Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataaparentele inseala...
Autor : passaris83 - 2012-07-16
Citita de 8656 ori - Nota 8.40 (45 voturi)
E prima data cand scriu, am citit multe din povestirile de aici si m-am hotart sa va povestesc ce am trait eu acu ceva vreme.
Lucram la o firma de proiectare intr-un oras din centrul tarii. La inceput doar 2 persoane apoi pe parcurs afacerea a inceput sa mearga bine si l-am auzit pe sefu' ca vrea sa angajeze o fata, pe care sa o tina la birou sa faca acte, sa faca primeasca comenzi, etc. A dat anunt la ziar, si dupa mai multe cautari o gaseste pe Ana. O tipa proaspata absolventa la vreo 22 de ani, destul de frumoasa cu niste sani mari, un pic plinuta dar nu mult, dar foarte de treaba si de viata. Asa parea la inceput. Urma sa se casatoreasca anul acela prin toamna si era foarte incantata de ideea asta. I-si suna permanent viitorul sot sa-i spuna ca il iubeste, venea tot timpul el dupa ea, in concluzie o familie fericita. Am fost la nunta colegi, prieteni ne-am distrat a fost foarte frumos. Atrecut si nunta si lucrurule au inceput sa se schimbe. Ana era tot mai distanta de noi cei de la servici. Daca la inceput glumea si era foarte atenta cu toti, acu era schimbata si a inceput sa ne trateze cu un aer asa de superioritate. Inca de la venirea ei in firma eu am fost cel care cam facea glume cu ea. Uneori glumite pe care ii placeau alte ori unele un pic mai deocheate la care se inrosea sau stramba din nas. Singura persoana pe care incepeam sa cred ca nu o suporta sunt eu. Ceilalti colegi ori erau mai tot timpul plecati ori nu prea o bagau in seama, insa cu mine era altceva. I-mi placea un pic de ea, de ce sa nu recunosc, dar nu in mod deosebit si cu toate ca poate la inceput mi-am imaginat-o altfel, mi-a cam trecut pe parcurs. Ea era direct in legatura cu mine la servici, ea trebuia sa sune clinetii sa-mi dea raspunsuri sa trimita e-mailuri cu planse etc etc. De fiecare data cand gresea ceva sau uita sa faca cate o comanda, de fiecare data ii reprosam sau ii atrageam atentia, fapt ce o enerva la clume. Am preferat sa nu-i spun sefului greselile pe care le facea, ci sa le acopar eu purtand doar eu cu ea un razboi deschis gandindu-ma ca odata si odata tot o sa i-o intorc eu. Ajunsese sa ma enerveze foarte des, cred ca o facea intentionat, venea sotul ei sa o ia la 4 punct si pleca chiar daca mai era nevoie sa stea 5 minute, sa trimita o comanda, si multe alte faze la care am incercat sa reactionez fix cat sa nu ma stresez, cat sa nu auda sefu si mai mult de atat, cat sa o tachinez si sa o fac sa coboare cu picioarele pe pamant.
Intr-o sambata iesisem in oras mai tarziu pe la 8 9 seara si traseul pe care mergeam era fix prin fata blocului unde aveam eu biroul. Vad lumina deschisa si ma gandesc ca sigur vreun coleg care a plecat ultimul a uitat sa o stinga. Il sun pe sef sa ii zic, i-mi zice ca sigur el a uitat-o cand a plecat si ca ma roaga sa merg sa o sting pentru ca el e plecat din oras. Urc, deschui usa, intru si aud un zgomot. Era Ana la birou si se speriase foarte tare cand auzis ca s-a deschis usa:
- Buna ce faci aici? am crezut ca a lasat cineva lumina deschisa.
- Nu, eu am venit la birou, m-a adus sotul meu sa termin niste acte pe care trebuie sa le trimit la prima ora luni si am uitat ieri! El a plecat la tura de nopate si eu am de lucru.
- Ok, spun eu nu e nici o problmema, toti mai uitam, numai ca unii de foarte multe ori si fara sa fie prea resonsabili, am spus eu, incercand ca de fiecare data sa o intep.
