o mai frecventasem, cand am facut niste masuratori. Am oprit masina si m-am uitat la ea. Statea si privea pierduta in zare, fara vreo reactie. M-am apropiat de ea, i-am luat fata in mainile mele si am privit-o. Vroiam sa vad exact reactia si privirea ei, sa vad daca i-si doreste cu adevarat sa mearga mai departe. Nu a ezitat sa ma priveasca, insa undeva in coltul ochiului parea ca se aduna o lacrima. Am sarutat-o, mi-a rapsuns la sarut. Am inceput sa o mangai, pe gat , apoi pe sani. Am dat jos curelusa ce lega mijlocul ei sa am mai multa libertate la sanii. I-am masat usor pe ambii, era minunatii, cat i-mi era de dor de ei. Gemea pierduta, ii placea, se vedea din reactiile ei. A coborat cu mana spre pantalonii mei, mi-a desfacut la fermoar si a scos...



    Login