Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataaparentele inseala......3
Autor : passaris83 - 2012-07-18
Citita de 5656 ori - Nota 8.24 (34 voturi)
…Zilele ce au urmat au decurs normal. A doua zi eu fusesem plecat pe teren la niste masuratori si nu prea am fost deloc pe la birou. Urmatoarea zi a lipsit ea. Avea niste cursuri de master si a trebuit sa lipseasca, asa ca nu ne-am intersectat. In gandul meu insa zaceau niste sentimente ciudate,o frustare combinata cu un sentiment de vinovatie. Niciodata nu am fost un cuceritor, nici baiat cuminte nu eram, dar acum lucrurile au luat o intorsatura foarte ciudata. Pe de o parte cand i-mi aduceam aminte de ce sa intamplat, ma simteam bine, nu de multe ori m-am trezit cu o erectie masiva. Pe de alta parte ce am facut sau faceam nu era bine. M-am gandit, e totusi o femeie maritata cu un sot pe care sincer eu cred ca il iubea, de la care primea respect si sigur si in mintea si sufletul ei erau un amalgam de idei. Mi-am pus in gand sa incerc sa uit totul sa ma port ca un om normal, si mai presus de toate nici sa nu mai incerc sa ma mai gandesc la ea decat ca la o colega, vorba aia daca ea a fost slaba macar eu sa fiu puternic.
Dupa trei zile ne-am vazut din nou, acelasi protocol de dimineata, salutul firesc, cafeaua din dotare si trecutul prin fata ei spre biroul meu. De data asta a raspuns la salut si chiar a continuat cu ideea ca beau prea multa cafea si ma agita. Nu am raspuns nimic doar i-am zambit, imediat si-a pus capul in monitor fara sa mai zica nimic. Am intrat pe messenger, celebrele discutii inutile de dimineata cu toti prietenii. Sincer nu vroiam sa ma bag in seama, dar parca asteptam sa zica ceva, insa nimic. I-si schimbase si poza de la avatar, i-si pusese o poza cu cea si cu sotul din luna de miere. Pfff mi-am zis, cred ca lucrurile si mai ales mesajul e clar, trebuia sa inteleg ca totul a fost o grseala pe care nu o vom mai repeta.
A venit ziua de vineri, weekend, totul a decurs normal, nu am vorbit decat strictul necesar, exact ce si cat aveam nevoie. Un singur lucru observasem, cat de dura vroia ea sa para, nu mai avea acelasi elan ca acum ceva timp in urma, cand superioritatea cu care ne si si mai ales ma trata era vizibila.
Sambata am iesit in mall la o cafea cu o veche prietena. Am si fost impreuna o perioada nu a mers si am decis sa ramanem prieteni, asa era cel mai bine pentru amandoi. Tipa o fata destul de draguta, subtirica si cu niste sani frumosi, avea obiceiul sa se imbrace mai sexy, de data asta alesese o rochie scurta si destul de mulata, care m-a surpins si pe mine, nu ca mi-ar fi displacut. In timp ce savuram din cafea la o discutie cu ea, aud pe cineva ca ma striga. Ridic privirea si o vad pe Ana impreuna cu sotul ei, el ne-a vazut si a dorit sa ma salute. Il stiam pe sotul ei destul de bine, fusesem la ei la nunta si la o petrecere de la servici si ne imprietenisem, mai ales ca aveam cu cine sa discut despre masini, el lucra ca inginer de productie la o fabrica in domeniu.
M-am ridicat am facut cunostina, amicei mele cu ei, s-au salutat prietenos, insa atunci am observat ceva la Ana, ceva ce m-a pus pe ganduri, a avut o reactie cam ciudata stramband putin din nas, pe moment, binecunoscuta grimasa cand ceva nu ii placea. Au mai stat putin si au plecat. Atunci mi-a fulgerat prin gand o ideea. Oare nu i-a placut ca m-a vazut cu cineva, nu stia exact daca sunt singur, sau am pe cineva, desi la servici fiecare se cam stia cu cine este. Am zis ca mi s-a parut si am continuat discutia.