Era vizibil obosita si speriata in acelasi timp ca nu o sa termine ce are de facut.
- Am sa-mi printez si eu plansele pentru luni ca cine stie e aglomeratie pe aici si nu o sa am timp. Pornesc PC si ma chinuiam pe acolo. Mai trageam cu coada ochiului la ea si vedeam ca se stresa si calcula. Era destul de sexy asa cu ochelari, o rochie mai vaporoasa , nu ca cele cu care se imbraca de obicei si un firicel de transpiratie i se scurgea de pe gat pana intre sani..
La un moment dat o vad ca se ridica si i-mi spune:
- Andrei m-am saturat, de situatiatia asta, in care ne tot certam si tachinam, de ce ne comportam asa unul cu celalalt.
Eu tac nu zic nimic, doar zambesc si continui sa ma uit in monitor.
- Ce vrei sa fac, sa-ti schimbi comportamentul fata de mine? Eu nu am zis nimic, m-am ridicat si m-am dus la langa ea si m-am asezat cu fundul pe biroul ei.
- Ai putea sa lasi ifosele de mare doamna, sa te cobori un pic la "nivelul" nostru si totul ar putea sa decurga normal, zic eu. Apoi ma apropii de ea ii scot ochelarii de pe ochi nu zice nimic se uita cu niste ochi mari verzi frumosi la mine, putin incruntata.
-Si nu mai fi asa incruntata ca faci riduri!, si o mangai putin pe frunte coborand cu mana pe langa lobul urechii. Am vazut-o cum tresare si cum ofteaza. Ceva se schimbase.
Ma apropii de ea si incerc sa o sarut, nu am vrut sa o fortez, dar am vrut sa par un pic autoritar. Ea accepta un mic sarut langa buze, dar deodata se ridica si spune:
- Asta nu, nu cred ca e bine, am un sot pe care il iubesc si il respect, suntem colegi si atat. Eu nu zic nimic ma apropii mai tare de ea, ea se lipeste de perete ar fi vrut sa iasa de langa mine, dar o musc usor de lobul urechi si o sarut pe gat si fara sa ma gandesc la consecinte ii zic:
- Ia spune-mi de cand nu te-a mai futut sotul tau, ca pari cam stresata?
Nu zice nimic, eu continui sa o sarut pe gat si pe lobul urechii, cred ca i-am gasit punctul slab, pt ca vad ca a scos un oftat prelung si sacadat, sanii incepand usor sa se ridice si sa coboare incet. O sarut pe gura si de data asta nu mai opune rezistenta. Primeste sarutul si inchde ochii, ma cuprinde cu mainele de cap si continua. Eu cobor cu sarutarile pana la umarul ei dau la o parte breteaua de a rochie si sutien si incep sa o sarut usor, centimetru cu centimetru pana ajung la un san. Ea incearca sa ma zica ceva: - Nu e bine ce fac, nu vreau sa se intampleeee....asta, eu nu zic nimic, incep sa ling usor un sfarc in timp ce cu manca cealalta, trag de rochie si de sutien in jos. Ana ramane goala pana la brau, o urc cu fundul pe masa si incep sa ii masez sanii cu degetele si cu limba. Nu zice nimc doar ofteaza si gafaie usor. Cobor cu limba pana la buric, desfac sutienul si il arunc odata cu rochia pe un scaun si Ana ramane doar in niste bichinei albi usor dantelati si in pantofii ei cu toc. Avea niste sani dementiali, mult mai frumosi acum decat ii vedema in fiecare zi prin hainele ei. Incep sa o sarut pe buric pe sani pe burta ma apropii cu gura de bichini, ea inca odata mai incearca sa zica ca nu e bine dar cedeaza si se lasa usor pe spate. II dau chilotei jos, si ma apropii cu gura de pizda ei. Doamne ce priveliste, avea o pizda rasa frumoasa si mirosea a proaspat. Am inceput sa ling usor de sus pana jos, incercand sa nu ratez nici un centimentru. Ana era in extaz, gemea usor si tot repeta , ce bine e, Am vazut ca si-a aruncat pantofii si si-a pus picioarele pe umerii mei, lasandu-se prada limbii mele. I-mi placea ce vedeam si ce faceam, simteam ca o inebunesc, ca o aduc in pragul orgasmului. Am introdus un deget in pizda, apoi doua si masam usor, in timp ce limba mea facea opturi pe lindicul ei. Am simtit ca nu mai are mult, m-a prins cu mainile de cap, a strans picioarele si a scos un oftat puternic in timp ce sucurile ei interioare curgeau pe limba si degetele mele.
-Ma omori, i-mi zice, nu am mai simtit asa ceva!!!, oare ce se intampla cu mine de ce fac asta? spune ea in timp ce gafaia si isi lingea usor buzele.
-Nimic zic eu, e doar prea mult stres acumulat, si rad, in timp ce ea se ridica si asa goala cum era se aseaza in genunchi in fata mea.
-Vreau sa-ti sug pula, vreau sa fac nebunia asta pana la capat! Cu sotul meu rar facem sex oral, si stiu ca asta va inebuneste pe voi barbatii.
A tras in jos de pantalonii de trening cu tot cu boxeri si in fata ei a aprut pula mea erecta. Nu ma laud cu cine stie ce, cum se lauda unii pe aici, dar sa zicem ca nici nu ma plang. Ana incepe usor sa o sarute de la varf apoi usor o introduce in gura, in timp ce cu o mana i-mi masa usor coaiele.Nu stiu daca inainte sau cu sotul ei a mai facut asta, da vad ca stia bine ce face. Sugea pula ca o artista si vedeam ca ii placea ce face.
-I-mi place cum o sugi, i-mi place ce-mi faci cu limba, zic eu. Ea nu zice nimic doar se uita de jos in ochii mei in timp ce baga si scoatea pula din gura.
Am vazut ca zambea pe semne se bucura ca i-mi place. La un moment dat, nu am mai rezistat si i-am spus:
-Ana, vreau sa te fut! nu mai rezist. Am ridicat-o am pus-o cu fundul pe masa, si cu un picior pe umarul meu si mi-am bagat pula in ea incet pana la capt. Doamne ce senzatie, fata asta era nemaipomenita, avea o pizda stramta care se mula perfect pe pula mea. O bagam usor si o scoteam si de fiecare data gemea sacadat:
-I-mi place, dah.. i-mi place, vreau sa ma futi, vreau sa fiu astazi curva ta! Nu-mi venea sa cred ce scotea din gura fata asta, ea care ne privea de sus pe toti si care de fiecare data avea cate o replica sa i-mi dea. Am ineput sa o fut din ce in ce mai tare, pompam in ea cu furie, exact ca in momentele in care ma enerva la culme si nu puteam sa-i fac nimic. Voaim sa fiu un pic rau sa ma razbun pe ea, la un moment dat vad ca incepe sa tremure si sa miste mainile aiurea trantind de pe birou paharul cu creioane si pixuri. Simtea ca vine inca un orgasm ce a lovit-o violent. Din pizda au inceput sa ii curga iarasi lichidele pe pula si coaiele mele. Respira greu si statea cu ochii inchisi:
-Ce bine e, simt ca nu mai am vlaga, ma inebunesti, spunea ea, managindu-si unul din sani.
- Vreau sa te fut sa ma tii minte, sa simti cu adevarat ce inseamana pula, am zis eu razand si am am iesit din ea, intorcand-o cu spatele la mine. Nu se astepta la asta s-a cam sepriat un pic. Am intins-o cu sanii pe birou si i-am introdus din nou pula in vagin. Era uda toata pana la anus. La un moment dat ii suna telefonul. Se sperie un pic se panicheaza:
- E sotul meu, la naiba, nu ii raspund nu pot vb acum sunt terminata o sa-si dea seama ca ceva e in nergula. ...



    Login