Luni dimineata din nou la munca, un pic mahmur de la o petrecere a unui prieten cu o seara inainte,urma o zi grea. Nu am bagat prea mult de seama ca Ana nu ajunse-se inca, m-am asezat la birou mesterind la setarile monitorului care nu-mi placeau. La un moment dat, a ajuns si ea, a salutat pe toata lumea, si am ridicat si eu privirea sa o salut. Am cam tresarit cand am vazut-o, purta o rochie neagra mulata, asemantoare cu a prietenei mele de sambata, care ii scoateau in evidenta sanii ei mari, si fundul bombat. Purta pantofi negrii cu toc, ce ii scoatea in evidenta picioarele drepte si frumoase. Se machiase un pic mai mult, ea de obicei nu prea se machia sau o facea foarte discret, si avea parul prins la spate un pic aparte. Chiar si sefu, facuse o aluzie, la imbracamintea ei, el fiind un tip serios care rar face glume deocheate. I-a motivat si lui ca stie ca are de mers astazi sa obtina de la oficiul de mediu o autorizatie greu de obtinut pentru proiectele noastre, si trebuie sa fie elegant imbracata, si a plecat zambind sa-si faca un ceai.
Aveam eu banuieli de ce se imbracase asa, da nu am zis nimic. Atat un singur lucru i-am zis pe messenger:
- Cu rochia asta ai putea sa obtii autorizatie si de la presedintele Americii!, nu a zis nimic decat, merci si mi-a trimis un smile.
Pe la 11 am plecat pe teren si seful m-a rugat, sa o las in fata sediului unde trebuia sa ajunga, ca si asa e aglomerat orasul si e mult de mers. Stia si el ca nu prea o suportam, cred ca de multe ori si-a dat si el seama ca eu sau de multe ori chiar si cate un coleg o acopera cand gafa, dar nu mi-a zis nimic niciodata.
S-a urcat in masina, dar fara sa vrea cand s-a asezat din neglijenta sau cine stie, i s-a ridicat un pic rochia atat cat sa observ pentru o fractiune ca purta o lenerie rosie. Si-a dat seama, a tras imediat de rochie in jos si a rosit fara sa zica nimic. Am deschis eu discutia, ma deranja tacerea asta:
- I-mi place cum te-ai imbracat am zis eu, sotul tau te-a vazut dimineata, am ras eu usor, schimband postul la radio..
- Da, m-a vazut, dar nu cred ca asta este problema ta! mi-a raspuns ea, si Andrei cred ca sti ca cel mai bine e sa ne vedem fiecare de viata noastra si sa uitam tot ce sa intamplat. Eu inca cred, a mai spus ea, ca a fost o mare greseala din partea mea, mai ales acum cand stiu ca si tu ai pe cineva.
Asa deci, nu-mi venea sa cred, mi se parea mie sau Ana era un pic geloasa, cine s-ar fi gandit la asta.
- Nu e iubita mea, a fost mai demult, am raspuns eu zambind, nu trebuie sa te simti vinovata de nimic, am mai zis, oprind la o intersectie, cea mai aglomerata din oras, stiam ca iarasi vom sta mult pe loc. Apoi, profitand ca am oprit m-am intors spre ea si am fortat putin lucrurile mangaind-o usor pe fata:
- Si nu te mai agita asa, si mai ales nu sta incruntata, uite ca ai facut un rid, am zis, si mi-am continut mangaiatul cu mana spre ureche si gatul ei. A incercat sa spuna ceva, dar a inghitit in sec, si nu facea nimic decat sa-si framante mainile si sa se uite in fata. Mi-am continuat traseul mainii mele pe pielea ei fina spre umar si apoi iarasi pe gat, vreme de cateva secunde.
- Nici sa nu indraznesti mi-a zis, sti foarte bine ca nu mai vreau nimic cu tine, si mai ales intr-o masina in plina strada, incearca sa te potolesti si fi atent la drum, altfel ma dau jos si iau taxiul. Intelege intre noi nu va mai fi nimic niciodata.
Mi-am retras un pic mana, am ezitat, dar apoi m-am gandit, ce am de pierdut, daca chiar o deranjeaza o sa coboare si gata. Am coborat cu mana usor spre sanul stang, am mangaiat-o, am vazut ca ofteaza vrea sa zica ceva, i-am pus degetul la gura, nu a mai zis nimic, am coborat din nou mana spre san pe care l-am framantat putin prin materialul rochiei. Incepuse deja sa respire mai greu. Apoi am continuat cu mangaierile pe picior. Avea o piele fina, foarte fina, am urcat cu mana pe sub matrialul fustei spre lenjeria intima. Avea rochita ridicata destul de mult, vedeam bine. Era intradevar o lenjerie din dantela rosie, aproape minuscula pe care am indepartat-o intr-o parte cu unul din degete, mangaiind usor una dintre labiile ei. Am simtit ca...



    Login